- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Geçmiş olsun canmÇok sağolsun kızlar valla buraya girmeden yapamıyorum çok çabuk ilerliyor sayfa geride kalıyorum Allah razı olsun hepinizden rahatladım kırık falan olmasından korktum morarmıştı biraz doktor korkmayın morarma olur doku zedelenmesinde demiş gelirken 10 tane lavaş aldım 5 TL ona verdim kredi kartım 3500 gelmiş ufff 330 da ceviz ve bal parası çok kalmayacak gibi birikime akşam hesap kitap yapmam lazım
Seni çok iyi anlıyorum canm geçen sene bu zamanlar bende mide bulantılarıyla boğuşuyordum 4 ayda bitti sonu çok tatlı bir melekle taçlandiÇok fena canım ya
Akşam üzeri biraz iyi hissettim kendimi poğaça kısır yaptım çay demledim hiç birinden yiyemedim öyle fena oldum yine
1 mandalina yedim beyaz nohut yiyorum arada o biraz iyi geliyor
Mutlu yıllar canmKizlar bugun benim dogum gunum, yolu yariladik, 35 bitti. Esim sevdigim tarzda bir kiyafet almis, begendim. Aksam pastamsi bir kek yapmisti, meger benim pastam olacakmis.
Market alisverisi 72$ tuttu, dun de esim 36$ kahvaltilik icin harcadi. Kiza mont, ayakkabi, oglana ince bir mont, esime evde giymesi icin tisort, tuvalet kagidi ve elektrikli bicak aldik, esimin kredi kartinda puan birikmisti, 130$ kadar, onu kullandik.
Ben karisik kuru dolma yaptim, esim de kuru fasulye pisirdi. Evi biraz temizledim, banyoyu elden gecirdim.
Ağladı mı tuçeYine ayaktayız artık çok yoruldum hiç sabrım kalmadı
Ya kıyamamYine ayaktayız artık çok yoruldum hiç sabrım kalmadı
Darisida başınaYa kıyamamGece yok gündüz yok, Allah yardımcınız olsun.
Hava mı attın şuan banaGünaydın kızlar
Bizde yeni uyandık
HehehhehhhHava mı attın şuan bana
Tamam işte bebekler emekledikten sonra yürümeye yakın geceleri çok uzun uyanık kalıyorlar nedense 2 kızımda da öyle olduBi o eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?