• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zeynolin44 Zeynolin44 yarın köfte patates makarna var menüde sana birsey soracağım.Şimdi ben kola yerine ayran içerim o tamam amaaaa ketçap,mayonez,barbekü sos çok severim ve bunların yanında yerim şimdi onları yememem mi gerekiyor bari biri yeniyor de bana:işsiz:

Benimde canım yalnız değilsin üzülme

Tuce benimde harcamalar fazla oldu gelecek ödeme gelmedi falan benim hedef yok hesabı doğrultalım kalan olursa dolara yöneleceğim biraz😂

Tugceee bizimde cok fena uzulme nolur
Bu gün ki acım çok büyük 😭 giden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum😭

Eklentiler

• 66997503-9FC0-4323-A8ED-6C704FEB8AE8.jpeg
    66997503-9FC0-4323-A8ED-6C704FEB8AE8.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 128
Kizlar esimin kucuk kardesi sinema okuyor once fransizlara yarisma cekti simdi yatiya misafirim var yarismasini cekiyor 2. Ye cagrildi donuste Istanbulda yeni bir programda calisacak o kdr disiplinli ve caliskan bir cocukki
Basini kacirdik simdi actik sonunda ismi gorelim yeter

Bu gün ki acım çok büyük 😭 giden gitti birde evi süpürürken koltuk biraz önde kalmış benim bebe de arkasında sürünerek geçmiş sadece 1 dk pilava su koyuyordum😭
Anam kuzuma ne güzel eşmiş😂Kızım böyle seyler haram çocuklu evde😂Benim 5orkide vardı dal verdikçe çocuk devirdi kaç kez kırıldı dalları toplarını kaç kez topladım.sonunda hepsi küstü kurudu😂En son küçük kaktüs aldım dikenli bak elleme dedim dikenli elleyemiyor diye terlikle dürtüp düşürmüş 😂

Anam kuzuma ne güzel eşmiş😂Kızım böyle seyler haram çocuklu evde😂Benim 5orkide vardı dal verdikçe çocuk devirdi kaç kez kırıldı dalları toplarını kaç kez topladım.sonunda hepsi küstü kurudu😂En son küçük kaktüs aldım dikenli bak elleme dedim dikenli elleyemiyor diye terlikle dürtüp düşürmüş 😂
Delireceğim 😂

Oh oh masallah Allah bereket versin canım😊

Ay şahane bereketli olsun canım😍

Kmsl Hnd Kmsl Hnd maşallah bereketli olsun canimm

Zeynolin44 Zeynolin44 güle güle kullan canım çok güzeller
Kmsl Hnd Kmsl Hnd bereketli olsun canım

Kmsl Hnd Kmsl Hnd cnm bereketli olsun altınlar 🙏🙏
Benim Aralık hedefim kredi kartını ödemek kesin ve net son kararım başka bir hedefim yok 😂😂
Siz altın alında gözümüz şenlensin 💕

Güzel günlerde kullan canım
Tesekkur ederim kizlar daha guzelleri sizin olsun❤❤❤

Zeynom gule gule kullan😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd , Penguen Penguen kızlar ben bugünü 1 Aralık zannediyormuşum hahah ondan bereket günü diyip durdum gece sabah uyanınca fark ettim 😂
Yarin canim bereket gunu
ben dun 10 tl attim yarinda atacagim

Yarin 150 atqcagim

Ufaktan gram parasi biriksin:halay::halay:

Nevresimleri değiştirdim
Üst kata çıktım kv geldiklerinde kaldıkları odayı temizledim bütün çarşafları yıkadım
Evi süpürdüm sildim toz aldım 2 banyo kaldı onlarıda ovdum mu işim bitiyor
Yemek yedik biraz dinleneyim banyolarıda temizler bitiririm
Kolay gelsin canim yorma kendini🥰

Zeynolin44 Zeynolin44 yarın köfte patates makarna var menüde sana birsey soracağım.Şimdi ben kola yerine ayran içerim o tamam amaaaa ketçap,mayonez,barbekü sos çok severim ve bunların yanında yerim şimdi onları yememem mi gerekiyor bari biri yeniyor de bana:işsiz:
Şimdiiiii
Köfte tamam yanında ya patates ye ya makarna ikisini yeme
İlla mayonez ketçap barbekü sos diyorsan mayonezi ele diğerlerinden birer kş ye yanınada güzel bir salata ekmek yok
Sıkıntı da yok 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back