Evet ilk çocuğum erkek olduBende cuma günü gidicem 3 hafta önce tahminim var ama söylemem birdahaki sefer kesin söylerim dedi
Heyecanlıyım bakalım
Oğlunuz mu vardı
Ben bahadır diyetteyim yalnız,siz diyete hoageldinizAramıza hoşgeldin
Tuçe hariç herkesi bekleriz
O zaman hosbuldukBen bahadır diyetteyim yalnız,siz diyete hoageldinizsadece arada masum kacamaklarim oluyo
iyi akşamlar erkese........Benim son bebekte tsh yüksek cıktı ilaç başladı dr levotiron 50 mg her gün 1 tane alıyorum ilaç ile en son normaldi hiç ilacı kesmedi pandemi öncesi başka bir dr gitmeyi planlıyordum pandemi başladı gitmedim ilaca devam ediyorum
İlacı kesip durumuma bakmadı hiç o yüzden başka dr gideceğim
Eskiden bu şekilde daha iyi kilo veriyordum troit sonrası zor vermeye başladım dr de dedi kilo vermeni zorlaştırır diye bakalım diyete spora devam
ğün yapmak yasakSelammssssss biri beni durdursunnnn
Ispanakli gul boregi
Kisir
Zeytinyagli kereviz
Nooddle
Var menumde gun yaptim kendimce
Birde dunden profiterol da var
selam...Allah herkesin yardimcisi olsun cidden cok zor. Tabiki saglik calisanlarinin yaninda hicbirimizin lafi edilmez ,Allah razicolsun hepsinden ama cidden evden ders vermek zor cocuklarla.
tuğçe...Hayır ya okyonus haftada bir kez dizi izliyordukoda yok
Oluyor canım meyve çok yeniyor bizde sırf ona veriyoruz 50 TL en az mandalina muz elma çeşit artarsa fiyat artıyor geçen hafta 1 kasa cennet hurması aldırmıştı eşim 4 günde bitti muz bugn bitti sadece mandalina var evde mecburen sipariş vercez peynir bitmişti 3 çeşit aldım kartımda 105 TL puan vardı üstüne 115 daha verdim 220 TL inan 2 küçük poşetin içinde geldiNe kadar dikkat etsem de her hafta mutlaka 300 ve üzeri harcama oluyor.
Aldıklarıma bakıyorum her evin ihtiyacı. Keyfî birşey almıyorum.
Hadi 4 çeşit değil de 2 çeşit meyve alayım diyebilirim ama sağlıklı beslenmek adına bunları da almam lazım.
Çıkamadım işin içinden
Kesinlikle penguen. Çeşit arttıkça fiyat da artıyor ama almadan da olmuyor evde hem çocuk var hem de şu dönemde bizler için de önemli.Oluyor canım meyve çok yeniyor bizde sırf ona veriyoruz 50 TL en az mandalina muz elma çeşit artarsa fiyat artıyor geçen hafta 1 kasa cennet hurması aldırmıştı eşim 4 günde bitti muz bugn bitti sadece mandalina var evde mecburen sipariş vercez peynir bitmişti 3 çeşit aldım kartımda 105 TL puan vardı üstüne 115 daha verdim 220 TL inan 2 küçük poşetin içinde geldi
Hahaha ablatuğçe...
üzülme ...muadillerini de izleyebilirsin...orda da aldatma intikam ne ararsan var...katmerli atta
mutlu ğünlerde kullan esilaMerhaba kizlar nasilsiniz
Az once arkadaslarim geldi minik bir pasta almislar sal almislar cok begendim
Cay cok gece kaldi aksamustu esim uyudu yemek gec vakte kaldi
Benimde ikinci 4.5 yaşında bir kızım varEvet ilk çocuğum erkek oldu
İlk çocuğunuz mu sizin
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?