- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oturuyorum oğlan kayınvalide ile oynuyor eşimde ütü yapıyorBirazdan biz markete o lahmacuncuya gidecek.Ay bugünde bitiyor yarın mesai var ne çabuk bitiyor tatilİsler bitti şükür
Miss oldu her yer keske hep böyle kalsa
Eşim de çocukların ödevlerini yaptırdı
Simdi bir çuval oyuncak döktüler oynuyorlar
Benim kv ben otursam oğlu is yapsa hoşnut olmaz seninki ne durumda tavır yapmıyor muBende oturuyorum oğlan kayınvalide ile oynuyor eşimde ütü yapıyorBirazdan biz markete o lahmacuncuya gidecek.Ay bugünde bitiyor yarın mesai var ne çabuk bitiyor tatil
Ay ne hoşSelammmmsssss
Annem yaprak sarması pişirmiş babam getirdi 1 kilo yeşil zeytin 1 litre de şalgam göndermiş
Yemek derdim ortadan kalktı
Babamla kahve içtik gitti️️️
Küçük cadımı uyuttum hiç bişey yapmicam valla
Amin canım inşallahhhhAy ne hoş
Anne babaya yakin olmak
Allah hayırlı omurlar versin başımızdan eksik etmesin
Tepkisiz Ütü eşimin işi temizlikte birlikte yaptıktemizlikciye gerek yok ben yaparım dedi eşim yapacak.Zaten yardım ediyorduBenim kv ben otursam oğlu is yapsa hoşnut olmaz seninki ne durumda tavır yapmıyor mu
En sevmediğim iş ütüTepkisiz Ütü eşimin işi temizlikte birlikte yaptıktemizlikciye gerek yok ben yaparım dedi eşim yapacak.Zaten yardım ediyordu
Olması gereken bu zaten maşallah eşineTepkisiz Ütü eşimin işi temizlikte birlikte yaptıktemizlikciye gerek yok ben yaparım dedi eşim yapacak.Zaten yardım ediyordu
En sevmediğim iş ütü ve toz almaEn sevmediğim iş ütü
Aynen yaaEn sevmediğim iş ütü ve toz alma
Kız ara banada gelsene yaBende düzenli görmeye bayılırım ama yapmaya bayılmıyorumBen utuye bayilirim kizlar
Dolapta asip duzenli gormek muthis bir terapi bana
Senelerce utuleyip giymek zorunda oldugum icin sanirim dolabim yoktu burusuyordu
Anneme fln hep ben yapardim simdide gitsem yaparim ama kacak gocek gorusmekten biktim neyse allah saglik versin hersey olur
Bende düzenli görünce seviyorum ama biri yaparsaBen utuye bayilirim kizlar
Dolapta asip duzenli gormek muthis bir terapi bana
Senelerce utuleyip giymek zorunda oldugum icin sanirim dolabim yoktu burusuyordu
Anneme fln hep ben yapardim simdide gitsem yaparim ama kacak gocek gorusmekten biktim neyse allah saglik versin hersey olur
Yiğidim koçum ütü senin dedimBak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecekİtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda ettiZaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda Sende de yardımcı alalım ütüye
Yemez benim eşim öyle numaralarıYiğidim koçum ütü senin dedimBak geçen haftasonu adam nöbetçiydi gömlekler ütüsüz diye bu hafta kazak giydim.Şimdide yapıyor kendi ütüsü var benimkilerinde hepsini vermedim ama 5gömlek verdim haftaya birkaç daha öyle öyle hepsi ütülenecekİtiraz eder gibi oldu ozaman annenmi yapacak dedim kendini feda ettiZaten yatılı okuduğundan askeriyede 9yıl kendi ütülemiş geçmişi iyi ütü konusunda Sende de yardımcı alalım ütüye