• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemeğimizi yaptım (etli patatesli taze fasülye bulgur pilavı) ortalığı topladım minnak uyudu kahvemi yaptım tam oturacağım banyoya bir gittim ki üst kattan damlıyor 😭😩 en nefret ettiğim durum...klozet mi duş mu belli değil...taşınmıştı üsttekiler kimse yoktu bir kaç gündür tıkırtılar geliyor sanırım boya badana temizlik yapılıyor..tuz ruhu mu döktüler naptılar 🤪 offf lojman işi işte kalitesiz her yer, inşallah hemen yapılır 🥺

Yemeğimizi yaptım (etli patatesli taze fasülye bulgur pilavı) ortalığı topladım minnak uyudu kahvemi yaptım tam oturacağım banyoya bir gittim ki üst kattan damlıyor 😭😩 en nefret ettiğim durum...klozet mi duş mu belli değil...taşınmıştı üsttekiler kimse yoktu bir kaç gündür tıkırtılar geliyor sanırım boya badana temizlik yapılıyor..tuz ruhu mu döktüler naptılar 🤪 offf lojman işi işte kalitesiz her yer, inşallah hemen yapılır 🥺
Offff genel sorun lojmanlardaki

IMG_20201111_151315.jpg

Ders arasında bir de mercimek çorbası koydum. Kışın iyi oluyor her güne çorba. Kombi için ısıyı ayarlamak için termostat almamız gerek. 600-700₺ civarı. Bu ay alırız herhalde. Almalıyız yani yoksa çok gelecek fatura ayarlamaya çalışırken.

930 TL harcadım kredi kartıma tek geçtim.Önümüzdeki ay ellerimden öper:işsiz:
Kendime kan ilacı,vitamin,la Roche posay ın kremi ve yüz yıkama jeli,100lü maske
Çocuğa 10tane kitap, 160lı maske,2 kutu sambucol jelibon formunda vitamin,möllers elmalı balık yağı,bambu çubuk
Güzel günlerde kullan 🥰
hem kaliteli hemde ihtiyaç olan şeyleri almışsın👏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back