- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
ahh annelikEvet bende ağladım o kahvaltı yaptı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh annelikEvet bende ağladım o kahvaltı yaptı diye
Evet ben atıyorumDün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen
Zeyno dün akşam babasının kucağından 2 kaşık mantı yedi o kadar çok gerildim sesimi yükselttim ona vicdan azabından sabaha kadar uyumadımGünaydın kızlar
Tuce demek rahatladı biraz diş konusunda hadi gözün aydın inşallah boyle devam eder
Kız sen deli misin kendini yiyip bitiriyorsunZeyno dün akşam babasının kucağından 2 kaşık mantı yedi o kadar çok gerildim sesimi yükselttim ona vicdan azabından sabaha kadar uyumadım
Sevgim bizim çocukların dönemleri biraz yakın ya evde bebekle neler yapıyorsunuz onun gelişimi için . Bu aralar hava soğudu ya parka filan götüremez oldum tıkanmaya başladım evde etkinlik içinahh annelik
Biliyorum ama işte dayanamıyorum. Sabah bi arkadaş aklıma geldi böyle yemek olayından söz ediyorduk ben onun çocuğu yiyor zannediyorum öyle artist ki çünkü . Abi bebek iştahsız diye konuşunca bana işte oyunla yedir filan diyordu sanki ben yedirmiyorum öyle Meğer kendisininki de yemiyormuş sonradan fark etmiştimKız sen deli misin kendini yiyip bitiriyorsun
Çocuk diş çıkarıyor ağrı kesici ver arada rahat etsin
Bak bugün yemiş demek ki daha rahat
Menünü çok sevdim boza hafta sonu bende yapacağım bu menüyüBugün evde canlı ders günü. Akşama kadar yoğun.. Izgara tavuk ve salata yapacaktım, makarna da istedi eşim. Cocuklar tavuk yemiyor onlara da köfte çıkarırım. Oh mis.
Bir etki gördün mu çok merak ediyorum ne zamandır yapıyorsunEvet ben atıyorum
Menünü çok sevdim boza hafta sonu bende yapacağım bu menüyü
Ben tam adapte olup yapamadım birlikte yapabiliriz kızlar da katılmak isterler belkiBir etki gördün mu çok merak ediyorum ne zamandır yapıyorsun
Çok güzel olacak çünkü ben hep öyle yapıyorumGeçenlerde tavuk sote yaparken yoğurt ve zeytinyağlı marinede beklettim 2 saat kadar tavuğu. Pamuk gibi oldu Tuğçe. Bugün de deneyeceğim bakalım aynı marinasyon ızgarada nasıl olacak?