• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsler bitti şükür
Miss oldu her yer keske hep böyle kalsa 😔
Eşim de çocukların ödevlerini yaptırdı
Simdi bir çuval oyuncak döktüler oynuyorlar 🍷😬
Bende oturuyorum oğlan kayınvalide ile oynuyor eşimde ütü yapıyor😀Birazdan biz markete o lahmacuncuya gidecek.Ay bugünde bitiyor yarın mesai var ne çabuk bitiyor tatil

Selammmmsssss😘😘😘😘

Annem yaprak sarması pişirmiş babam getirdi 1 kilo yeşil zeytin 1 litre de şalgam göndermiş🥰🥰🥰

Yemek derdim ortadan kalktı🤲🤲🤲

Babamla kahve içtik gitti☕☕☕

Küçük cadımı uyuttum hiç bişey yapmicam valla 💃💃💃
Ay ne hoş
Anne babaya yakin olmak 👍
Allah hayırlı omurlar versin başımızdan eksik etmesin 💕

Tepkisiz 😂Ütü eşimin işi temizlikte birlikte yaptık😀temizlikciye gerek yok ben yaparım dedi eşim yapacak.Zaten yardım ediyordu
Olması gereken bu zaten maşallah eşine
Ama annelerin hoşnut olduğunu sanmıyorum herkes anasının kuzusu bizlerde 😏

Ben utuye bayilirim kizlar
Dolapta asip duzenli gormek muthis bir terapi bana
Senelerce utuleyip giymek zorunda oldugum icin sanirim dolabim yoktu burusuyordu
Anneme fln hep ben yapardim simdide gitsem yaparim ama kacak gocek gorusmekten biktim neyse allah saglik versin hersey olur
Kız ara banada gelsene ya😂Bende düzenli görmeye bayılırım ama yapmaya bayılmıyorum😓

Ben utuye bayilirim kizlar
Dolapta asip duzenli gormek muthis bir terapi bana
Senelerce utuleyip giymek zorunda oldugum icin sanirim dolabim yoktu burusuyordu
Anneme fln hep ben yapardim simdide gitsem yaparim ama kacak gocek gorusmekten biktim neyse allah saglik versin hersey olur
Bende düzenli görünce seviyorum ama biri yaparsa🤣🤣🤣

Nasıl oldun bu arada

Bir yığın ütü var coguda eşimin
okyonus okyonus ne diyip kitledin ütüyü eşime
Acık taktik ver 😬
Yiğidim koçum ütü senin dedim😂Bak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecek😂İtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda etti😂Zaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda 😂Sende de yardımcı alalım ütüye😂

Yiğidim koçum ütü senin dedim😂Bak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecek😂İtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda etti😂Zaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda 😂Sende de yardımcı alalım ütüye😂
Yemez benim eşim öyle numaraları 😂😂
Evdeyiz ütüleme gerek yok der 😒
Dolapta gördükçe sinir oluyorum yatmadan beraber yaparız 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back