- 15 Nisan 2017
- 3.401
- 8.861
- 158
Cok incesin. Topigin sana ve kankalarina hayirli ugurlu olsun bol polemikli sohbetler diliyorum size :)))strawberry_cake ooo hoşgeldin tuğçe ve saz arkadaşlarının topiğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok incesin. Topigin sana ve kankalarina hayirli ugurlu olsun bol polemikli sohbetler diliyorum size :)))strawberry_cake ooo hoşgeldin tuğçe ve saz arkadaşlarının topiğine
İyidir iş güç işte. kiracıyı çıkardık ufaktan tadilat yapalım kendimiz eve geçelim dedik onlarla uğraşıylrum bu ara. Sen nasılsın?Hoş geldin canım nasılsın arada yaz bizede
Mersi sende öyle kapıda bekleme gel gerçi ağzından çıkan yalan ama neyse artık idare ederizCok incesin. Topigin sana ve kankalarina hayirli ugurlu olsun bol polemikli sohbetler diliyorum size :)))
Davetiyen icin tesekkur ederim ama sizin muhtesem sohbetlerinize katilmamayi tercih ediyorum. Topige ugrayan her ziyaretciye boyle kibarmi davraniyorsun yoksa bu muamele bana ozelmiMersi sende öyle kapıda bekleme gel gerçi ağzından çıkan yalan ama neyse artık idare ederiz
Yine gel bekliyoruzBu arada çeten ayni biraktigim gibi siz birbirinize boyle gaz verdiginiz surece sirtiniz yere gelmez yuruyun kim tutar sizi. Bana musade
Kibarliktan kirilacaksin aman dikkatYine gel bekliyoruz
Dimi ya ne güzel motive ediyoruz birbirimizi burda Aman ağzımızın tadı bozulmasınHerkese iyi aksamlar kizlar.Nacizane fikrimi soylemek istiyorum. Lütfen karismak.gibi algilanmasin ama hepimiz yetiskin insanlariz. Bu sekilde polemikleri uugun gormuyorum,heleki bu tur konularda. Biz burada ekonomi ,altin ,dolar ,gunluk hayat vs konusmaliyiz bence. Ki ben gerceten okumaktan da yazmaktan da buyuk zevk aliyorum. Fakat.bu tur konusmalar oldugunda amacindan sapiyor.gibi geliyor.bana biraz. Kusurum varsa affola yalnizca dusuncelerimi dile gwtirmek istedim.
İyiyim çok şükür alıştım Van'a güzel şehir Kızılay gibi merkezi çok kalabalık. Kolay gelsin ilkbaharda mı taşınırsınİyidir iş güç işte. kiracıyı çıkardık ufaktan tadilat yapalım kendimiz eve geçelim dedik onlarla uğraşıylrum bu ara. Sen nasılsın?
Durumun hesaplanabilir olması bile iyi canım. Ben onu da yapamıyorum şu anda. Kredi kartlarının hesap kesimini bekliyorumHesap yaptım şuan 350 TL eksideyiz o maaşa kadar olur 500
Ay dur bak MTV 400 TL 100 TL de eşimin şubeye çay parasıDurumun hesaplanabilir olması bile iyi canım. Ben onu da yapamıyorum şu anda. Kredi kartlarının hesap kesimini bekliyorum
İşler bir bitsin de ne zaman denk gelirse artık. Van a çok güzel diyorlar ben görmedim hiç iyi bir yerdesiniz alışmana sevindim.İyiyim çok şükür alıştım Van'a güzel şehir Kızılay gibi merkezi çok kalabalık. Kolay gelsin ilkbaharda mı taşınırsın
Kız mtv yi yazmışsınAy dur bak MTV 400 TL 100 TL de eşimin şubeye çay parası
Düzenledim mesajıKız mtv yi yazmışsın