🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NarinNarin sağlıcakla kucağınıza alın inşİçime hep erkek doğmuştu ama

NarinNarin kızçen sağlıkla gelsin her annenin kızı olmalı

zerya271210 gecmiş olsun canım dikkatli bir sekilde yine git canım umarím ciddi bisey değildir

NarinNarin hayırlı olsun canım..
Sağlıkla kucana al
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Aminnn inşş

Alacaksınız herhalde okyonus
Ev halkı çok İstiyor yaaa.Kedi sahiplendirme ilanlarına baktım birazBende severim hayvanları ama karşıdan dışarda severim kıl tüy sorumluk olacak.Bilmiyorum ya kardeşide yok yavrumun bir evcil hayvanla büyümesini istiyorum.Araştırıp düşüneceğim.Tırnaklarını düzenli kesersek koltuk falan tırmalamazmış.Tekir kedi alacağız alırsak.Mutfakta sofra da falan gezer diye korkuyorum

Cocuk icin süper olur sizin icin bilemedim ben yapamam korkarım ama cocuklar bayılíyor

okyonus Evcil hayvan cok guzel birsey mutlaka sahiplenmelisiniz ama zor dili yok agriyan yerini bilemezsin bazen oylesine huzursuz olur kediler evde 3 gun kalabilirmis bir yere giderken sorumluluk oluyor biz kac kisi bahcede bakiyoruz ama asil olay bizde
Yinede herseye deger bana kattiklari cok fazla sana teslimiyetini hic birsey vermiyor
Birde kuru mama olayi sıkıntı
Iyiler cok pahali ama bizimki sıkılıyor hepsinin bi huyu var
Ee dogada kuru mama olmadigina gore biz ona yemek yapiyoruz
Bakimi taragi patisi ay bugun halsiz derken sana 2. Evlat olacak

Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım.Ev halkı çok istiyor

Sağol canım ben de başlarda öyle sanıyordum tansiyonum düşüyor ve çıkıyor diye. Ama düzenli ölçtüm tansiyon aleti ile tansiyonum normal çıkıyor kötü olduğum zamanlarda
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Eşimi birdaha asla markete göndermeyeceğim

İyi hissetmiyorum diye o gitti tek eksik yumurta ve ekmek dedim giderken.

200 tl harcamış gelmiş
Bana bir yerden tanidik geliyor
Eki Görüntüle 2733250 zeyno nun karakalem gölge çalışması
Muhtesemmmmm❤❤❤
Bende cizemiyorum
Seviyor resim yapmayí resim öğretmeni olacakmíş babası gibi ilk gözağrım
Genlerinde var zeynomun

Bende buyuk kizima ilkgozagrim derim hep tel de de oyle kayitli

Karacayı allah kahretsin 2 kez tüketici hakem heyetlik olduk beni delirttiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…