🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sporumu yaptım tatlımı yedim oh be rahatladım Yarın 10da gideceğim mesaiye 12bucuk gelirim 1 de geri giderim 4te gelirim.Yarın koltuk gelecek halıları kaldıracağım yatmadan.Yarında koltuk gelince süpürüp çamaşır suyuyla silerim salonu.Yarına yemek var kafam rahatÖrtülerimde gelseydi iyiydi.

Benim başka bir dr gitmek isteyişimin bir sebebide hamilelikte 6 küsürdü tsh 2.5 geçmemesi gerekiyordu ilaçla normal oldu

Benimle birlikte hamile olan arkadaşımın 9 küsürdü doğumdan sonra doktoru ilacı bıraktırmış benim doktor ömür boyu kullanacaksın dedi

En azından bir kere ilacı bıraktırıp ilaçsız tsh ne durumda diye gözlemler diye bekledim yok

Tempolu yürüyüş hemen hemen her gün yapıyorum 1 saate çıkardım umarım vermeye devam ederim

Zeyno benimde ilk hamileliğimde tsh yüksekti bende hamilelik boyunca ilaç kullandım ama doğumdan sonra bıraktırdı banada doktor bir süre sonra normale döndü
Başka bir doktora git bakalım o ne diyecek

Zeyno benimde ilk hamileliğimde tsh yüksekti bende hamilelik boyunca ilaç kullandım ama doğumdan sonra bıraktırdı banada doktor bir süre sonra normale döndü
Başka bir doktora git bakalım o ne diyecek
Bende o yüzden kıllandım ömür boyu kullanacaksın diyince ölümcül bir hastalığım varmış gibi üzüldüm

Gidicem hemen karşı odasında başka bir dahiliyeci var ona gidicem ortalık biraz sakinlessin de

Canım geçmiş olsun bebisine
101 de fairy plus indirimde 22 li tablet 38 den 27 ye düşmüş

Pahalı aslında ama fairy nin son ürünü çok temiz yıkıyor en son onu almıştım yine alacağım
Sağol canm bakayım ben ona.benim makina bir acayip 3 programlı 14 yıllık makinam 3 sene önce ariza yaptı o günden beri başka tabeleti eritmiyor deterjan kalıntıları oluyor onun için sadece fairy kullanabiliyorum.en pahalisida bu deterjan

Odeobank uç masalı tekrar derlemiş eşit masallar diye cok beğendim Hep kızlar çit kırıldım olmayacak

Cook teşekkür ederim ❣

vücudumuzdaki bazı ajanlar kendi kendine zarar veriyorlar...normalde tanıması ğ erekenleri tanımıyor düşman sanıyor ve yok ediyor..eksileni levotiron yerine koyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…