- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.536
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee Kolay mi bugüne bugün 30 il VE zonguldak da yaşıyorum ben bizim almanyanın zonguldaginda sizin turkiyeyle saat farkı var canm
Tabi canm bencede kopmalısın büyük şehirlerin bile ismi tek tek söylenmedi aylarca yasaklarda ve 30 il ve Ve zonguldak dedi bütün tv ler günde enaz 20 kere artık herkese biz vezonguldakliyiz vezonguldakta oturuyoruz diyoruzKoptum
Isın şakası gün boyu çocuklarla uğraşıyorum tlf elime hiç alamıyorum ancak akşam 10 da çocukların işi bitiyor bitmese bile artık 10 da benim pilim bitiyor eşime pasliyorum ortadan kayboluyorum
Biliyorum canım kolay değil benim de esim evde yardımcı oluyor yoksa bende telin yüzüne bakamamIsın şakası gün boyu çocuklarla uğraşıyorum tlf elime hiç alamıyorum ancak akşam 10 da çocukların işi bitiyor bitmese bile artık 10 da benim pilim bitiyor eşime pasliyorum ortadan kayboluyorum
Bebiş biraz kucaktan düşüp oturup oynama zamanına gelirse daha rahat olur gibi.Surekli kollar açıp hıı hıı diyor al beni diye çırpınıyor.Biliyorum canım kolay değil benim de esim evde yardımcı oluyor yoksa bende telin yüzüne bakamam
Benimki iki yaşını geçti emzirmek Güzslde gece boyu emince maf oluyorumEmsin uyusun canım ne olacak
Yettim canim yettimKmsl Hnd nerdesin kız?
Yok öyle olmuyor bu sefer benimle oyna diyor . Abi bebek telefonu tableti elimde gördüğü an yapışıyor asla bırakmıyorBebiş biraz kucaktan düşüp oturup oynama zamanına gelirse daha rahat olur gibi.Surekli kollar açıp hıı hıı diyor al beni diye çırpınıyor.
Aleyküm selam ablapenğuen zerya tuğçe...canlı selam..
Tabiki öyle olmaz da enazindan oturup birlikte oynarız böyle daha fena belim sırtım kopuyor.Biz zaten çocukların yanında fazla tlf tablet elimize almıyoruz hemen atlıyor minnak elleriyle telefonun ışığını açık görünceYok öyle olmuyor bu sefer benimle oyna diyor . Abi bebek telefonu tableti elimde gördüğü an yapışıyor asla bırakmıyor
Nasılsın canım evine geçtin miBenimki iki yaşını geçti emzirmek Güzslde gece boyu emince maf oluyorum
İyi geceler abla.erkese iyi ğeceler...tat lı uykularınız olsun....
akşamüzeri muzcu ğeçti...itmeden onu da yazayım
1kğ muz: 10 tl.
Benimdeİyi geceler abla.
Seni okurken hep Cennet mahallesindeki pembe aklıma geliyor:)
Akşama kadar oyuncak oynuyoruz evdeTabiki öyle olmaz da enazindan oturup birlikte oynarız böyle daha fena belim sırtım kopuyor.Biz zaten çocukların yanında fazla tlf tablet elimize almıyoruz hemen atlıyor minnak elleriyle telefonun ışığını açık görünce