Ya şimdi diyor ki çok fena kulağım çınladıallah allah dedim ya
Teşekkür ederim canm.Iyi ki varlar canları sağ olsunZeynolin44 aldiklarin hayırlı olsun
@Kmsl Hnd sarı kızların bereketli olsun
tuce_tuce yaaa maşallah senin oğlana pek sevimli görünüyor
Cankusunannesi bir tane ponçik de sen de gördüm yaa Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını
Enazindan ailenin yanında olacaksın sağlıcakla gidin yerinize inşallahMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun umarım çabuk biter eşinin görevlendirme evine tekrar dönersinMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım
Ah canım allah yardımcın olsun dualarım seninleMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Eşin tez zamanda sağ sağlim döner inş canım bu son ayrılığınız olsunMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Hangi mesaj kızOkuyor zaten dün Zeyno bir msj yazmıştı bence onu okudumsj açılmış ben okumamıştım
2 3 olsa böyle debelenmem ben 10 kilo vermeliyimben çekirdek çitliyorum şu an....kızlar 2 3 kilo için fazla üzmeyin derim naçizane....bu pandemi döneminde bağışıklığı yüksek tutmak lazım...
Yalniz değilsin2 3 olsa böyle debelenmem ben 10 kilo vermeliyim
Gün gelir bizde senin enişteden yana oluruzEnisteee ben senden yanayim
Canım kazasız belasız gidinMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Gece dedikodu yapıyorduk ya onlar işteHangi mesaj kız
İyi geceler şekerİyi geceler kızlar ben yatıyorum.
Gün gelir bizde senin enişteden yana oluruz
İnşallah inşallahEnazindan ailenin yanında olacaksın sağlıcakla gidin yerinize inşallah
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun umarım çabuk biter eşinin görevlendirme evine tekrar dönersin
Ah canım allah yardımcın olsun dualarım seninle
Eşin tez zamanda sağ sağlim döner inş canım bu son ayrılığınız olsunHaber ver arada Allah yolunuzu açık etsin inş.Görevlendirmenin çıkmasınada çok sevindim
İyi ki varsınızCanım kazasız belasız gidin
Eşinle beraber tez zamanda dönersiniz inşallah evinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?