• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
24 derece ise kapatman iyi olmuş.
Bizimkisi şuan 22 derecede kombi açık.
Gündüz ev çok güneş alıyor gece soğumadı . Benim bebe hiç sevmiyor sıcağı zaten geceleri de ağlıyor saat 01:00 -04:00 arası mesai yapıyor 🤣 bari sıcak olmasın dedim kapattım . Birde kombi 40 ta yanıyordu 40 derecede yanınca evde öyle bir etki göstermiyor bence petekler ılık . En iyisi boşa yanmasın dedim .

Gündüz ev çok güneş alıyor gece soğumadı . Benim bebe hiç sevmiyor sıcağı zaten geceleri de ağlıyor saat 01:00 -04:00 arası mesai yapıyor 🤣 bari sıcak olmasın dedim kapattım . Birde kombi 40 ta yanıyordu 40 derecede yanınca evde öyle bir etki göstermiyor bence petekler ılık . En iyisi boşa yanmasın dedim .
Hava güneşli olduğunda bende kapatıyorum.
Camları açıp evi havanlandırıyorum.
öğleden sonra tekrar açıyorum. Oğlum da aynı sıcağı sevmiyor. Üstünü örttürmez. Ayağına çorap da koymuyorum geceleri kan akışı için. yine sıcak ayakları.

Hava güneşli olduğunda bende kapatıyorum.
Camları açıp evi havanlandırıyorum.
öğleden sonra tekrar açıyorum. Oğlum da aynı sıcağı sevmiyor. Üstünü örttürmez. Ayağına çorap da koymuyorum geceleri kan akışı için. yine sıcak ayakları.
Sıcak olunca durduk yere ağladığını da fark ettim ben . Ayağı çıplak aynen hava alsın filan diye

Sıcak olunca durduk yere ağladığını da fark ettim ben . Ayağı çıplak aynen hava alsın filan diye
Doktorlar öyle söylüyor çok sıcak olmasındansa serin olsun daha rahat uyur diyorlar. Birde kışın yaz gibi de olmasın canım ev. 22/23 ideal.
Çok sıcağa alışan bebek daha çabuk hasta oluyor.

Doktorlar öyle söylüyor çok sıcak olmasındansa serin olsun daha rahat uyur diyorlar. Birde kışın yaz gibi de olmasın canım ev. 22/23 ideal.
Çok sıcağa alışan bebek daha çabuk hasta oluyor.
Benim bebek geçen sene 19 derecede büyüdü asla ev ısınmadı 🤣

Kombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
12 Ekim'de yakmaya başladım 4 kasım 'da 192.40 tl faturamız geldi

Kombi 60 derecede oda termostatı 23 derecede bazen 24.5 dereceye kadar çıkarıyorum
Sabaha kadar 23 derecede duruyor

Daha soğuk günlerde kombi 65 67 derecede
Oda termostatı ise 25 26 derecede olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back