Ya kıyamamGece yok gündüz yok, Allah yardımcınız olsun.
Benim oğlan böyle değildi kızlar yenidoğan zamanında bile emer geri uyurdu hiç kalkıp oturduğumuzu bilmem son 1 aydır böyle oluyor bazenGunaydin kizlar.tuce_tuce Allah yardimcin olsun uykusuzluk cok zor. Ama şöyle düsün bu gecici bir surec. Hep boyle devam etmeyecek.
Duz disari ciktik yemek yedik kahve ictik 200 tl harcadik. Bugun de cikacagiz bakalim.ne kadar harcanacak. Herkese iyi pazarları
Kayseri’den döndüğümüzden beri böyle olmaya başladı son 1 aydır dişleri de bu arada çıktı işte . Dün ağrı kesici verdim öyle uyuduTamam işte bebekler emekledikten sonra yürümeye yakın geceleri çok uzun uyanık kalıyorlar nedense 2 kızımda da öyle oldu
Canın arada ağrı kesici ver yazık çünkü diş gerçekten çok zorluyorKayseri’den döndüğümüzden beri böyle olmaya başladı son 1 aydır dişleri de bu arada çıktı işte . Dün ağrı kesici verdim öyle uyudu
Sabah akşam veriyorum . Az önce kv diyor ki 2. Dişi göremedimCanın arada ağrı kesici ver yazık çünkü diş gerçekten çok zorluyor
Senin önünde saygı ile eğiliyorumEnerjilerini atamıyorlar
Canım biraz büyüdüler seninki de geçecek sabret lütfenSenin önünde saygı ile eğiliyorumayyy nasıl yapıyorsunuz 3 çocuğa bakma işini
AyyyyyAnnelik zor yaaaa geçen sene olan olayı anlatayım
Kışın hava soğuktu kızımla beraber uyudum gece çok öksürdü sabah büyük kızı okula göndermek için uyandığımda küçük kızın yastığında biraz kan gördüm sabahın 6 sı Allah ım nasıl korkttum çocuk kucağımda koşa koşa eşimi uyandırdım bir panik evde hemen hastaneye gittik
Doktor her yerine baktı yok bişey ben ağlıyorum bi yandan
İyice baktık kı kızın tırnağı uzunmuş kulağının kenarını çizmişşşş
Ay inş zeynom yaCanım biraz büyüdüler seninki de geçecek sabret lütfen
Ciddi mi ahhahahahq ayyyy şuan kahkaha attımAnnelik zor yaaaa geçen sene olan olayı anlatayım
Kışın hava soğuktu kızımla beraber uyudum gece çok öksürdü sabah büyük kızı okula göndermek için uyandığımda küçük kızın yastığında biraz kan gördüm sabahın 6 sı Allah ım nasıl korkttum çocuk kucağımda koşa koşa eşimi uyandırdım bir panik evde hemen hastaneye gittik
Doktor her yerine baktı yok bişey ben ağlıyorum bi yandan
İyice baktık kı kızın tırnağı uzunmuş kulağının kenarını çizmişşşş
Ayyy aklımdan geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?