• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdayim kizzzzz ben geldim yatmaya gittin dimiii👄👄😂
Profiterol yapıyorlar 😂😂 masterchefte . Bizde eşimle bir dedikodu var da onu kaynatıyoruz
Tuce yaaaaa lrofiterol un hamurunu atsana yarin yalayim canim cekti🤭🤭
Zeynolin44 Zeynolin44 aldiklarin hayırlı olsun ♥️
Kmsl Hnd Kmsl Hnd sarı kızların bereketli olsun
tuce_tuce tuce_tuce yaaa maşallah senin oğlana pek sevimli görünüyor 🤩
@Cankusunannesi bir tane ponçik de sen de gördüm yaa Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını♥️
Tesekkur ederim canim❤

Mesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar:dua:

Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım :uykucu::KK61::KK14:
Allah yolunuzu açık etsin sağ sağlim varmayı nasip etsin 🤲

Burdayim kizzzzz ben geldim yatmaya gittin dimiii👄👄😂

Tuce yaaaaa lrofiterol un hamurunu atsana yarin yalayim canim cekti🤭🤭

Tesekkur ederim canim❤
1 su bardağı suyun içinde 100 Gram margarini erit . Üzerine 1 su bardağı unu ekle karıştır . Soğuyunca sırayla 4 yumurtayi hamura yedir

Mesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar:dua:

Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım :uykucu::KK61::KK14:
ayırlı yolculuklar...sağlıkla ğidin....Alla yardımcınız olsun.

Günaydın.
Ben yine şimdi oturdum bilgisayar başına 13:30a kadar dersim var.
Sonra biraz evi toparlamak istiyorum.
Cam silmem gerek ama bakalım ne zaman fırsat bulurum. Niyetim cumartesiydi ama şimdi yasak geldi eşim de evde o ortalıktayken silemem :) ay sarktın yok oraya çıkma tamam yeter vs diye diye sildiğimden anlamıyorum bir şey. Yükseklik korkusu var.

Gece yine kötü geçti dişi patladıktan sonra ağlamıyordu geceleri şimdi yine başladı 😯 tüm gece gögsümdeydi yatağa koyduğum an çok fena ağladı eşim biraz kucağna aldı sakinleştirdi filan dinlenemedim kızlar 🙄 sabah 7 de kalktık eşime kahvaltı bulaşık makinası boşalttım abi bebek kahvaltı etti 2 kez alt 1 üst değiştirdik şimdi emzirdim 1.uyku zamanı 😇 bende gidip kahvaltımı yapayım uykum çok şuan 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back