• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarın sabah taksiyle gitcem hastaneye eşimin karantina su bitmediği için çıkamazsınız dediler bugün aradık sağlık ekiplerini koku hala yok tansiyon düşüklüğü ve balgam derin nefes alınca öksürük ciğerlerimi yoruyor dedim tekrar hastaneye gelin dedi çok korkuyorum ciğerlerime inmemiştir umarım

selam...
evet ..kızım da canlı ders ğörürken bir öğretmeni 1 buçuk yaşlarında çocuğu kucağındaydı....Alla epinizin yardımcısı olsun.tüm öğretmenlerin..
Amin tesekkur ederim. Ben de bazen oglumla kucagimda ders yapiyorum.Olsun ders3 zevkle gelen ogrenciler herseyi unutturuyor😊

Yarın sabah taksiyle gitcem hastaneye eşimin karantina su bitmediği için çıkamazsınız dediler bugün aradık sağlık ekiplerini koku hala yok tansiyon düşüklüğü ve balgam derin nefes alınca öksürük ciğerlerimi yoruyor dedim tekrar hastaneye gelin dedi çok korkuyorum ciğerlerime inmemiştir umarım
Insaallah iyisindir acil sifa diliyorum👐

ğerçekten mi.... :KK48:

aslında sa i mi....yazacaktım..şimdi arfler çıkmıyor ya....ğerçekten mi yazdım..anlam alğı karışıklığı olmasın...

kendim için sevineyim o zaman..eski ben de çok neşeliydi...ğülen ğüldüren neşeli... o alde artık iyiyim...ğerçekten : ) : )
uzaktan bir ğöz bir sesten bunları duymak beni mutlu etti...kocamaaan selam tekrar erkese:KK68::KK68::KK68:

elim nereye değdiyse fazla alıntı çıkmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back