• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de 1 haftadır akşamları yakıyoruz kombiyi sabaha kadar açık kalıyor

Ben cuma günü anneme geldim eşim yakmamış hiç. Soğuk olur dedim ama idare ediyorum dedi

Yarın akşam eve döneceğim. Bakalım ilk ay ne kadar gelecek fatura. Benim kombi eski ve çok yakıyor malesef.

Geçen kış hep 600 tl civarında ödedik ve çok da ısınmadık

Hazine ve Maliye Bakanı istifa ettikten sonra dolar düşmüştü bugün yeni bakan açıklanınca dolar tekrar arttı 🧐
C03FC5A9-DF56-4BBB-932D-01C7FC50DDE1.jpeg

Günaydın kızlar Hava soguk kombide sıkıntı var sevis bugün gelecek 🤷‍♂️🤷‍♂️ Gece kızlar uyutmadı bugün nöbetçiyim cok söylendim Allah sağlık sıhhat versin herkese 🙏🙏
Ulu Önderimizi saygı ve minnetle anıyoruz 🙏
Canım bakım gerekiyor temizlenmesi gerekiyor o zaman daha iyi ısınıyor petekler faturaya bile yansıyor

Sıcak olunca durduk yere ağladığını da fark ettim ben . Ayağı çıplak aynen hava alsın filan diye
Tuçe benim kız da sıcak da uyumuyor sürekli bir tepinme halinde oluyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Kızlar bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız??
Büyük kızımın göbeğini kaynıma vermiştim üniverseteye gönsün diye kaybetmiş😡😡

Küçük kızımın evde duruyor daha🥰🥰🥰
Slmmm bende altın çok severim ama artık maalesef alamıyorum eşimin işleri çok etkilendi malum durumlardan eeee tabi altında coştu belki kumbara şeklinde biriktirip küçük küçük birşeyler alabilirim🙈
Damlaya damlaya göl olur canım sen ufak ufak biriktir devamı gelir

Ayyy bunu benmi söylüyorum yaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Gunaydin kizlar
Bizde pek kombi yakmadik ev 21 22 derece arasi
Geceleri sicak su torbasi aldim
Acikcasi nasil basedicem bilmiyorum rakam yukselmemeli
Idare edebildigim kadar ediyorum
Elektrikli isiticimda var
Yatak odam asla isinmiyor ztn orayi terk edip salona goctuk ust katimda bebek var zavalliciklar cayir cayir yakiyor
Benim hedefim eksiye dusmemek hala hesapta 18lira cuzdanda 250 lira var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back