• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağolsun kızlar valla buraya girmeden yapamıyorum çok çabuk ilerliyor sayfa geride kalıyorum Allah razı olsun hepinizden rahatladım kırık falan olmasından korktum morarmıştı biraz doktor korkmayın morarma olur doku zedelenmesinde demiş gelirken 10 tane lavaş aldım 5 TL ona verdim kredi kartım 3500 gelmiş ufff 330 da ceviz ve bal parası çok kalmayacak gibi birikime akşam hesap kitap yapmam lazım
Geçmiş olsun canm🙏

Çok fena canım ya
Akşam üzeri biraz iyi hissettim kendimi poğaça kısır yaptım çay demledim hiç birinden yiyemedim öyle fena oldum yine
1 mandalina yedim beyaz nohut yiyorum arada o biraz iyi geliyor
Seni çok iyi anlıyorum canm geçen sene bu zamanlar bende mide bulantılarıyla boğuşuyordum 4 ayda bitti sonu çok tatlı bir melekle taçlandi🤴çok şükür 🙏 reklamlarda sürekli çıkıyordu hayatımda hiç yemedigim halde bülent börekten nefret etmiştim,hala daha reklamini görünce bi tiksinti bulantı geliyor 😖
Havuç ve tuzlu salatalık birde çubuk kraker dışında pek birşey yemedim 3 ay boyunca.Dus jeli,şampuan bile midemi bualadiriyordu seninkide gecicek inşallah az kaldı.

Kizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
Mutlu yıllar canm 🎂

Zeynolin44 Zeynolin44 hayırlısı bakalım :)
Bugün dısarda biraz işlerimiz var. Onları hallettikten sonra çamaşır ve ütü işlerim var. Haftaya esnek çalışma sebebiyle evde olacağım, temizliği hafta içine bıraktım.

Ben birinizde ince bileziklerden gördüm sayfanın ilk kısımlarında, kibrit çöpü bileziklerin duruşu çok hoşuma gitti. Modern ve kibar duruyordu. Eğer bende de öyle şık durursa bu yıl bitmeden kendimi zorlayıp az gramlı bir kibrit çöpü bilezik alabilirim. Hem yatırım olur hem de beğendim gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back