13:00 ile 16:00 arasıIyi geceler kızlar, çocuklar için sokağa çıkma kısıtlaması saat kaç aralığında net den bakdim her yerde başka birşey yaziyo, 5 aylık kızım, yarın bırakacak kimsem yok dışarı çıkmam lazım ve mecburen kızımla çıkcam
Kızlar cahilliğime verin cumartesi pazar ekmek ve market işi yok dimi
Market ve fırınlar açık saat beşe kadar açık isteyen alışveriş yapabilir.Kızlar cahilliğime verin cumartesi pazar ekmek ve market işi yok dimi
Vay be beni bırakıp takımlara mı dahil oldun sen?Hani haftaya tartılıyordukBugün bende tartılacağım 6. Takımdayım
Tebrikler güzel verdin öğretmenim
Kız bırakmadımVay be beni bırakıp takımlara mı dahil oldun sen?Hani haftaya tartılıyorduk
Ay süper ya teşekkür ederimVar siz alt kata inebilirsiniz
Kizlar genelgeye gore firinlar gezerek satis yapmayacak
Herkes yakin mesafeden alabilecekmis
Valla iyi oldu teşekkür ederimMarket ve fırınlar açık saat beşe kadar açık isteyen alışveriş yapabilir.
Ooo birinci belli oldu gibi ama pazar günü haftayı bitirelimKızlarr tüm hafta evde olduğum ve dışarı çıkmadığım için haftayı 0 tl ile kapatıyorumm
Günaydın kızlar
tuce_tuce bana bu ay için 6 gr altin yazabilirsin
Maaşalar hesaplanmış kafama göre gider hesabımı da yaptim altin çok artmazsa tamamdır.
Allah rahmet eylesin. Insan yasadigini biliyor ve bazi seyler unutulmuyor. Hele de yuva soz konusuysa isler degisiyor malesef. Benim de kendi kayinvalidemde elestirdigim eksik buldugum seyler var ama asla esimle benim.kotu olmamizi istemez. Aramiz bozulsa eminim yapici davranir.Çok şükür iyiyim canım sağlığım sıhhatim yerinde
Bugün sabah ezanı vakti bir duada bulundum öğleye varmadan karşılık buldu şaşkınlığını yaşıyorum
Yuvamı dağıtan çocuklarımı arada koyanlardan
hakkımı sor Allah'ım demiştim
Yaklaşık 4 saat sonra kayınvalidenin öldüğü haberini aldım
Hala şaşkınım
Olması gereken de o zatenAllah rahmet eylesin. Insan yasadigini biliyor ve bazi seyler unutulmuyor. Hele de yuva soz konusuysa isler degisiyor malesef. Benim de kendi kayinvalidemde elestirdigim eksik buldugum seyler var ama asla esimle benim.kotu olmamizi istemez. Aramiz bozulsa eminim yapici davranir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?