Aa hic aklıma bile gelmedi böyle birşey. Çok sağol uyarın için. Lütfen böyle yaz her zaman.Kızlar uygulayıp sonuç aldığım şeyleri baz alarak size yardımcı olmak niyetim bilmiş bilmiş yazmış gibi anlaşılmak istemem. Yanlış anlamayın lütfenkakaovanilya liliyaa
Aa hic aklıma bile gelmedi böyle birşey. Çok sağol uyarın için. Lütfen böyle yaz her zaman.
Hahaha bebek mi istiyordubebek mi yapıyor acaba
Evet :)Hahaha bebek mi istiyordu
:) dua listesi almıştım da onu bitirmek üzereyimCascade_ nerdesin cınım
Allah kabul etsin.:) dua listesi almıştım da onu bitirmek üzereyim
Yok bugün dinlenicez mecbur
Yumurtlama gününü bulucam inşallah
:))
Gülperiyi izlicez bu arada
Kesme hepsini o uzasa? Hangi parmak:))Tirnagim kirildi cok moralim bozuk upuzun cok guzeldi simdi hepsini kesmek zorundayim acim buyuk
Takintiliyim ben illa ki hepsi esit olmali :)) Aslinda o parmaga protez tirnak yaptirabilirim ama daha once hic yaptirmadim. Orta parmak bu arada :))Kesme hepsini o uzasa? Hangi parmak:))
Yazık olacak yav. Hayırlısı :))Takintiliyim ben illa ki hepsi esit olmali :)) Aslinda o parmaga protez tirnak yaptirabilirim ama daha once hic yaptirmadim. Orta parmak bu arada :))
Denicem bunu. Karnabahari salcali yemek seklinde seviyorum ama bunun kalorisi daha az gibiKızlar karnabahar mevsimi. Tam diyete uygun bir sebze. Bol bol tüketin. Fırında bir tarifini buldum çok güzel. Suda karnabahari haşlıyoruz. Kavrulmuş kıyma, çırpılmış yumurta, biraz yoğurt ve z.yagi ile karıştırıp fırında pişiriyoruz. Tam diyetlik.
Kizartma mi yedin haslama miSelam kızlar güya ben de 3 tane içli köfte yiyecektim sadece ama o 4 oldu ve yemem dediğim makarnadan yedim az yedim ketçaplı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?