- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Yok sona sakladım.Yarım saate miğdeme inerOkyonus yedin mi pastayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sona sakladım.Yarım saate miğdeme inerOkyonus yedin mi pastayı
Vay canınaReglim bitince tartılacağız ozaman 1 kilo daha fire veririm haBen de sayende bugün stoklarımı kontrol ettim durum fena değil
okyonus bugün reglinin ilk gunuyse bugünkü kilondan en az 500 gram daha düşüktür gerçek kilon muhtemelen,çünkü ilk 3 gün vücut şiş oluyo,hadi yine iyisin
Benim kızım yemekte önce sevmediği şeyleri yer sevdiklerini sona saklar daha zevkle yemek için onun gibi yapmışsınYok sona sakladım.Yarım saate miğdeme iner
Bunu eşimde yapıyor bazenBenim kızım yemekte önce sevmediği şeyleri yer sevdiklerini sona saklar daha zevkle yemek için onun gibi yapmışsın
Yok henüz olmadı bugün sordum ama erken dedi doktor. Halbuki ilk çocuğumun cinsiyetini 12+lardayken söylemişlerdi ikili taramadaBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu acaba
Aramıza hoşgeldinMenüm sabah
yarım dilim ekmek
bal +tereyağı
İki kaşık patatesli peynirli domatesli yumurta
Akşam
Bir tabak etli Kuru fasulye
İki kaşık pilav
Ayran
Kuru soğan salatası
100 ip atlama
200 karin kalca hareketi
En az iki litre su
Merhaba öğretmenim pek göremedim sizi bu günlerdeMerhaba kızlar
Bende cuma günü gidicem 3 hafta önce tahminim var ama söylemem birdahaki sefer kesin söylerim dediYok henüz olmadı bugün sordum ama erken dedi doktor. Halbuki ilk çocuğumun cinsiyetini 12+lardayken söylemişlerdi ikili taramada
Bir yere kadar emecek Zeyno sonra nasıl uykuya geçecek ki 6 ay daha emer sonra bittiEmsin uyusun canım ne olacak
Dün sabahtan okul öğleden sonra online dersMerhaba öğretmenim pek göremedim sizi bu günlerde
Sonra memeyi unutacak canım istemeyecek bunları düşünme şimdi istedikçe emzirBir yere kadar emecek Zeyno sonra nasıl uykuya geçecek ki 6 ay daha emer sonra bitti
Öyle öi gerçekten çok üzüldüm bu akşam emmek istedi uyku için emzirmeyip yanına yatınca ağladıSonra memeyi unutacak canım istemeyecek bunları düşünme şimdi istedikçe emzir
6 ay onun için büyük bir zaman çok şey değişecek 6 ayda
Kızımla öyle uyuduk hiç uyanmazdı aramıza koydukAyrıca gece son zamanlarda uyanıyor bizim yatakta meme ağzında uyumak istiyor . Yatağa koyduğum an anında ağlamaya başlıyor
Ben çok yoruluyorum aramızda olunca ayakları elleri hiç durmuyor tekme tokat sürekli dayak yiyoruzKızımla öyle uyuduk hiç uyanmazdı aramıza koyduk
Şimdi odasında yatağında uyuyor
Sarılıp uyuyun