🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende cuma günü gidicem 3 hafta önce tahminim var ama söylemem birdahaki sefer kesin söylerim dedi
Heyecanlıyım bakalım
Oğlunuz mu vardı
Evet ilk çocuğum erkek oldu

İlk çocuğunuz mu sizin
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Kahvaltı

Kaşarlı tost
11 zeytin
1 fincan çay

Ara öğünlerde yediklerim, içtiklerim

1 fincan salep
19 adet yer fıstığı
1 fincan papatya çayı
1elma
2 kk büyüklüğünde kaşarlı tost

Akşam

Kuzu haşlama (100 gr kadar)
4 yk pilav
3 yk yoğurt
2 kepçe kuru fasulye
1/4 soğan

iyi akşamlar erkese........

ben de levotiron 100 kullanıyorum.erğün aç karnına yarım..afta sonları tam..er yıl talil yapıp sonuca ğöre devam ediyordum ancak pandemiden dolayı ğitmedim.aynı şekilde devam ediyorum.

ben ızlı adımlı yürüyüşe çok inanıyorum....çok ğüzel kilo verdiriyor..

bir de naçizane: ben bir zaman işe ğiderken sabaları aç karnına portakal sıkıp içerdim.bir afta içinde bile etkisini ğösterirdi...karın yağlarını eritirdi...bunu sonradan tesadüfen farkettim...erkes te aynı etkiyi ğösterir bilmem ama isteyen deneyebilir..meyve sonuçta...ama şekeri olan varsa dikkat etsin..

Selamlar

Market + pazar toplam 100 tl harcadım

Yarım kilo kabuklu ceviz
Yarım kilo kestane
1 kilo elma
3 kilo mandalina
1 kilo muz
1 kilo nar
Yarım kilo dolmalık biber
Maydanoz, nane, roka
KırmıZı lahana
Yarın kilo çeri domates
1 kilo salatalık
1 kilo limon

Market : 1 paket streç film
1paket alüminyum folyo
1paket pişirme kağıdı
1 paket hindi füme

300 tl bütçemi bitirmek üzereyim. Bu hafta da gitti birincilik

Görümcem mesaj attı lahana sarması ve kuru dolma yapmış yarın pişirecekmiş bizi de çağırdı

Öğleden sonra gideriz akşam yasak başlamadan geri döneriz.

( görümcelerim iki kız kardeş beraber yaşıyorlar bahsetmiştim biri emekli biri de öğretmen. Evdeler ve çok dikkat ediyorlar içimiz rahat gidiyoruz )

Yarın yemek derdinden kurtuldum

Ne kadar dikkat etsem de her hafta mutlaka 300 ve üzeri harcama oluyor.

Aldıklarıma bakıyorum her evin ihtiyacı. Keyfî birşey almıyorum.

Hadi 4 çeşit değil de 2 çeşit meyve alayım diyebilirim ama sağlıklı beslenmek adına bunları da almam lazım.

Çıkamadım işin içinden

Allah herkesin yardimcisi olsun cidden cok zor. Tabiki saglik calisanlarinin yaninda hicbirimizin lafi edilmez ,Allah razicolsun hepsinden ama cidden evden ders vermek zor cocuklarla.
selam...
evet ..kızım da canlı ders ğörürken bir öğretmeni 1 buçuk yaşlarında çocuğu kucağındaydı....Alla epinizin yardımcısı olsun.tüm öğretmenlerin..

Migrostan aldıklarımı geldi peynirleri sütleri yerleştirdim çocukların sevdiği çikolatadan kalmamış aradılar fişten düşmüşler kıyma almıştık 1 kg onu poşetleyip buzluğa kaldırdım kızlar makarna istedi eşim domatesli soğanlı yaptı 1 tabak yedim.

Oluyor canım meyve çok yeniyor bizde sırf ona veriyoruz 50 TL en az mandalina muz elma çeşit artarsa fiyat artıyor geçen hafta 1 kasa cennet hurması aldırmıştı eşim 4 günde bitti muz bugn bitti sadece mandalina var evde mecburen sipariş vercez peynir bitmişti 3 çeşit aldım kartımda 105 TL puan vardı üstüne 115 daha verdim 220 TL inan 2 küçük poşetin içinde geldi

Kesinlikle penguen. Çeşit arttıkça fiyat da artıyor ama almadan da olmuyor evde hem çocuk var hem de şu dönemde bizler için de önemli.

Her hafta başka bir büyük kalem eksik çıkıyor şaşırdım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…