- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Canım sağlıklı mutlu güzel yıllaraKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
Canim sana çok özeniyorum kızlarıbnla güzel vakit geçiriyorsun maşallahKüçüğümle kahvaltımızı yaptık büyük kızım hala uyuyor
Kahvemi yaptım iç iyotum cadıya da bazıcık hamur yoğurdum oynuyor
Teşekkür ederim canım araları 11.5 yaşCanim sana çok özeniyorum kızlarıbnla güzel vakit geçiriyorsun maşallah
Yaş aralkklari kaç
İyi mi sence o yaş aralığı
Bi bitme di gittiBıdenin seçimi kazanması piyasaları nasıl etkileyecek aşırı merak ediyorum
Darısı bizeGünaydın kızlar mutlu huzurlu pazarlar
Bu saate kadar uyumuşum , oğlan hala uyuyor
Olacak inşaallahDarısı bize
Ayakları neden çıplakAyda hastaneden taburcu olmuş ayakları çıplak offf
Canım bende aralıklı olsun istiyorum çok güzel yapmışsınTeşekkür ederim canım araları 11.5 yaş
Aslında rahatlığa alışmıştım hiç düşünmüyordum büyük kızım çok istedi iyi ki de olmuş şimdi çok seviyorlar birbirlerinia
İnş abla şimdi kv diyor ki büyüdükçe sorunları artacak evlenecek daha çok sorun olacak diyorOlacak inşaallah
Büyüdükçe uyku düzenleri yerine oturacak , daha fazla uyuyacaklar
Annesizlik işte Zeyno babasının kucağında annesiz babası ayağına bir çorap giydireyim diyememiş yazık adamadaAyakları neden çıplak
Yaparsin canim neden olmasin ki❤❤Canım bende aralıklı olsun istiyorum çok güzel yapmışsın
Bizimki erkek acaba onlara kahve keyfi yapabilir miyiz bilmiyorm
Gerçi şimdi bile kahve yapsam istiyor ona da fincanda kakaolu süt yapıyorum öyle içiyor
Uyku düzenleri yoluna girecek başka şekilde zorluklar başlayacakİnş abla şimdi kv diyor ki büyüdükçe sorunları artacak evlenecek daha çok sorun olacak diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?