Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiywt olsun canimYemek menüleri neler?Bizde bugün
Köfte
Patates
Makarna
Bol salata
Ayran
Çok şükür Allah’a
Afiyet olsun bizde geçen cuma yedik kokoreçAfiywt olsun canim
Benim kizlar yatiyor daha
Biz disardan yjcez bugun kokorec ve midye(ben pek sevmem midyeyi buyuk kiz cok seviyor)
Ee o zaman da istiyor ama daha azBen evde yokken de istiyor canım hamur
Ne insanlar var yaEe o zaman da istiyor ama daha az
Bizim okulda bi ohretmen vardı bogazina cok düşkündü ama bedava olunca . hep çocukların beslenmesini yiyormuş veliler şikayet etmiş ayyy aklıma geldi
Merhaba boza
Sabah erkenden kalktım 08: 30 kahvaltımı yaptım
Birazdan oğlana kahvaltı hazırlarım
Sonra çarşıya çıkmam lazım annemin alışverişi yapılacak
Makinaya çamaşır attım
Biraz ortalığı toparladım
Akşam menüsü olarak düşündüğüm
Arnavut ciğeri
Bulgur pilavı
Brokoli salatası
Ayran
Yemek menüleri neler?Bizde bugün
Köfte
Patates
Makarna
Bol salata
Ayran
Çok şükür Allah’a
Dün vardı ıspanak bizde.Hatta kaldı öğlen yoğurtla yerim onuZeytinyağlı ıspanak yapacağım. Yanına da istiridye mantar sote. Çok seviyorum. Bir de mercimek çorbası.
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllaraGunaydin kizlar
Bugun cok guzel bir gun cunkuuuu benim dogumgunummm
Yemek esimden cokertme kebabi yada sinitzel cunku pis bogazim aksam kafami karistirdi
Su masterchef bitsede rahatlasak
Benim bitmez birseyim var her gittigim yerde calistigim yerden birini gorurdum fizyoterapist tanidik cikti hatta dayisini cok severim oda beni tanir
Sasirdikmi hayir
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllaraGunaydin kizlar
Yemek esimden cokertme kebabi yada sinitzel cunku pis bogazim aksam kafami karistirdi
Benim bitmez birseyim var her gittigim yerde calistigim yerden birini gorurdum fizyoterapist tanidik cikti hatta dayisini cok severim oda beni tanir
Sasirdikmi hayir
Deniz g leri ğ yapiyosun bi sebebi varmi11 e ğirdi
eslia. selam....erkese iyi akşamlar....
Doğum günün kutlu olsun esilacim mutlu yıllar. Yeni yaşın yeni mutluluklar getirsinGunaydin kizlar
Sasirdikmi hayir