- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Ben biraz önce kapattım ev 24 derece bebek terlemiş üzerini değiştirdim sıcak olduKombiyi bir haftadır açıyoruz kızlar
Elektrik faturamızda 102 lira geldi bugün 21 lirası vergi
Bende sevgi ve onu belirlemek çok zor bence .Tuğçe ben de 2021 de hedefimi belirleyeceğim canım.
24 derece ise kapatman iyi olmuş.Ben biraz önce kapattım ev 24 derece bebek terlemiş üzerini değiştirdim sıcak oldu
Eşimin maaşı da zamlanacak ona göre belirtirim:)Bende sevgi ve onu belirlemek çok zor bence .
Canım ayarını düşür tamamen kapatma vücut ısınmış terlemiş kapatınca evin ısısı düşecek hastalığa davetiyeBen biraz önce kapattım ev 24 derece bebek terlemiş üzerini değiştirdim sıcak oldu
Gündüz ev çok güneş alıyor gece soğumadı . Benim bebe hiç sevmiyor sıcağı zaten geceleri de ağlıyor saat 01:00 -04:00 arası mesai yapıyor24 derece ise kapatman iyi olmuş.
Bizimkisi şuan 22 derecede kombi açık.
Zaten en düşükteydi 40 .Canım ayarını düşür tamamen kapatma vücut ısınmış terlemiş kapatınca evin ısısı düşecek hastalığa davetiye
Kısık ta hep yansın
Hava güneşli olduğunda bende kapatıyorum.Gündüz ev çok güneş alıyor gece soğumadı . Benim bebe hiç sevmiyor sıcağı zaten geceleri de ağlıyor saat 01:00 -04:00 arası mesai yapıyorbari sıcak olmasın dedim kapattım . Birde kombi 40 ta yanıyordu 40 derecede yanınca evde öyle bir etki göstermiyor bence petekler ılık . En iyisi boşa yanmasın dedim .
Allah yardımcısı olsunAyyyy kızlar eşim az önce mesaj yazmış hastahanedeyim diye . Asker nöbet tutarken cin gördüm diye delirmiş 3 saat delirmiş böyle hastahaneye götürmüş eşimkocamın nöbetleri hep böyle olaylı geçiyor
Her nöbet bir olayAllah yardımcısı olsun
Sıcak olunca durduk yere ağladığını da fark ettim ben . Ayağı çıplak aynen hava alsın filan diyeHava güneşli olduğunda bende kapatıyorum.
Camları açıp evi havanlandırıyorum.
öğleden sonra tekrar açıyorum. Oğlum da aynı sıcağı sevmiyor. Üstünü örttürmez. Ayağına çorap da koymuyorum geceleri kan akışı için. yine sıcak ayakları.
Doktorlar öyle söylüyor çok sıcak olmasındansa serin olsun daha rahat uyur diyorlar. Birde kışın yaz gibi de olmasın canım ev. 22/23 ideal.Sıcak olunca durduk yere ağladığını da fark ettim ben . Ayağı çıplak aynen hava alsın filan diye
Benim bebek geçen sene 19 derecede büyüdü asla ev ısınmadıDoktorlar öyle söylüyor çok sıcak olmasındansa serin olsun daha rahat uyur diyorlar. Birde kışın yaz gibi de olmasın canım ev. 22/23 ideal.
Çok sıcağa alışan bebek daha çabuk hasta oluyor.
19 dereceye alışan bebek 24 derece de nasıl uyusun:)Benim bebek geçen sene 19 derecede büyüdü asla ev ısınmadı
12 Ekim'de yakmaya başladım 4 kasım 'da 192.40 tl faturamız geldiKombiyi yakıyormusunuz artık.Bız dün biraz açtık şimdi yine açtık soguk baya ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?