Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hala gelmedi dimi ya kocam diyor ki yok ki gelsinEşimde diyor bu ay neye yatırım yapalım.Sanki para varda Hesap kitap yapalım bakalım 1 gr alırız belki tuce_tuce gelecek para gelir ins
Gelemiyor bu aydan umutluyuz yeni yıl gelemden son bir ödenek gelir diye umuyoruzKız hala gelmedi dimi ya kocam diyor ki yok ki gelsin
Aa evet güzelmiş. Temizliği de kolay olur.
Benim başka bir dr gitmek isteyişimin bir sebebide hamilelikte 6 küsürdü tsh 2.5 geçmemesi gerekiyordu ilaçla normal olduiyi akşamlar erkese........
ben de levotiron 100 kullanıyorum.erğün aç karnına yarım..afta sonları tam..er yıl talil yapıp sonuca ğöre devam ediyordum ancak pandemiden dolayı ğitmedim.aynı şekilde devam ediyorum.
ben ızlı adımlı yürüyüşe çok inanıyorum....çok ğüzel kilo verdiriyor..
bir de naçizane: ben bir zaman işe ğiderken sabaları aç karnına portakal sıkıp içerdim.bir afta içinde bile etkisini ğösterirdi...karın yağlarını eritirdi...bunu sonradan tesadüfen farkettim...erkes te aynı etkiyi ğösterir bilmem ama isteyen deneyebilir..meyve sonuçta...ama şekeri olan varsa dikkat etsin..
İnş yaaaGelemiyor bu aydan umutluyuz yeni yıl gelemden son bir ödenek gelir diye umuyoruz
Zeyno benimde ilk hamileliğimde tsh yüksekti bende hamilelik boyunca ilaç kullandım ama doğumdan sonra bıraktırdı banada doktor bir süre sonra normale döndüBenim başka bir dr gitmek isteyişimin bir sebebide hamilelikte 6 küsürdü tsh 2.5 geçmemesi gerekiyordu ilaçla normal oldu
Benimle birlikte hamile olan arkadaşımın 9 küsürdü doğumdan sonra doktoru ilacı bıraktırmış benim doktor ömür boyu kullanacaksın dedi
En azından bir kere ilacı bıraktırıp ilaçsız tsh ne durumda diye gözlemler diye bekledim yok
Tempolu yürüyüş hemen hemen her gün yapıyorum 1 saate çıkardım umarım vermeye devam ederim
Bende o yüzden kıllandım ömür boyu kullanacaksın diyince ölümcül bir hastalığım varmış gibi üzüldümZeyno benimde ilk hamileliğimde tsh yüksekti bende hamilelik boyunca ilaç kullandım ama doğumdan sonra bıraktırdı banada doktor bir süre sonra normale döndü
Başka bir doktora git bakalım o ne diyecek
Sağol canm bakayım ben ona.benim makina bir acayip 3 programlı 14 yıllık makinam 3 sene önce ariza yaptı o günden beri başka tabeleti eritmiyor deterjan kalıntıları oluyor onun için sadece fairy kullanabiliyorum.en pahalisida bu deterjanCanım geçmiş olsun bebisine
101 de fairy plus indirimde 22 li tablet 38 den 27 ye düşmüş
Pahalı aslında ama fairy nin son ürünü çok temiz yıkıyor en son onu almıştım yine alacağım
Eee Kolay mi bugüne bugün 30 il VE zonguldak da yaşıyorum ben bizim almanyanın zonguldaginda sizin turkiyeyle saat farkı var canmCankusunannesi geldi saat 22.00 i geçti
Cook teşekkür ederim ❣cankuş yavruya çok ğeçmiş olsun....
esila astımın çeşitleri var mı bilmem ama ben denizinkini doğa temiz ava ile çözdüm...a laa tıkanmaların var mı
benim de karşı dairedeki komşum kovit....evdekiler de temaslı oluyor bu durumda.telefonla ya da balkondan konuşuyoruz...balkonlar yanyana..o camda maskeli ben uzakta.bende maske yoktu.ama6 7 mt vardı...ışimdi zaten dışarısı soğuk..sadece telefonla..çöplerini eldiven takıp indirdim.iki daire arası antreyi bol çamaşır suyuyla sildim.sırf çamaşır suyuyla..telefonla bir itiyacı olup olmadığını soruyorum....ğetir yapıyorlar dışarıdan azır alıyorlar..
öğle vaktiydi.kağıt tabak bardak almamı istedi.ben de saba erken saatlerde markete ğittiğimi bu saatlerde kalabalığa karışmadığımı emen ertesi saba alabileceğimi söyledim..umarım kırılmamıştır...ğün içinde başka bir komşu kızı almış..
cerra paşa ameliyataneleri yoğun bakıma çevirmiş diye duydum...bilmem doğru mu
özrenğin ocam dün ğirmedi sanki....
zerya. ben de şekeri azalttığımdan beri yiyebileceğim çikolata ve dondurmayı bulmakta ğüçlük çekiyorum...ep yeni denemeler yapıyorum..çoğunlukla üsrana uğruyorum...ama durun bak..kendimce bir yöntem buldum.önceleri kave yanında mutlaka bir kaç kare....çikolataların bölündüğü karelerden 2 3 kare yerdim...çikolatam ince büyük parçaydı.çikolatanın sivri kısmını kaveye sokup yalayarak yemeye başladım...ama azar azar yalanacak...mesela bir yalama 2 3 yudum ğibi..bir de çikolata afif yalanacak.
sonra bi baktım..daa zevkli.şimdi öyle yapıyorum...denemesi bedava....
bedava dedim de.aklıma ğeldi ''.bir şeyi bedava alıyorsanız satın alınan sizsiniz''
böylebir cümle duydum... bu sözün saibinin kitabını alacağım en yakın zamanda...kitaplarını...çok düşündürücü ..öyle değil mi
benim de eşim çalışmıyor....ben de çalışmıyorum...beni atmadıklarına ğöre merak etme atmazlar.....
ikonlar çok uzakta kaldı..yoksa buraya ğülen ikon koyacaktım :) :) :)
ğörüşmek üzereee....
Bende o yüzden kıllandım ömür boyu kullanacaksın diyince ölümcül bir hastalığım varmış gibi üzüldüm
Gidicem hemen karşı odasında başka bir dahiliyeci var ona gidicem ortalık biraz sakinlessin
Selamlar saygılar efendimpenğuen zerya tuğçe...canlı selam..
Eee Kolay mi bugüne bugün 30 il VE zonguldak da yaşıyorum ben bizim almanyanın zonguldaginda sizin turkiyeyle saat farkı var canm
KoptumEee Kolay mi bugüne bugün 30 il VE zonguldak da yaşıyorum ben bizim almanyanın zonguldaginda sizin turkiyeyle saat farkı var canm