• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan 😂 bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş 😂 yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen 😁

Dün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan 😂 bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş 😂 yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen 😁
Evet ben atıyorum 🤩

Günaydın kızlar
Tuce demek rahatladı biraz diş konusunda hadi gözün aydın inşallah boyle devam eder
Zeyno dün akşam babasının kucağından 2 kaşık mantı yedi o kadar çok gerildim sesimi yükselttim ona vicdan azabından sabaha kadar uyumadım

Zeyno dün akşam babasının kucağından 2 kaşık mantı yedi o kadar çok gerildim sesimi yükselttim ona vicdan azabından sabaha kadar uyumadım
Kız sen deli misin kendini yiyip bitiriyorsun
Çocuk diş çıkarıyor ağrı kesici ver arada rahat etsin
Bak bugün yemiş demek ki daha rahat👍

Sevgim bizim çocukların dönemleri biraz yakın ya evde bebekle neler yapıyorsunuz onun gelişimi için . Bu aralar hava soğudu ya parka filan götüremez oldum tıkanmaya başladım evde etkinlik için

Kız sen deli misin kendini yiyip bitiriyorsun
Çocuk diş çıkarıyor ağrı kesici ver arada rahat etsin
Bak bugün yemiş demek ki daha rahat👍
Biliyorum ama işte dayanamıyorum. Sabah bi arkadaş aklıma geldi 🙄 böyle yemek olayından söz ediyorduk ben onun çocuğu yiyor zannediyorum öyle artist ki çünkü . Abi bebek iştahsız diye konuşunca bana işte oyunla yedir filan diyordu sanki ben yedirmiyorum öyle ☹️ Meğer kendisininki de yemiyormuş 🤭 sonradan fark etmiştim

Geçenlerde tavuk sote yaparken yoğurt ve zeytinyağlı marinede beklettim 2 saat kadar tavuğu. Pamuk gibi oldu Tuğçe. Bugün de deneyeceğim bakalım aynı marinasyon ızgarada nasıl olacak?
Çok güzel olacak çünkü ben hep öyle yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back