- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
İyi yapmışsın bereketli olsun darısı bizeçeyrek almaya çıkamadım bankadan gram aldım 476.80 den 5 gram en azından değer kaybetmesin dedim alacağım zaman bozdurup alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın bereketli olsun darısı bizeçeyrek almaya çıkamadım bankadan gram aldım 476.80 den 5 gram en azından değer kaybetmesin dedim alacağım zaman bozdurup alırım
Başınız sağ olsun maalesef korona konusunda muamma çokTeşekkür ederim kızlar
Allah yardımcı olsun herkesin
Çok iyi fiyat o kadar düştü mü yaaa düşsün düşsün hiç acımıyorum pahalı aldıklarına..sonuçta uzun vadeciyizçeyrek almaya çıkamadım bankadan gram aldım 476.80 den 5 gram en azından değer kaybetmesin dedim alacağım zaman bozdurup alırım
Offff genel sorun lojmanlardakiYemeğimizi yaptım (etli patatesli taze fasülye bulgur pilavı) ortalığı topladım minnak uyudu kahvemi yaptım tam oturacağım banyoya bir gittim ki üst kattan damlıyor en nefret ettiğim durum...klozet mi duş mu belli değil...taşınmıştı üsttekiler kimse yoktu bir kaç gündür tıkırtılar geliyor sanırım boya badana temizlik yapılıyor..tuz ruhu mu döktüler naptılar offf lojman işi işte kalitesiz her yer, inşallah hemen yapılır
Aynen öyle ne yazık ki çoğu şey ört bas edilmeye çalışılıyorBaşınız sağ olsun maalesef korona konusunda muamma çok
*Pahalıdan aldıklarıma diyecektimÇok iyi fiyat o kadar düştü mü yaaa düşsün düşsün hiç acımıyorum pahalı aldıklarına..sonuçta uzun vadeciyiz
anladım canım bende yüksekten aldım baya bekliyoruz yapacak bişey yok*Pahalıdan aldıklarıma diyecektim
Narincim başınız sağ olsunDünkü harcama 540 tl
Bugün ekmek alınacak
Ve bir kaç meyve lazım
Bakalım ne kadar harcanacak
Bugünkü yemeğim ezogelin çorbası biber dolması yoğurt
Bereketli olsun altınlarınanladım canım bende yüksekten aldım baya bekliyoruz yapacak bişey yok
Güzel günlerde kullan930 TL harcadım kredi kartıma tek geçtim.Önümüzdeki ay ellerimden öper
Kendime kan ilacı,vitamin,la Roche posay ın kremi ve yüz yıkama jeli,100lü maske
Çocuğa 10tane kitap, 160lı maske,2 kutu sambucol jelibon formunda vitamin,möllers elmalı balık yağı,bambu çubuk