🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of yüksek yaa Böyle diyorum sonra almadigima pişman olucam biliyorum.Eriyor para tlde.Erimesin ama harcamayayimda.En iyisi birikim.Az örnek alayım sizi
Alalım alalım maaş günü hemen altın alacağım ben durmuyor yerinde bütçe yapamadım bak daha

Kv baskısı,sürekli sizin hayatiniza ortak olma çabası ve karışma sevdası yüzündense eğer bu durum, dua edicem.Boyle durumlarda çekirdek aile gibisi yok ya.Ustelik hamilesin.Sen uzulmemelisin
Teşekkür ederim canım.geldik bu akşamda diyor ki yarın gece de kalınyaaa sabırrr
He sen yatıdasın sahi
Maalesef
Ne oldu narin kv canınımı sıktı
Evet kalma ısrarı çok canımı sıkıyor
NarinNarin sen kv de misin
Heee yaaa oradayımacıların kızı gibiyim şu an

Eşimin harcırah var o yapılırsa onla alırım diyorum.Maas benim kalmaz ama nasip Sağlık olsun
Acele etme bakarsın bi plan yaparız bütçeler için 2000 TL kalıyordu benim en son öyle bakmıştım . Ama şimdi kesin eksiye girmeye başlarız

Gelelim günün harcamalarına
207 tl e bebek oysa sadece emzik ve önlük alacaktım aldığım markanın emzik askisini yapmışlar dayanamayıp aldım 2li 39 tl emzik ikili 49 tl,tek kullanımlık önlük 10 tl diğer istediğim önlukten kalmamış,Kışlık elyaflı iki katlı muslin örtü 69 tl(battaniyeleri tutup ağzına aliyor tüyleri falan kaçıyor ağzına) yazliklarda indirim vardı alt ust 15 tl 1 yaş takimi aldım 2 takım ve 1 tanede yine şortlu tulum aldım Oda 25 tl nasip olursa yazın elime gelir.
Aktar ve kuruyemişçi birlikte 116 tl tuttu tuz lambası,toz biber,dolmalık fıstık,damla sakızı,cekirdek,lokum,leblebi,tuzlu fıstık
Birde adana durum yemeye gittik 8 aydır ilk kez dışarda bişey yedik oda 49 tutmuş eşim 55 vermiş.
Fırından gelirken sabah için 2 ekmeklik hamur aldık pisi yapicam kahvaltıya 3 tl
Yarın marketten sebze ve salata malzemesi alınacak,ayrıca altın alıcaz gram alabilcez galiba.
Birde kedi kumu aldık 15 tl rutubet için denicez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…