- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşılıklı içelimBebeğe çok az kahvaltı yaptırdım dün gece güzel geçti ağrı kesici de vermedim öyle sorun olmadı kendi yatağında yatırdım zaten benim yatak ona tehlikeli . Emzirdim 1. Uykuya geçti şimdi bende sıcak bir çay içeyim kombi kapalı ev 22 derece şuan yanlız alt kat hala boş ev sahibimiz emlakçıya vermiş 1100 TL istiyorlar . Umarım tutulur birde oturma odasında otururlar . Bakalım yine soğuk olursa biz oturma odamızı kapatıp salona geçeceğiz salondaki masa sandalyemi oturma odasına götürürüm bebek düşer çünkü. Annem oyun halısı hediye alacağım konsolun önüne ser orada oynar yerden de soğuk gelmez dedi bakalım yoksa çok fazla fatura ödeyip ısınamıyoruz kışın
Seve seve yanlız fark ettim de yine piyasa yükseliyor biz maaşı alacağız ya pazar günü altın alacağım sen mobilden mi alacaksınKarşılıklı içelim
Kız kardeşinin okulu mu?Sevgiyeyolculuk benim oğluşumun göbeği şuan evde ama onu odtü hukuk fakültesine gömdüreceğim
Yok o çevre mühendisi hukuk değil . Kuzenim orada maden mühendisliğinde eşimde hukuk diyip duruyor hevesli bende odtü ye gömdürelim dedimKız kardeşinin okulu mu?
Ayyyy hadi bakalımYok o çevre mühendisi hukuk değil . Kuzenim orada maden mühendisliğinde eşimde hukuk diyip duruyor hevesli bende odtü ye gömdürelim dedim
Odtüde hukuk yok malesefYok o çevre mühendisi hukuk değil . Kuzenim orada maden mühendisliğinde eşimde hukuk diyip duruyor hevesli bende odtü ye gömdürelim dedim
zerya271210 şekerim
İlk önce pharmaton kullanıyordum
Şimdi you plus başladım ve sanki daha iyi gibime geldi sen bi içeriklerine bakıp fikrini söyler misin
Tıp da yok Tuğçe Teknik üniversite ya genelde mühendislik ve ana bilim dalları. Sen en iyisi odtü bilgisayara göm Daha ben de gidip bebeğimin göbeğini gömemedim evde duruyor.Odtüde hukuk yok malesef
Haha vallahi mi hiç bakmadım da tıp var mı acaba oraya mı göndersem -Pandora-
Ay doğru bak hiç olayı öyle düşünmedim. Diğer kuzenim hukukta ama özel ünv de belli bir bursu var ona vermeyeyim şimdi dur bakalım . Sen neden gömmedinTıp da yok Tuğçe Teknik üniversite ya genelde mühendislik ve ana bilim dalları. Sen en iyisi odtü bilgisayara göm Daha ben de gidip bebeğimin göbeğini gömemedim evde duruyor.
Bana hiç aldırmadı 1 gram bile birde ben hamile kaldım sonra da emziriyorum diye öyle kombinasyon kullanıyorumPharmatonu ben sevmedim kasinti yapti ve kilo aldiriyor
Ocean daily one yada supradyn daha iyi
Aslinda ben multivitamin sevmiyorum tanisi konulmus hastaliklar olmadigi surece o kdr yuklu vitamin almak tehlikeli
Daha az kombinasyonlari donusumlu kullanmak daha iyi gibi geliyor