• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana hiç aldırmadı 1 gram bile 🤔 birde ben hamile kaldım sonra da emziriyorum diye öyle kombinasyon kullanıyorum

Kilodan ziyade kasinti beni korkuttu
Ama mesela cinko c vit d vit almistim aklima geldikce haftada en fazla 3 kere onu iciyorum
Haftada 2 b12
1 kere fln kara murver
Ara ara aliyorumki karacigerimi yormayayim
Birde gunluk soda iciyorum ilac niyetine
Asiya gittiginde kan versene, bir baktirmis olursun
Pharmaton cok agir bence

Ay doğru bak hiç olayı öyle düşünmedim. Diğer kuzenim hukukta ama özel ünv de belli bir bursu var ona vermeyeyim şimdi 🤣 dur bakalım . Sen neden gömmedin
Ben Hacettepe ya da Odtü'ye gömmek istiyorum. Ankaradayım ama pandemi falan fırsat bulamadım, bu süreçte Hacettepe'ye gittik o zaman da göbek hiç aklıma gelmedi. 😅

Kilodan ziyade kasinti beni korkuttu
Ama mesela cinko c vit d vit almistim aklima geldikce haftada en fazla 3 kere onu iciyorum
Haftada 2 b12
1 kere fln kara murver
Ara ara aliyorumki karacigerimi yormayayim
Birde gunluk soda iciyorum ilac niyetine
Asiya gittiginde kan versene, bir baktirmis olursun
Pharmaton cok agir bence
Evet kan versem iyi olur

Ayyy seni tuçeeeeee🤣🤣🤣

Hemen yarım gram al ona da 🤪🤪
Kız sen gerçekten cok değiştin farkındaymısın yatırım içim tavsıyelerde bulunuyorsun artık😀Normalde kebap yiyin demen gerekirdi😂Aferin kızıma ❤️Bak eşinin biraz uzaklaşması seni yatırımcı yaptı.Biraz daha ilerleyince eşinede bulaşacak oda altın sevecek tıpkı benimki gibi😂

Günaydın kraliçe☺️Bebeler nasıl?Bugun ne yemek yapacaksın dün ağzımızın suyu aktı😂
🙈😂😂😂 Günaydınlar kuzum...iyiler şükür..oğluş sınavına gitti..kızlarlayım çay içiyorum..incir uyutması yaptım onu bekliyorum 😋 yaaa ben de onu düşünüyorum ne yapsam..yemek dayanmıyor bizde malum kalabalığız 🤪😂

Kız sen gerçekten cok değiştin farkındaymısın yatırım içim tavsıyelerde bulunuyorsun artık😀Normalde kebap yiyin demen gerekirdi😂Aferin kızıma ❤️Bak eşinin biraz uzaklaşması seni yatırımcı yaptı.Biraz daha ilerleyince eşinede bulaşacak oda altın sevecek tıpkı benimki gibi😂
Kız bende kendime inanamıyorum

Büyük kızım diyor ki anne iyice cimrileştin farkında mısın benim anaya dediği lafa bak🤪🤪🤪🤪

🙈😂😂😂 Günaydınlar kuzum...iyiler şükür..oğluş sınavına gitti..kızlarlayım çay içiyorum..incir uyutması yaptım onu bekliyorum 😋 yaaa ben de onu düşünüyorum ne yapsam..yemek dayanmıyor bizde malum kalabalığız 🤪😂
Bizde kalabalığız valla kayınavalidede var😂Ben bugün kemikli kuzu etinden patateslı havuçlu yahni yapacağım birde domatesli bulgur pilavı cacık😂Yarında ispanak yemeği makarna, Perşembe eşim nöbetçi birsey uydururuz bize.Cuma günü pizza yapacağım patates alırım bide soğan halkası kola😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back