🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar

Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım

Enazindan ailenin yanında olacaksın sağlıcakla gidin yerinize inşallah

Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun umarım çabuk biter eşinin görevlendirme evine tekrar dönersin

Ah canım allah yardımcın olsun dualarım seninle

Eşin tez zamanda sağ sağlim döner inş canım bu son ayrılığınız olsunHaber ver arada Allah yolunuzu açık etsin inş.Görevlendirmenin çıkmasınada çok sevindim

Canım kazasız belasız gidin
Eşinle beraber tez zamanda dönersiniz inşallah evinize

Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun umarım çabuk biter eşinin görevlendirme evine tekrar dönersin

Ah canım allah yardımcın olsun dualarım seninle

Eşin tez zamanda sağ sağlim döner inş canım bu son ayrılığınız olsunHaber ver arada Allah yolunuzu açık etsin inş.Görevlendirmenin çıkmasınada çok sevindim

Canım kazasız belasız gidin
Eşinle beraber tez zamanda dönersiniz inşallah evinize
İyi ki varsınız güzel dileklere, dualara öyle çok ihtiyacım var ki
Sağ olun var olun....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…