- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Sizin teneke 450 geliyorCanım zeytinyağı litresi 25
Siyah zeytin 20 tl
Daha gelmedi benim siparişler
Zeytin bizim 12 tl civarına gelmiş yeşil zeytin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin teneke 450 geliyorCanım zeytinyağı litresi 25
Siyah zeytin 20 tl
Daha gelmedi benim siparişler
Yeşil zeytini kurup gönderecekti 20 tl dedi ben pahalı buldum istemedim o yüzdenSizin teneke 450 geliyor
Zeytin bizim 12 tl civarına gelmiş yeşil zeytin
HosbuldumHoşgeldin
Hoşgeldin canım dün etiket yaptım ama yanlış oldu herhaldeHosbuldum
Görmedim ki abla ne yazmistinHoşgeldin canım dün etiket yaptım ama yanlış oldu herhalde
Benim şuan çok uykum var boza 01:00 ile 04:00 arası hiç uyumadıkBebe mi uyumadı? Benimki de uyanp uyanıp duruyor. Öyle bakıyor sanki sabah oldu. Cok uykum var.
Zeynep hoşgeldin teşekkür ederim hepimize hayırlı olsunselam kizlar, yeni baslik hayirli olsun tuce_tuce
850 bencekızlar şimdi çeyreğini bozdursam kaç gayme verirler bana
Aramıza hoşgeldiniz kendinizden bahseder misinizSelamlar iyi geceler, ben de geldim aranıza :)
Boş birikimli, bereketli bir grup olsun inşallah
Hoşgeldin şeker haydi kendini anlat biraz tanışalımGörmedim ki abla ne yazmistin
27 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim doğum iznindeyim evde bebemi bekliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılarHoşgeldin şeker haydi kendini anlat biraz tanışalım
Nasıl yaniHerkese günaydın kızlar bizim ev çok güzel yaaa renk renk
Kv hastalanmış yatıyor. bebe yemek yemedi verdim ellerine yedirin diye yediremediler şoka girdiler filan herkes kendi havasındaNasıl yani
Ayyy çok geçmiş olsun ya şiş filan değil dimiMakinaya çamaşır atcam evleri toparlarım yarın temizlik yaparız eşimle dışarı çıkıp hediyeleri alsak mı acaba kendi kızlarımada alırım bişeyler çok seviyorum çocukları mutlu görünce kızımın ayagına ufak olan düşmüş ayagım acıyor diyor sıcak suyla sabunla ovdum geçmezse hastane yolları görünür bize