• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba boza

Sabah erkenden kalktım 08: 30 kahvaltımı yaptım

Birazdan oğlana kahvaltı hazırlarım
Sonra çarşıya çıkmam lazım annemin alışverişi yapılacak

Makinaya çamaşır attım
Biraz ortalığı toparladım

Akşam menüsü olarak düşündüğüm

Arnavut ciğeri
Bulgur pilavı
Brokoli salatası
Ayran
Yemek menüleri neler?Bizde bugün
Köfte
Patates
Makarna
Bol salata
Ayran
Çok şükür Allah’a🤲

Zeytinyağlı ıspanak yapacağım. Yanına da istiridye mantar sote. Çok seviyorum. Bir de mercimek çorbası.

Gunaydin kizlar
Bugun cok guzel bir gun cunkuuuu benim dogumgunummm
Yemek esimden cokertme kebabi yada sinitzel cunku pis bogazim aksam kafami karistirdi
Su masterchef bitsede rahatlasak
Benim bitmez birseyim var her gittigim yerde calistigim yerden birini gorurdum fizyoterapist tanidik cikti hatta dayisini cok severim oda beni tanir :D
Sasirdikmi hayir 😌🙃

Gunaydin kizlar
Yemek esimden cokertme kebabi yada sinitzel cunku pis bogazim aksam kafami karistirdi
Benim bitmez birseyim var her gittigim yerde calistigim yerden birini gorurdum fizyoterapist tanidik cikti hatta dayisini cok severim oda beni tanir :KK70:
Sasirdikmi hayir 😌🙃
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara❤️

Gunaydin kizlar
Benim bitmez birseyim var her gittigim yerde calistigim yerden birini gorurdum fizyoterapist tanidik cikti hatta dayisini cok severim oda beni tanir :KK70:
Sasirdikmi hayir 😌🙃
Doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yıllara 😍

11 e ğirdi

eslia. selam....erkese iyi akşamlar....
Deniz g leri ğ yapiyosun bi sebebi varmi🤣
Gunaydin kizlar
Sasirdikmi hayir 😌🙃
Doğum günün kutlu olsun esilacim mutlu yıllar. Yeni yaşın yeni mutluluklar getirsin🎂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back