- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
NarinNarin kayınvalide ne yemek yapmış sana okadar cagırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman de süpürgemi yaparsın ütümü seçime zorlaYemez benim eşim öyle numaraları
Evdeyiz ütüleme gerek yok der
Dolapta gördükçe sinir oluyorum yatmadan beraber yaparız
Sen işini biliyorsun vallaYiğidim koçum ütü senin dedimBak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecekİtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda ettiZaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda Sende de yardımcı alalım ütüye
Süpürgeye de bahanesi varOzaman de süpürgemi yaparsın ütümü seçime zorla
Ya hatırlatma hiçNarinNarin kayınvalide ne yemek yapmış sana okadar cagırdı
Yok canım cuma akşamı gidip dün öğlende döndükNarin bugünde mi gitti
İşte bırak ağır yapsın elinden aldımı bidaha yapmaz bırak tamamlasın yavaş yavaşSüpürgeye de bahanesi var
Alerjim azıyor diyor
Aman şaka bir tarafa çok ağır yapar işi benim tahammülüm yok yavaşlıga çocuklarla ilgileniyor yeter
Ne güzel yazdın şu salıncağın fotosunu atar mısınSelammmsss...ütüüü hiç sevmem Ayyy ben eskiden günlük ütü yapanlarla dalga geçerdim..üç dört yıldır ben de günlük giymeden önce yapıyorum marttan beri iş yok okul yok evde giydiklerimizi havlu nevresim vs zaten ütülemem..e eşim de kendi ütüsünü yapıyor dolayısıyla hiç öyle dertlerim yok kızlar yoksa her sabah benim giyeceklerim çocukların okul kıyafetleri derken her sabah bir yığın ütü yapardım
Küçüğüm bugün normal şükür..belki gaz damlası işe yaradı bilmiyorum..
Çocuklara trendyoldan salıncak almıştım oğlan pek ilgilenmedi ama kızım bayıldı kızlar düşünen varsa çok tavsiye ederim çok güzel bişi 100kg kadar da taşıyoyine de eşimle biz garanti olsun diye binmiyoruz
Dün akşamdan tramisu yapmıştım hep UNO kek kullanırdım bu kez kendim yaptım pandispanyasını da pek güzel oldu fırına yemek sürdüm şimdi anne çayımı aldım ayağımı uzattım biraz...oğluş tablet bilgisayarlarında, babasıyla kızım da evcilik oynuyor
eskiden ne çok dışarıdan yerdik haftada bir gün restaurantda en az iki üç kez de eve sipariş isterdik...koronanın böyle bir güzelliği oldu evde daha sağlıklı besleniyoruz yorulsam da içim daha rahat....gerçi hoş burada da sipariş edebileceğimiz yer yok zaten yapmaya mecburum
Dan dun girdim konuya yazdım öyle ama
Herkese mutlu pazarlar...
Tabi canım buNe güzel yazdın şu salıncağın fotosunu atar mısın
İyiyim canım sen nasılsınSuveybe13 nasılsın canım
Hosgeldin canımİyiyim canım sen nasılsın
Yeni grubunuz hayırlı olsun sen beni etiketlemesen hiç haberim yoktu
HımmmTabi canım bu
Bizde de var bundan arkadasim vermisti ama daha kuramadik1Tabi canım bu
Aşırı güzel oldutuce_tuce sen benim ölçüler ile turşu kurmuştun nasıl oldu açtın mi
Ben bugün açtım acayip lezzetli olmuş kıtır kıtır