🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun canm

Çok fena canım ya
Akşam üzeri biraz iyi hissettim kendimi poğaça kısır yaptım çay demledim hiç birinden yiyemedim öyle fena oldum yine
1 mandalina yedim beyaz nohut yiyorum arada o biraz iyi geliyor
Seni çok iyi anlıyorum canm geçen sene bu zamanlar bende mide bulantılarıyla boğuşuyordum 4 ayda bitti sonu çok tatlı bir melekle taçlandiçok şükür reklamlarda sürekli çıkıyordu hayatımda hiç yemedigim halde bülent börekten nefret etmiştim,hala daha reklamini görünce bi tiksinti bulantı geliyor
Havuç ve tuzlu salatalık birde çubuk kraker dışında pek birşey yemedim 3 ay boyunca.Dus jeli,şampuan bile midemi bualadiriyordu seninkide gecicek inşallah az kaldı.

Mutlu yıllar canm

Zeynolin44 hayırlısı bakalım :)
Bugün dısarda biraz işlerimiz var. Onları hallettikten sonra çamaşır ve ütü işlerim var. Haftaya esnek çalışma sebebiyle evde olacağım, temizliği hafta içine bıraktım.

Ben birinizde ince bileziklerden gördüm sayfanın ilk kısımlarında, kibrit çöpü bileziklerin duruşu çok hoşuma gitti. Modern ve kibar duruyordu. Eğer bende de öyle şık durursa bu yıl bitmeden kendimi zorlayıp az gramlı bir kibrit çöpü bilezik alabilirim. Hem yatırım olur hem de beğendim gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…