🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kıyamam Gece yok gündüz yok, Allah yardımcınız olsun.

Benim oğlan böyle değildi kızlar yenidoğan zamanında bile emer geri uyurdu hiç kalkıp oturduğumuzu bilmem son 1 aydır böyle oluyor bazen

Tamam işte bebekler emekledikten sonra yürümeye yakın geceleri çok uzun uyanık kalıyorlar nedense 2 kızımda da öyle oldu
Kayseri’den döndüğümüzden beri böyle olmaya başladı son 1 aydır dişleri de bu arada çıktı işte . Dün ağrı kesici verdim öyle uyudu

Kayseri’den döndüğümüzden beri böyle olmaya başladı son 1 aydır dişleri de bu arada çıktı işte . Dün ağrı kesici verdim öyle uyudu
Canın arada ağrı kesici ver yazık çünkü diş gerçekten çok zorluyor

Bu ay 6400tl ye aldığımız PC nin durumu.Trendyol indirim yapacak diye üzerine bindirmiş maşallah Cedric1003

Eklentiler

• 8DE83B70-6BF5-4603-8D4F-C7942CD4E973.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 95
Canın arada ağrı kesici ver yazık çünkü diş gerçekten çok zorluyor
Sabah akşam veriyorum . Az önce kv diyor ki 2. Dişi göremedim anne dedim ağzında kocaman 2 diş var . Buraya dün değil önceki gün sabah resim attım ya o diş normal boyuta ulaştı 2 günde daha göremedim diyor

Annelik zor yaaaa geçen sene olan olayı anlatayım

Kışın hava soğuktu kızımla beraber uyudum gece çok öksürdü sabah büyük kızı okula göndermek için uyandığımda küçük kızın yastığında biraz kan gördüm sabahın 6 sı Allah ım nasıl korkttum çocuk kucağımda koşa koşa eşimi uyandırdım bir panik evde hemen hastaneye gittik
Doktor her yerine baktı yok bişey ben ağlıyorum bi yandan

İyice baktık kı kızın tırnağı uzunmuş kulağının kenarını çizmişşşş

Ayyyyy
Hatırlıyorum yazmıştın eski topiğe

Ciddi mi ahhahahahq ayyyy şuan kahkaha attım

Günaydın hanımlar
Çocuktan bahsedilmiş
Akşama kadar canımdan bezdiriyor
Benimki.
Gece geç yatıyor bu aralar sabah geç kalkiyor.
İkindi yatıp akşam kalkınca uyumuyor.
Uyanınca babası gelmemiş oluyor. gelince yemek koyuyorum yemiyor
Tam on iki gibi yataga giriyoruz yataktan kalkmak için
Anne kaka
Anne su
Anne haammm bahaneleri..
Bir gün önceki gece neyse yesin dedim ama dün de aynı şeyi yaptı öğünleri vaktinde yesin diye kaldırdım çünkü aliskanliga dönecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…