- 11 Mart 2013
- 33.228
- 1
- 53.185
- 798
- 32
Hatırlatalım mı birbirimizeÇok teşekkür ederim :)
Bundan sonra ben de düzenli atacağım bereket günlerinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlatalım mı birbirimizeÇok teşekkür ederim :)
Bundan sonra ben de düzenli atacağım bereket günlerinde.
Çok mantıklı :)Hatırlatalım mı birbirimize
Bende bi listeye bakayım bu ay hangi günler filan düzenli atacağım artıkÇok mantıklı :)
Kaç yaşındaBenim kumbara bile yokki..kizimin var yerde 1 tl bulsa kaçırıp atıyor açınca da abur cubur alir kesin...kizim biriktirip bileklik bilezik alalim mi sana dedim ama baska planları var sanirim
Sil sil hemen eşim görmesin topikte hemen aldırırEki Görüntüle 2718942 Bu da iç kısmı ızgara ile geliyor
Izgaranın alt kısmına su koyuluyor etler yumuşacık pişiyor
6.5 yasinda kumbara kavgası ediyoruzKaç yaşında
Kendine bi kumbara al sende yarış yapın kim daha fazla para atacak6.5 yasinda kumbara kavgası ediyoruz
Cüzdanımı qlip getiriyor 100 tl bulsa ki nadir olur kumbarama atacam diyor 1 tl bulsa kapıyor cok fena cok anlaşıldı bana kumbara yaptırmayacak ta onunkinde pazarlık yapmam lazimKendine bi kumbara al sende yarış yapın kim daha fazla para atacak
Tuğce sabah mesajını okudum yazmaya fırsat bulamadım. Uzun uzun yazayım gün içinde neler yaptığımızı.Bizimkinin oyuncaklara hiç ilgisi yok bu arada.Sevgim bizim çocukların dönemleri biraz yakın ya evde bebekle neler yapıyorsunuz onun gelişimi için . Bu aralar hava soğudu ya parka filan götüremez oldum tıkanmaya başladım evde etkinlik için
Ebebeğe baktım baya pahalanmış herşey. 70 tlden başlıyor takımlar.Ama yine ordan alırım. Kalitesini çok beğeniyorum. Bende bu ay maaştan sonra yapacağım.Bebeğe bu ay için ihtiyaç listesi yapıyorum şuan . Lcw ye baktım trendyola hiç indirim yok ki düzgün
Aaaaa aynı bizTuğce sabah mesajını okudum yazmaya fırsat bulamadım. Uzun uzun yazayım gün içinde neler yaptığımızı.Bizimkinin oyuncaklara hiç ilgisi yok bu arada.
Sabah ilk uyadığında 6 gibi uyanıyor ve karanlık. camın hemen kenarında üçlü koltuğumuz var oraya geçiyorz. dışarda gördüğümüz herşeyi ona anlatıyorum. Kuşları, ağaçları, yağmuru güneşi.
benim ki daha çok konuşma üzerine:)
Gün içinde ne yapıyorsam, nereye gidiyorsak ona anlatıyorum. Ona öğrettiğim şeyleri ona sorup bulmasını istiyorum. sevdiği oyun cee ee onu sürekli oynayıp,birde müzik açıp beraber oynuyurz . Ailecek çifte telli oynadığımız oluyor Oda parmaklarını yapmaya çalışıyor.
Ay evet ya geçen baktım 70 TL en az . Ama bedenleri benim oğlanın ayı ile uyumlu benim minik bana çektiği için biraz minyon bebek bu ay ona bornoz alacağım e bebekte baktım 65 TL diEbebeğe baktım baya pahalanmış herşey. 70 tlden başlıyor takımlar.Ama yine ordan alırım. Kalitesini çok beğeniyorum. Bende bu ay maaştan sonra yapacağım.
NarinNarin Başınız sağ olsun, inşallah artık biter bu virüs
Herkesin tavuk yaptığını görünce benim de canım çekti, tavuk çıkardım buzluktan. Yanına bezelyeli havuçlu pilav yapacağım.
Dün ne yediysem çıkardım, kötü de bir gece geçirdim. Bugün daha iyiyim çok şükür.
Teşekkür ederim kızlarNarinNarin başınız sağolsun canım vaka sayılarını az göstermek için yapılıyordur büyük ihtimalle