- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun canım çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımBaşınız sağolsun canım çok üzüldüm
basınız sagolsun narinTeşekkür ederim canım
Allah rahmet ve merhamet eylesinGünaydın kızlar
Dün akşam bir yakınımızı covid sebebiyle kaybettik
Hiç bir hastanede yer 3 gün sedye üzerinde bekledi zar zor 3 gün sonra yer bulundu yoğun bakıma alındı bir kaç gün içindede vefat etti
Vefat senebine de kalp krizi yazılmış
Kayıtlara girmesin diye
basınız sagolsun narin
Teşekkür ederim kızlarAllah rahmet ve merhamet eylesin
Başınız sağ olsun narincim aynı şeyi ben bir başkasından daha duymuştumTeşekkür ederim kızlar
Abla maaş yatınca altını hemen alacak mısın kumbara paran bereketli olsunDün cüzdan kumbarama 300 tl attım Allah bereket versin
Ayin 15 ine kadar alacağım gün paraları yavaş yavaş hesabıma yatırılıyor
Uzun vadeli yatırımcı olduğum için maaşı alınca 3 e 5 e bakmadan alıyorum canımAbla maaş yatınca altını hemen alacak mısın kumbara paran bereketli olsun
Teşekkür ederim tucecimBaşınız sağ olsun narincim aynı şeyi ben bir başkasından daha duymuştum
BendeUzun vadeli yatırımcı olduğum için maaşı alınca 3 e 5 e bakmadan alıyorum canım
Yaaa çok geçmiş olsunNarinNarin Başınız sağ olsun, inşallah artık biter bu virüs
Herkesin tavuk yaptığını görünce benim de canım çekti, tavuk çıkardım buzluktan. Yanına bezelyeli havuçlu pilav yapacağım.
Dün ne yediysem çıkardım, kötü de bir gece geçirdim. Bugün daha iyiyim çok şükür.
Bende kumbarama atacağım akşam bakayım da artık düzenli atmak istiyorum bereket günü için11.11 bereket günü için 60 liralık altın aldım, hesapta o kadar vardı :)
Bir de kenara 10 lira attım, bollukla bereketlensin inşallah az çok demeden
Çok teşekkür ederim :)Bende kumbarama atacağım akşam bakayım da artık düzenli atmak istiyorum bereket günü için