zerya271210 cnm cok geçmiş olsun ihmal etme pazartesi bir doktora daha görün
NarinNarin cok sevindim cnm sen de katıldın aramıza kızlar candır dimi Kmsl Hnd
Karaca hakket pişmanlık
Bıçak serim gelmiş ama yanlış gelmiş iade etmem lazım iade edince o kırk lirada yanıyor off sinirlerim bozuldu
NarinNarin kızçen sağlıkla gelsin her annenin kızı olmalı
zerya271210 gecmiş olsun canım dikkatli bir sekilde yine git canım umarím ciddi bisey değildir
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Ev halkı çok İstiyor yaaa.Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım birazAlacaksınız herhalde okyonus
Cocuk icin süper olur sizin icin bilemedim ben yapamam korkarım ama cocuklar bayılíyorEv halkı çok İstiyor yaaa.Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım birazBende severim hayvanları ama karşıdan dışarda severim kıl tüy sorumluk olacak.Bilmiyorum ya kardeşide yok yavrumun bir evcil hayvanla büyümesini istiyorum.Araştırıp düşüneceğim.Tırnaklarını düzenli kesersek koltuk falan tırmalamazmış.Tekir kedi alacağız alırsak.Mutfakta sofra da falan gezer diye korkuyorum
Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım.Ev halkı çok istiyorokyonus Evcil hayvan cok guzel birsey mutlaka sahiplenmelisiniz ama zor dili yok agriyan yerini bilemezsin bazen oylesine huzursuz olur kediler evde 3 gun kalabilirmis bir yere giderken sorumluluk oluyor biz kac kisi bahcede bakiyoruz ama asil olay bizde
Yinede herseye deger bana kattiklari cok fazla sana teslimiyetini hic birsey vermiyor
Birde kuru mama olayi sıkıntı
Iyiler cok pahali ama bizimki sıkılıyor hepsinin bi huyu var
Ee dogada kuru mama olmadigina gore biz ona yemek yapiyoruz
Bakimi taragi patisi ay bugun halsiz derken sana 2. Evlat olacak
Ben böyle bir şey çizemem mümkün değilEki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması
Bende cizemiyorumBen böyle bir şey çizemem mümkün değil
Ellerine sağlık zeynoya çok güzel olmuş yetenekli
Gecmis olsun canim dikkat et kendineSağol canımben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
Bana bir yerden tanidik geliyorEşimi birdaha asla markete göndermeyeceğim
İyi hissetmiyorum diye o gitti tek eksik yumurta ve ekmek dedim giderken.
200 tl harcamış gelmiş
Muhtesemmmmm❤❤❤Eki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması
Genlerinde var zeynomunBende cizemiyorum
Seviyor resim yapmayí resim öğretmeni olacakmíş babası gibi ilk gözağrım
Karacayı allah kahretsin 2 kez tüketici hakem heyetlik olduk beni delirttilerzerya271210 cnm cok geçmiş olsun ihmal etme pazartesi bir doktora daha görün
NarinNarin cok sevindim cnm sen de katıldın aramıza kızlar candır dimi Kmsl Hnd
Karaca hakket pişmanlık
Bıçak serim gelmiş ama yanlış gelmiş iade etmem lazım iade edince o kırk lirada yanıyor off sinirlerim bozuldu
Sağol canımben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım.Ev halkı çok istiyor
Aynı benim kocamEşimi birdaha asla markete göndermeyeceğim
İyi hissetmiyorum diye o gitti tek eksik yumurta ve ekmek dedim giderken.
200 tl harcamış gelmiş
Zeynoya kocaman bir maşallahEki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?