• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesizlik işte Zeyno babasının kucağında annesiz babası ayağına bir çorap giydireyim diyememiş yazık adamada
Başka bir sebebi vardır canım benim eşim çorapsız atletsiz gezdirmez 5 dk sonra çıkarsada ufaklık. Babası çok düşünür aydayı artık hem babası hem annesi 😔

Kv lerin depo 270 TL ye dolmuş kalan kısım. Hoşgeldin eksi hesap 😥 bebeğe lcw den bir takım aldım kadife şahane birşey bayıldım alırken . Birde 2 Li alt eşortman aldım ama içi havlu gibi 3 lü havlu çorap aldım kaydırmaz 120 TL tuttu.
Sizde onlara gittiğiniz de onlarda sizin benzin paranızı ödese ya😡ayyy sinir oluyorum yaaa hep bizlerden bekliyorlar yaaa , bizim ailelerimiz ise kendini parçalıyorlar bize yardım etmek için

Kv lerin depo 270 TL ye dolmuş kalan kısım. Hoşgeldin eksi hesap 😥 bebeğe lcw den bir takım aldım kadife şahane birşey bayıldım alırken . Birde 2 Li alt eşortman aldım ama içi havlu gibi 3 lü havlu çorap aldım kaydırmaz 120 TL tuttu.
Allah hayrınızı kabul etsin 😳
Güle güle giysin yakışıklı 😍

Kahve yaptım kahve içiyoruz.Oğlusa sarımsaklı limonlu terbiyeli tavuk corbası yaptım yarında yer.Eşim şimdi ütü yapacak.Lahmacun almaya giderken bizde çıkacağız kayınvalideye şampuan diş fırçası meyveli soda falan alacağız ihtiyacları varmış.Kefir günlük süt falan alırım bende bakalım ne harcanacak nakit yok karta geçerim Zaten.Yarında sebze meyve alışverişi yapacağım onada 100gider

Ay ne hoş:kızgın:200-300 gidecegını ben tahmin etmiştim.Yarınmı gidiyorlar canım

Zeynolin44 Zeynolin44 kız kaç lahmacun yiyiyorsun sen😀Ben 1 tane al bana diyeceğim eşime az yemeğe karar verdim 2 cok rahat yerim😂
Burda büyük değil lahmacunlar bir servis tabağı kadar bile değil
3 tane yerim normalde salata çorba eşliğinde😋
Ama kilo sorunsalı yüzünden 2 yerim 😒😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back