• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mersi sende öyle kapıda bekleme gel 🤣 gerçi ağzından çıkan yalan ama neyse artık idare ederiz 🤣
Davetiyen icin tesekkur ederim ama sizin muhtesem sohbetlerinize katilmamayi tercih ediyorum. Topige ugrayan her ziyaretciye boyle kibarmi davraniyorsun yoksa bu muamele bana ozelmi 🤣

Bu arada çeten ayni biraktigim gibi siz birbirinize boyle gaz verdiginiz surece sirtiniz yere gelmez yuruyun kim tutar sizi. Bana musade 👍

Herkese iyi aksamlar kizlar.Nacizane fikrimi soylemek istiyorum. Lütfen karismak.gibi algilanmasin ama hepimiz yetiskin insanlariz. Bu sekilde polemikleri uugun gormuyorum,heleki bu tur konularda. Biz burada ekonomi ,altin ,dolar ,gunluk hayat vs konusmaliyiz bence. Ki ben gerceten okumaktan da yazmaktan da buyuk zevk aliyorum. Fakat.bu tur konusmalar oldugunda amacindan sapiyor.gibi geliyor.bana biraz. Kusurum varsa affola yalnizca dusuncelerimi dile gwtirmek istedim.

Herkese iyi aksamlar kizlar.Nacizane fikrimi soylemek istiyorum. Lütfen karismak.gibi algilanmasin ama hepimiz yetiskin insanlariz. Bu sekilde polemikleri uugun gormuyorum,heleki bu tur konularda. Biz burada ekonomi ,altin ,dolar ,gunluk hayat vs konusmaliyiz bence. Ki ben gerceten okumaktan da yazmaktan da buyuk zevk aliyorum. Fakat.bu tur konusmalar oldugunda amacindan sapiyor.gibi geliyor.bana biraz. Kusurum varsa affola yalnizca dusuncelerimi dile gwtirmek istedim.
Dimi ya ne güzel motive ediyoruz birbirimizi burda🤗 Aman ağzımızın tadı bozulmasın😂

Hesap yaptım şuan 350 TL eksideyiz 😟 o maaşa kadar olur 500

Screenshot_20201109-234138.jpg 😊

Gelir gider tablosu yaptım yine of
Telefonların kredisi 1060
Tablet laptop kredi 1000
Kira950
Elektirk 120
İnternet 85
Tivibu 20
Dogalgaz 60
Benim tleefon 40
Esimin 70
Aidat 65
Sigara 300
Vitamin 150
Benzin 100
Bebek gider 500
Su 100
MTV 400
Çay parası 100
Eksi hesap 500

Son düzenleme:
İyidir iş güç işte. kiracıyı çıkardık ufaktan tadilat yapalım kendimiz eve geçelim dedik onlarla uğraşıylrum bu ara. Sen nasılsın?
İyiyim çok şükür alıştım Van'a güzel şehir Kızılay gibi merkezi çok kalabalık. Kolay gelsin ilkbaharda mı taşınırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back