- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
İçime bir öküz oturduBende kapsam gece sevincime yatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçime bir öküz oturduBende kapsam gece sevincime yatamam
Bir yolunu bulup okursaKızlar kocam gelmiş diyor ki beni Kk kızlara yazdın mı topiğine yok yazmadım dedim ayyy
Ooo çoktan yazdım taşladılar bile kafana gelmedimi taşlardan deKızlar kocam gelmiş diyor ki beni Kk kızlara yazdın mı topiğine yok yazmadım dedim ayyy
Okuyor zaten dün Zeyno bir msj yazmıştı bence onu okudu msj açılmış ben okumamıştımBir yolunu bulup okursa
Gelmiş bana diyor ki kaç altın alıyoruz Aralık maaşı ile 0 dedim gözüme bakıyor . Aç hesap makinanı dedim saymaya başladım . Hesap -1000 diye başladım evin vergisi, MTV diye devam ettim . 500 TL açıkta para kalıyor gram al bence dedimOoo çoktan yazdım taşladılar bile kafana gelmedimi taşlardan de
Hemen ye hemen hadiKarnım acıktı
Bence deben çekirdek çitliyorum şu an....kızlar 2 3 kilo için fazla üzmeyin derim naçizane....bu pandemi döneminde bağışıklığı yüksek tutmak lazım...
Yenmiyor canım bir iki atıyorsun sonra istemiyor canın seninde öyle olur kendini ödüllendirme yoksa diyet sürekli olmazÖyle olursa ben bir gündem önce hazırlıklara başlarım sabahta erkenden kalkar başlarım yemeğe
estağfirulla...olabilir.bilği için teşekkür.Merhaba
Bu konuda yetkili belediyeler degil ilce emniyet mudurlugu trafik amirligi
Ama siz cimer uzerinden yazabilirsiniz
En azindan akillarina gelir
Bu konular tamamen yonetimin tercihine bagli
Ayni zamanda yola sacilan dukkanlar kahvehanelerde oyle
Bu arada mesajlarin cogu kaciyor sanirim gormemisim ozur dilerim
Patates kızartması yedik öğlen normal yemek akşamda 1 dilim pasta yemiştik ama ben yiyemedim pastayı düşün tatlıyı canım istemedi normalde çok severim yemediğim için alıştı sanırım vücut birkaç çatal aldım bıraktım ama eşim yedi nasılsa yarın az yicem dengelerim diyeSerbestte ne yiyorsunuz o gün kilonuzu nasıl etkiliyor
Ooo çoktan yazdım taşladılar bile kafana gelmedimi taşlardan de
Sustum zaten yeterince konuştum dedikoduya başladık karı koca misssAa durun sizde
Ztn cani cebinde calisiyor ailesi yiyor bide tuce yemesin yeme kiz tugce kocani kizarim ama bak tuce_tuce
Sustum zaten yeterince konuştum dedikoduya başladık karı koca misss
Ya şimdi diyor ki çok fena kulağım çınladı allah allah dedim yaOhh
Dur bende benimkini durteyim