Benimdeee,öyle özledimki seyahat etmeyi.umarim her sey bir an once duzelirMerhaba artçı olmadı yadı biz hissetmedik .
söyle bir uzun yola çıkasım var kızlar
İnsallah suan tek isteğimiz hersey normale dönsün . Cok yıprandık . 11 inde asi başlıyormuş hayırlısı olur insallahBenimdeee,öyle özledimki seyahat etmeyi.umarim her sey bir an once duzelir
Insaallah artmaz da hesefledigimiz miktarlari alabilirizGünaydın kızlar
tuce_tuce bana bu ay için 6 gr altin yazabilirsin
Maaşalar hesaplanmış kafama göre gider hesabımı da yaptim altin çok artmazsa tamamdır.
Sorma balkonlar evin ici Hep toz . Benim yatak odası falan da kahve rengiEvi süpürdüm sildim toz aldım camların önleri kapı kolları filan . Bebek az çorba az yoğurt yedi . Alt üst değiş emzir yatır . O uyuyunca halıları sildim mecbur iğrenç her gün vileda yapıyorum her gün kapkara suCedric1003 bıktım yaa bu pis havadan birşeyler atıştırdım çay aldım kitap okuyacağım. Akşama pilav üzeri tavuk ve ayran var .
Yarın eşim nöbetçi gece yatak odası dolaplarını temizleyeceğim ve tabiki perde çok sinirliyim resmenSorma balkonlar evin ici Hep toz . Benim yatak odası falan da kahve rengi
cok güldüm
Ben dolap içlerini yarın perdeleri yılbaşı tatilinde halledecegim kasım 15 filaDi doğalgazi açmadan hepsini yıkamıştım . Artık perdelerim cok yıprandı 7 yılda her ay yıkanmaktan.Yarın eşim nöbetçi gece yatak odası dolaplarını temizleyeceğim ve tabiki perde çok sinirliyim resmenrengi ya tövbe tövbe
Bıçakla dürt kapagınıBen dolap içlerini yarın perdeleri yılbaşı tatilinde halledecegim kasım 15 filaDi doğalgazi açmadan hepsini yıkamıştım . Artık perdelerim cok yıprandı 7 yılda her ay yıkanmaktan.
kizlar cnm bir kısır istedi hersey var ama bulgurun kavanozunu açamadım eşimde evde degil eksikleri almaya çıktı
cok sinirlendim bu duruma pazara markete gidicek gelmesi iki uç saati bulur
Erkek olacak hissediyorum
Kız herseyle dürttüm yok en sin eşim kapatmıştı cok sıkmıs sanırım.Bıçakla dürt kapagını
Gecmis olsun zerya Allah sifa versin insaallahKızlar bugün sabah kalktım yine bir çarpıntı, bayılacak gibi hissetme durumu yaşadım. Hala ara ara geliyor o his.
Doktor tekrar olursa gel demişti ama gittiğim hastane bir bölümünü pandemi yapmış korkuyorum gitmeye.
Eşim sağolsun çocuğu aldı dışarı çıkardı ben evde dinleneyim diye.
Sanırım panik atak yaşıyorum ya başka bir açıklama bulamıyorum.
Psikiyatriye gitsem daha iyi olacak sanırım
Kızlar bugün sabah kalktım yine bir çarpıntı, bayılacak gibi hissetme durumu yaşadım. Hala ara ara geliyor o his.
Doktor tekrar olursa gel demişti ama gittiğim hastane bir bölümünü pandemi yapmış korkuyorum gitmeye.
Eşim sağolsun çocuğu aldı dışarı çıkardı ben evde dinleneyim diye.
Sanırım panik atak yaşıyorum ya başka bir açıklama bulamıyorum.
Psikiyatriye gitsem daha iyi olacak sanırım
Sağlıkla kucağınıza alın narinimGeldim kızlar
Allah nasip ederse bir kızım daha olacak
Kızım çok sevindi kız kardeşim olacak yaşasın diyor
Bizde çok sevindik sağlıkla alalım inş kucağımıza
tuce_tuce
okyonus tutmadı senin tahmin ama şöyle bir şey söyleyim 3 hafta önce gittğimizde doktor tahminde bulundu büyük olasılıkla erkek dedi ama kimseye söylemeyin kesin değil daha çok küçük demişti
Bizde bugün erkek olduğu kesinleşir diye gittik ama yok bu kesin kız dedi
Cedric1003 doğru tahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?