• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın suluğu kırıldı. Gece yatarken başucuna koyduğumuz. Şimdi ona suluk bakıyorum. Akmaz, kokmaz, pipetsiz bir suluğa ihtiyacım var.

Dün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan 😂 bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş 😂 yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen 😁
Ayyyy canim burdan duyur canim bende gram alacam bugun sayilir dimi
Biliyorum ama işte dayanamıyorum. Sabah bi arkadaş aklıma geldi 🙄 böyle yemek olayından söz ediyorduk ben onun çocuğu yiyor zannediyorum öyle artist ki çünkü . Abi bebek iştahsız diye konuşunca bana işte oyunla yedir filan diyordu sanki ben yedirmiyorum öyle ☹️ Meğer kendisininki de yemiyormuş 🤭 sonradan fark etmiştim
Kimmis o arkadas merak ettim🤭🤭🤭

Biber dolması, domates çorbası yapicam.
Kızıma da bal kabagi çorbası.Domates sevdiremedim hanımefendiye...😏
Hava kapandı günlerdir burda,içim sıkılıyor.Haftaya İstanbul'a gitme kararım var,sırf babama sözüm var diye.Ama çokta korkuyorum. 🤦
Yarın ne tatlı yapsam acaba, günlerim o kadar mutfakta geçiyor ki bunaldım. 😳 İçimi döktüm, şimdi usulca yol alayım.🤹

Günaydın kızlar
Dün akşam bir yakınımızı covid sebebiyle kaybettik
Hiç bir hastanede yer 3 gün sedye üzerinde bekledi zar zor 3 gün sonra yer bulundu yoğun bakıma alındı bir kaç gün içindede vefat etti
Vefat senebine de kalp krizi yazılmış
Kayıtlara girmesin diye

Günaydın kızlar
Hiç bir hastanede yer 3 gün sedye üzerinde bekledi zar zor 3 gün sonra yer bulundu yoğun bakıma alındı bir kaç gün içindede vefat etti
Kayıtlara girmesin diye
Yaaaaaaa 😭😭😭

Günaydın kızlar
Kayıtlara girmesin diye
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

Dün instagramdan bir sayfa denk geldi. Her ay bereket günleri varmış onları paylaşıyor falan 😂 bugün bereket günüymüş kumbaraya falan bugün para atarsan bir yerlerden para geliyormuş 😂 yada para bereketleniyormuş Falan filan ahaha bende atacağım deneyelim bakalım çok fazla yorum vardı bereket günlerini takip edip bir yerlerden para geldiğini söyleyen 😁
ayy ben de gördüm az evvel bozuk para kumbarama 5tl attım hadı bakalım bereketli olsun :nazar:

Ayyyy canim burdan duyur canim bende gram alacam bugun sayilir dimi

Kimmis o arkadas merak ettim🤭🤭🤭
506CBFDD-1CB7-4BF7-8CAD-441EDACFCA3C.jpeg
kasım ayı günleri bunlarmıs canım

Günaydın kızlar
Kayıtlara girmesin diye
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back