- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Burdayim kizzzzz ben geldim yatmaya gittin dimiii
Tuce yaaaaa lrofiterol un hamurunu atsana yarin yalayim canim cektiProfiterol yapıyorlarmasterchefte . Bizde eşimle bir dedikodu var da onu kaynatıyoruz
Tesekkur ederim canim❤Zeynolin44 aldiklarin hayırlı olsun
Kmsl Hnd sarı kızların bereketli olsun
tuce_tuce yaaa maşallah senin oğlana pek sevimli görünüyor
@Cankusunannesi bir tane ponçik de sen de gördüm yaa Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını
İyi geceler canımAyyy telefonum gelmedi daha tamirden
Kizdan zorla aldim ders calisiyor 10 dk takilayim dedim gecmisi anca okudum
Hadi herkese iyi geceler
İyi geceler canım meyve yicem bende şimdi bugün yemedim yatmadan yicemAyyy telefonum gelmedi daha tamirden
Kizdan zorla aldim ders calisiyor 10 dk takilayim dedim gecmisi anca okudum
Hadi herkese iyi geceler
Allah yolunuzu açık etsin sağ sağlim varmayı nasip etsinMesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım
1 su bardağı suyun içinde 100 Gram margarini erit . Üzerine 1 su bardağı unu ekle karıştır . Soğuyunca sırayla 4 yumurtayi hamura yedirBurdayim kizzzzz ben geldim yatmaya gittin dimiii
Tuce yaaaaa lrofiterol un hamurunu atsana yarin yalayim canim cekti
Tesekkur ederim canim❤
ayırlı yolculuklar...sağlıkla ğidin....Alla yardımcınız olsun.Mesai bitimine 10 dk kala bakanlıktan görevlendirmem geldi kızlar
Hem sevindim hem evimden ayrılacağım diye içten içe üzüldüm..bir de yol stresi sardı..kızımın midesi çok bulanıyor, akşam gece rahat oluyor ama malum..sabahtan çıkmamız lazım....
Bizi götürmeye abim ve arkadaşı gelecekler... abimin arabayı arkadaşı kullanacak full eşya dolduracağız...bizim arabayı da abim... malum üç aylık bebeyle 750km yolda kullanmam imkansız...dua edin olur mu sıkıntısız gidebilelim hayırlısı ile...stresliyim..her şeyden önce evi eşyaları güzelce toplamam lazım
Şeker yok mu?1 su bardağı suyun içinde 100 Gram margarini erit . Üzerine 1 su bardağı unu ekle karıştır . Soğuyunca sırayla 4 yumurtayi hamura yedir
Profiterol hamurunda şeker olmuyor canımŞeker yok mu?
Hamurda yok kremasında var sadeceŞeker yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?