Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canim burdan duyur canim bende gram alacam bugun sayilir dimiDün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen
Kimmis o arkadas merak ettimBiliyorum ama işte dayanamıyorum. Sabah bi arkadaş aklıma geldi böyle yemek olayından söz ediyorduk ben onun çocuğu yiyor zannediyorum öyle artist ki çünkü . Abi bebek iştahsız diye konuşunca bana işte oyunla yedir filan diyordu sanki ben yedirmiyorum öyle Meğer kendisininki de yemiyormuş sonradan fark etmiştim
Ayyyy canim burdan duyur canim bende gram alacam bugun sayilir dimi
Kimmis o arkadas merak ettim
OlabilirBen tam adapte olup yapamadım birlikte yapabiliriz kızlar da katılmak isterler belki
Sayılır herhaldAyyyy canim burdan duyur canim bende gram alacam bugun sayilir dimi
Kimmis o arkadas merak ettim
yaa bende de vardı başka marka ama :) ne severek kullandım senelerce. bozuldu sonraBende bugün taner de tavuk yapacağım
3 öğün tavuk yer benim cocuklar
YaaaaaaaGünaydın kızlar
Dün akşam bir yakınımızı covid sebebiyle kaybettik
Hiç bir hastanede yer 3 gün sedye üzerinde bekledi zar zor 3 gün sonra yer bulundu yoğun bakıma alındı bir kaç gün içindede vefat etti
Vefat senebine de kalp krizi yazılmış
Kayıtlara girmesin diye
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.Günaydın kızlar
Hiç bir hastanede yer 3 gün sedye üzerinde bekledi zar zor 3 gün sonra yer bulundu yoğun bakıma alındı bir kaç gün içindede vefat etti
Kayıtlara girmesin diye
İyiyiz canım hissetmedim görevdeydim ben.Kayınvalide biraz hissetmiş çocuk uyuyormuş o sırada.Eşimde hissetmiş
ayy ben de gördüm az evvel bozuk para kumbarama 5tl attım hadı bakalım bereketli olsunDün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen
Yaaaaaaa
Teşekkür ederim kızlarBaşınız sağolsun. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun canım çok üzüldümGünaydın kızlar
Kayıtlara girmesin diye