🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evi süpürdüm sildim toz aldım camların önleri kapı kolları filan . Bebek az çorba az yoğurt yedi . Alt üst değiş emzir yatır . O uyuyunca halıları sildim mecbur iğrenç her gün vileda yapıyorum her gün kapkara su Cedric1003 bıktım yaa bu pis havadan birşeyler atıştırdım çay aldım kitap okuyacağım. Akşama pilav üzeri tavuk ve ayran var .

Sorma balkonlar evin ici Hep toz . Benim yatak odası falan da kahve rengi
cok güldüm

Eklentiler

• 2F6B3FCC-AF8F-42E6-AAA5-DFC8F4EB93CB.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 70
Sorma balkonlar evin ici Hep toz . Benim yatak odası falan da kahve rengi
cok güldüm
Yarın eşim nöbetçi gece yatak odası dolaplarını temizleyeceğim ve tabiki perde çok sinirliyim resmen rengi ya tövbe tövbe

Yarın eşim nöbetçi gece yatak odası dolaplarını temizleyeceğim ve tabiki perde çok sinirliyim resmen rengi ya tövbe tövbe
Ben dolap içlerini yarın perdeleri yılbaşı tatilinde halledecegim kasım 15 filaDi doğalgazi açmadan hepsini yıkamıştım . Artık perdelerim cok yıprandı 7 yılda her ay yıkanmaktan.
kizlar cnm bir kısır istedi hersey var ama bulgurun kavanozunu açamadım eşimde evde degil eksikleri almaya çıktı
cok sinirlendim bu duruma pazara markete gidicek gelmesi iki uç saati bulur

Bıçakla dürt kapagını

Kızlar bugün sabah kalktım yine bir çarpıntı, bayılacak gibi hissetme durumu yaşadım. Hala ara ara geliyor o his.

Doktor tekrar olursa gel demişti ama gittiğim hastane bir bölümünü pandemi yapmış korkuyorum gitmeye.

Eşim sağolsun çocuğu aldı dışarı çıkardı ben evde dinleneyim diye.

Sanırım panik atak yaşıyorum ya başka bir açıklama bulamıyorum.

Psikiyatriye gitsem daha iyi olacak sanırım

Gecmis olsun zerya Allah sifa versin insaallah

Geldim kızlar
Allah nasip ederse bir kızım daha olacak
Kızım çok sevindi kız kardeşim olacak yaşasın diyor
Bizde çok sevindik sağlıkla alalım inş kucağımıza
tuce_tuce
okyonus tutmadı senin tahmin ama şöyle bir şey söyleyim 3 hafta önce gittğimizde doktor tahminde bulundu büyük olasılıkla erkek dedi ama kimseye söylemeyin kesin değil daha çok küçük demişti
Bizde bugün erkek olduğu kesinleşir diye gittik ama yok bu kesin kız dedi
Cedric1003 doğru tahmin

yaaaaa offf çok geçmiş olsun

Sağlıkla kucağınıza alın narinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…