• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yiğidim koçum ütü senin dedim😂Bak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecek😂İtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda etti😂Zaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda 😂Sende de yardımcı alalım ütüye😂
Sen işini biliyorsun valla😂
Benim eşimde güzel yapar ama çok nadir ben rica edersem yorgunsam başka işim varsa falan
Marttan beride doğru düzgün ütü yapmadım zaten sadece 1 ay işe gitti ocağa kadar da evden çalışmaya devam
Arada bir şey gerekli olunca ütülüyorum bir kaç parça o kadar

Selammmsss...ütüüü hiç sevmem 😵Ayyy ben eskiden günlük ütü yapanlarla dalga geçerdim..üç dört yıldır ben de günlük giymeden önce yapıyorum 🤪🤣 marttan beri iş yok okul yok evde giydiklerimizi havlu nevresim vs zaten ütülemem..e eşim de kendi ütüsünü yapıyor dolayısıyla hiç öyle dertlerim yok kızlar 🤪 yoksa her sabah benim giyeceklerim çocukların okul kıyafetleri derken her sabah bir yığın ütü yapardım
Küçüğüm bugün normal şükür..belki gaz damlası işe yaradı bilmiyorum..
Çocuklara trendyoldan salıncak almıştım oğlan pek ilgilenmedi ama kızım bayıldı kızlar düşünen varsa çok tavsiye ederim çok güzel bişi 100kg kadar da taşıyo😄yine de eşimle biz garanti olsun diye binmiyoruz🙃
Dün akşamdan tramisu yapmıştım hep UNO kek kullanırdım bu kez kendim yaptım pandispanyasını da pek güzel oldu 🙈 fırına yemek sürdüm şimdi anne çayımı aldım ayağımı uzattım biraz...oğluş tablet bilgisayarlarında, babasıyla kızım da evcilik oynuyor 🥰
eskiden ne çok dışarıdan yerdik 🤔🤦🏻‍♀️ haftada bir gün restaurantda en az iki üç kez de eve sipariş isterdik...koronanın böyle bir güzelliği oldu evde daha sağlıklı besleniyoruz yorulsam da içim daha rahat....gerçi hoş burada da sipariş edebileceğimiz yer yok zaten yapmaya mecburum 🙈😂
Dan dun girdim konuya yazdım öyle ama 🙈
Herkese mutlu pazarlar...💐

Selammmsss...ütüüü hiç sevmem 😵Ayyy ben eskiden günlük ütü yapanlarla dalga geçerdim..üç dört yıldır ben de günlük giymeden önce yapıyorum 🤪🤣 marttan beri iş yok okul yok evde giydiklerimizi havlu nevresim vs zaten ütülemem..e eşim de kendi ütüsünü yapıyor dolayısıyla hiç öyle dertlerim yok kızlar 🤪 yoksa her sabah benim giyeceklerim çocukların okul kıyafetleri derken her sabah bir yığın ütü yapardım
Küçüğüm bugün normal şükür..belki gaz damlası işe yaradı bilmiyorum..
Çocuklara trendyoldan salıncak almıştım oğlan pek ilgilenmedi ama kızım bayıldı kızlar düşünen varsa çok tavsiye ederim çok güzel bişi 100kg kadar da taşıyo😄yine de eşimle biz garanti olsun diye binmiyoruz🙃
Dün akşamdan tramisu yapmıştım hep UNO kek kullanırdım bu kez kendim yaptım pandispanyasını da pek güzel oldu 🙈 fırına yemek sürdüm şimdi anne çayımı aldım ayağımı uzattım biraz...oğluş tablet bilgisayarlarında, babasıyla kızım da evcilik oynuyor 🥰
eskiden ne çok dışarıdan yerdik 🤔🤦🏻‍♀️ haftada bir gün restaurantda en az iki üç kez de eve sipariş isterdik...koronanın böyle bir güzelliği oldu evde daha sağlıklı besleniyoruz yorulsam da içim daha rahat....gerçi hoş burada da sipariş edebileceğimiz yer yok zaten yapmaya mecburum 🙈😂
Dan dun girdim konuya yazdım öyle ama 🙈
Herkese mutlu pazarlar...💐
Ne güzel yazdın 💕 şu salıncağın fotosunu atar mısın

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-08-16-47-25-08.jpg
    Screenshot_2020-11-08-16-47-25-08.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 65
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back