• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar
Kizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
Canım sağlıklı mutlu güzel yıllara 🌸🌸🎈🎈

tuce_tuce tuce_tuce bende 4200 bi Casper Nirvana begendim 4200 bakalim . Ben sınıf icin alıyorum ya orta halli bisey olsun yeter . Bitle artmaya devam ederse almayacağım akıllı tahta var

bugun kuaföre gideceğim boya kas bıyık manikür işleri . 10 bin bakımım yaklaştı 😂😂

Canim sana çok özeniyorum kızlarıbnla güzel vakit geçiriyorsun maşallah
Yaş aralkklari kaç
İyi mi sence o yaş aralığı
Teşekkür ederim canım araları 11.5 yaş😱😱
Aslında rahatlığa alışmıştım hiç düşünmüyordum büyük kızım çok istedi iyi ki de olmuş şimdi çok seviyorlar birbirlerini🥰🥰🥰🥰a

Teşekkür ederim canım araları 11.5 yaş😱😱
Aslında rahatlığa alışmıştım hiç düşünmüyordum büyük kızım çok istedi iyi ki de olmuş şimdi çok seviyorlar birbirlerini🥰🥰🥰🥰a
Canım bende aralıklı olsun istiyorum çok güzel yapmışsın
Bizimki erkek acaba onlara kahve keyfi yapabilir miyiz bilmiyorm
Gerçi şimdi bile kahve yapsam istiyor ona da fincanda kakaolu süt yapıyorum öyle içiyor 😅😅

Canım bende aralıklı olsun istiyorum çok güzel yapmışsın
Bizimki erkek acaba onlara kahve keyfi yapabilir miyiz bilmiyorm
Gerçi şimdi bile kahve yapsam istiyor ona da fincanda kakaolu süt yapıyorum öyle içiyor 😅😅
Yaparsin canim neden olmasin ki❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back