- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Ne güzel babaanne maşallah iyiki doğmuş prensesin nice güzel seneleri olsunKayınvalidem 100 dolar verdi küçüğe doğumgünü hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel babaanne maşallah iyiki doğmuş prensesin nice güzel seneleri olsunKayınvalidem 100 dolar verdi küçüğe doğumgünü hediyesi
Yok canım turşuluk iri tuzTeşekkür ederim tuz billur tuz mu olacak
2 sene önce 100 TL vermişler eşime çocuklara harçlık bayram sonu gittiğimizde eşim götürmüştü çocukları bidaha göndermedim zaten gidip kendi görüp geliyorAllahım o nasıl bir kayınvalide
Allahım küçük bir saksı düşşe bizimkilerede
Haklarını yemeyim bu sene 20 tl verdiler çok şükür
Ayaklarında yaralar varmış O yüzden çorap giymek istememiş canmAyda hastaneden taburcu olmuş ayakları çıplak offf
2 sene önce 100 lira iyi paraydı be vermişler bak yine2 sene önce 100 TL vermişler eşime çocuklara harçlık bayram sonu gittiğimizde eşim götürmüştü çocukları bidaha göndermedim zaten gidip kendi görüp geliyor
Oooo süperKayınvalidem 100 dolar verdi küçüğe doğumgünü hediyesi
Ay çok üzgünüm sonra okudum aynenAyaklarında yaralar varmış O yüzden çorap giymek istememiş canm
Bakın örnek biz dün 100 TL kaptık 350 TL kaptırdık karşılığında2 sene önce 100 lira iyi paraydı be vermişler bak yine
Bu zamanda 20 tl düşün
Durumları iyi bu arada olmasa zaten asla lafını etmem
Aman sabah hiç bilmiyorum Zeynoİyi yapmışsın tuçe
Kacta gidecekler
Berat Albayrak istifa etmiş
Başka görmedim kız ne paraları ne başka bişeylerini kızım 7 yaşını doldurdu kesin benimle konuşmuyorlarya ondan vermişlerdir onuda eli titreyerek vermiştir eminim2 sene önce 100 lira iyi paraydı be vermişler bak yine
Bu zamanda 20 tl düşün
Durumları iyi bu arada olmasa zaten asla lafını etmem
Resmi kaynaklar dogrulamamış hesap askıya alınmış doğru olsa haber kaynakları TV de altyazı geçerdi sankiBerat Albayrak istifa etmiş
Altın almayacakmıydın200 kuaför
30 lira çiçek kızımın öğretmeni korona olmustu yarın gelecek ona vereceğiz .
130 lira da Migros da harcadım .
ekdersi 3 günde bitirdim