• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi canm bencede kopmalısın büyük şehirlerin bile ismi tek tek söylenmedi aylarca yasaklarda ve 30 il ve Ve zonguldak dedi bütün tv ler günde enaz 20 kere 🤣🤣artık herkese biz vezonguldakliyiz vezonguldakta oturuyoruz diyoruz😁

Isın şakası gün boyu çocuklarla uğraşıyorum tlf elime hiç alamıyorum ancak akşam 10 da çocukların işi bitiyor bitmese bile artık 10 da benim pilim bitiyor eşime pasliyorum ortadan kayboluyorum🤭
Biliyorum canım kolay değil benim de esim evde yardımcı oluyor yoksa bende telin yüzüne bakamam

Haftanın sonuncusuna beni daha şimdiden yazin😱
Bugün migros sanaldan bebek bezi,sıvı yağ ve mama siparişi verdim çok yoğunmuş ancak cuma günü akşam 5-7 arası boşluk buldum 196 tl bayıldım 😬
Bugün aksama mayalı poğaça,kısır ve damla sakizli bisküvi pastasi yaptim hepimize tabak yaptim oturma odasında sehpada yedik eşim gün mü var dedi 😁Evett bu ay gün bendeydi altınlarımı çıkarın çabuk dedim.Hergun tencere yemeği yapmaktan biktim değişiklik olsun dedim.

Biliyorum canım kolay değil benim de esim evde yardımcı oluyor yoksa bende telin yüzüne bakamam
Bebiş biraz kucaktan düşüp oturup oynama zamanına gelirse daha rahat olur gibi.Surekli kollar açıp hıı hıı diyor al beni diye çırpınıyor.

Yettim canim yettim 😂😋😂

Aksam olunca is hic bitmiyor

Rutine bagladim artik

Bulasik makinasi calistir
Camasir topla katla yerlestir
Tekrar at makinaya as
Oyuncaklari topla

Kizi uyut ancak bu saate oturabiliyorum😥😥😥

Kizimi uyutuyorum uyumamak icin bana diyor.ki

Anne dun uyumustuk ya🤭🤭🤭

Bebiş biraz kucaktan düşüp oturup oynama zamanına gelirse daha rahat olur gibi.Surekli kollar açıp hıı hıı diyor al beni diye çırpınıyor.
Yok öyle olmuyor bu sefer benimle oyna diyor . Abi bebek telefonu tableti elimde gördüğü an yapışıyor asla bırakmıyor

Yok öyle olmuyor bu sefer benimle oyna diyor . Abi bebek telefonu tableti elimde gördüğü an yapışıyor asla bırakmıyor
Tabiki öyle olmaz da enazindan oturup birlikte oynarız böyle daha fena belim sırtım kopuyor.Biz zaten çocukların yanında fazla tlf tablet elimize almıyoruz hemen atlıyor minnak elleriyle telefonun ışığını açık görünce 😬

Tabiki öyle olmaz da enazindan oturup birlikte oynarız böyle daha fena belim sırtım kopuyor.Biz zaten çocukların yanında fazla tlf tablet elimize almıyoruz hemen atlıyor minnak elleriyle telefonun ışığını açık görünce 😬
Akşama kadar oyuncak oynuyoruz evde 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back