• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize seve seve yardima gelirim kizlar
Ben seviyorum ya bana asiri asiri guzel geliyor birikim yapmis gibi bir his
Beni mutfaga kapatsinlar bide utu
Temizlik cok zor geliyor
Is arkadasim dalga gecerdi cam sil gorsunler evde kaldin basimiza kaldin derdi
Evlendim esim bir tek cam silme balkon yikamayi asla birakmiyor ztn alt kattayiz diyor
Simdi konusma sirasi bana geldi evlendim bak yine silmiyorum diyorum :D
Biz buzluga mecbur basladik
Az once siparis gectim meyve ve brokoli kereviz 2 patlican 1 kabak aldim turlu yapariz brokoli kerevizde salata icin

Hosgeldin canım
İyiyim çok şükür
Aklımıza geldikçe etiketliyoruz
Cocuklar nasıl okul nasıl gidiyor pek girmiyorsun kk ya
Yoğun geçiyor canım.cocuklar iyi çok şükür.pek fırsat bulamıyorum buraya girmeye annemgile yakın olduğumdan onlar bizde biz onlarda öyle geçiyor vakitler.

Selammmsss...ütüüü hiç sevmem 😵Ayyy ben eskiden günlük ütü yapanlarla dalga geçerdim..üç dört yıldır ben de günlük giymeden önce yapıyorum 🤪🤣 marttan beri iş yok okul yok evde giydiklerimizi havlu nevresim vs zaten ütülemem..e eşim de kendi ütüsünü yapıyor dolayısıyla hiç öyle dertlerim yok kızlar 🤪 yoksa her sabah benim giyeceklerim çocukların okul kıyafetleri derken her sabah bir yığın ütü yapardım
Küçüğüm bugün normal şükür..belki gaz damlası işe yaradı bilmiyorum..
Çocuklara trendyoldan salıncak almıştım oğlan pek ilgilenmedi ama kızım bayıldı kızlar düşünen varsa çok tavsiye ederim çok güzel bişi 100kg kadar da taşıyo😄yine de eşimle biz garanti olsun diye binmiyoruz🙃
Dün akşamdan tramisu yapmıştım hep UNO kek kullanırdım bu kez kendim yaptım pandispanyasını da pek güzel oldu 🙈 fırına yemek sürdüm şimdi anne çayımı aldım ayağımı uzattım biraz...oğluş tablet bilgisayarlarında, babasıyla kızım da evcilik oynuyor 🥰
eskiden ne çok dışarıdan yerdik 🤔🤦🏻‍♀️ haftada bir gün restaurantda en az iki üç kez de eve sipariş isterdik...koronanın böyle bir güzelliği oldu evde daha sağlıklı besleniyoruz yorulsam da içim daha rahat....gerçi hoş burada da sipariş edebileceğimiz yer yok zaten yapmaya mecburum 🙈😂
Dan dun girdim konuya yazdım öyle ama 🙈
Herkese mutlu pazarlar...💐
Bende pek hamaratım😂Günlük sütle yoğurt mayaladim inş tutar😀Evin tadını çıkar sen yavrularla.Ücretsiz izin alacakmısın?

7 lahmacun aldık 56tl.
Zeynolin44 Zeynolin44 2 tane yedim küçüktü lahmacunlar 😂
208tl market tuttu kayınvalide bana ödetmedi.Aldıklarımız günlük süt,meyveli süt,kefir,bulgur,mercimek,kayınvalideye diş fırçası macun şampuan.Kinder yumurta,chia tohumu,karbonat,kabartma tozu,soda,sosis.Sosis diye tutturdu hiç eve almadık ama canı istemiş diye oğlusun 1kez diye anlaşıp aldık bakalım.
6tl ekmek. Bugünün harcaması bukadar.Yarın harcamaya devam.Sebze meyve alınacak yarın onları alırım.

İyi akşamlar kızlar öğleden sonra 1 gibi temizliğe başladık eşimle o süpürdü ben sildim toz aldım kendim duş aldık kızın ödevini yaptırdı eşim saat 4 gibi dışarı çıktık birsürü şey aldık geldik. Lahmacun yedik çok güzeldi 7 tane yedik salata ayran 62 TL ödedim. Migrostan kıyma arapsabunu beyaz sabun spreyi yumurta sucuk 83 oraya eşim arabaya cam suyu aldı 13 o muz tost ekmeği filtre kahve sıcak çikolata mayonez ketçap 70 falanda o tuttu.

7 lahmacun aldık 56tl.
Zeynolin44 Zeynolin44 2 tane yedim küçüktü lahmacunlar 😂
208tl market tuttu kayınvalide bana ödetmedi.Aldıklarımız günlük süt,meyveli süt,kefir,bulgur,mercimek,kayınvalideye diş fırçası macun şampuan.Kinder yumurta,chia tohumu,karbonat,kabartma tozu,soda,sosis.Sosis diye tutturdu hiç eve almadık ama canı istemiş diye oğlusun 1kez diye anlaşıp aldık bakalım.
6tl ekmek. Bugünün harcaması bukadar.Yarın harcamaya devam.Sebze meyve alınacak yarın onları alırım.
Küçüktür küçük 😊
Afiyet olsun bende 2 tane yedim 😋
40 dk yürüdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back