🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım

Sarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım

Tamam ozellikle atesbocegi yolu ve atesbocegi sarkisi beni cok etkilemisti aklinda olsun hala icimde o kitabi hissediyorum baska kitaplarinida okudum ama o ikili baskaydi seri seklinde ztn

Okumadıysan Ayfer Tunç'un Yeşil Peri Gecesi, Kapak Kızı ve Osman üçlemesi :)

Günaydın herkese;

Bu günden itibaren ben de sizinle beraber haftalık 300 tl bütçesine katılıyorum. Eşimin ve benim kredi kartlarımız sınırda. Eşime ve bana üst baş aldık. Önceki aylardan borçlar da var. Taksitler aldı başını gidiyor. Bakalım nasıl altından kalkacağız. Ancak büyük kalem giderlerin hepsi alındı. O yüzden bu hafta rahat çıkar diye tahmin ediyorum.

Livanelinin bütün kitaplarını okumalısın bence,ayşe kulin de aynı şekilde yormuyor okurken

Bu arada bana aylık bir yemek ücreti yatıyor. Evden yemek getirdiğim için hepsiyle market alışverişi yapıyorum. Onun yattığı hafta toplu market alışverişi yapıyoruz yaklaşık 500 tl lik. Bunu nasıl yansıtacağım bu harcamalara onu bilemiyorum. Toplu alışveriş yaptığımız hafta yarışmaya katılamayacak mıyım?

Okyonus sana kitap tavsiyesi yazacağım bende ilk fırsatta

selam....son yazılanlara iç bakmadan düşüncelerimi aktarmak istiyorum...sağ üst köşedeki kırmızıya da...

ani insanın içinde iki ses vardır ya...bir davranışta bulunduğun zaman bir tanesi der ki evet evet iyi oldu iyi yaptın..diğeri de yok ya olmadı sanki...keşke böyle söylemeseydin ya da yapmasaydın..ben buraya yeni yazmaya başladım..kedi ğibi sokuldum aranıza...öyle kalmak istiyorum.

uzun zamandır yazmadım...kendimi anlatmadım..ep düşündüm...çokça düşündüm..içim ağzım dolu dolu..tezcanlıyım...ama ata yapmaya da azır ya da meyilli olabilirim..insanız.

ben bu yüzden direkt cevap vermiyim diyorum...ğ.ün içinde okuyiim...akşamları yazayım...bir de direkt erkesi alıntılamayayım..okuyup ta cevaplamayı unuttuğum sanki kaale almamış ğibi issettirebileceğim zannına kapılıyorum..

okyonusun kayınvalidesine atıfta bulunmam:bu konuda minik bir polemik olmuştu.kaynana konuları dillerde pelesenk...ama ben de dan diye söylememeliyim..sonuçta onlar aile.

ya da zerya ya aile dayanışmasını okuyup bir şey söylemediğimi farkedince ğörmezden ğelmiş issine kapılıyorum ve üzülüyorum...

ğibi ğibi.....

o be ...şimdi daa iyiyim..

Üstün Dökmen Doğan Cüceloğlu kitapları: psikolojik ve ilerleten yol açan.
Corç Orvel Adam Fawer kitapları ütopik kurğu.
Aziz Nesin ğülümseten ğüldüren düşündüren ilerten yol açan.

z

buğün ay tutlması mı varmış..ğeçen yaz tekirdağdaydık...akşam sailde izlemiştik kızımla...ay koskocaman olmuş denize değiyordu...pembe bir top...kocaman pembe bir top..çok ğüzeldi.tuaf issetmiştim...er ğece tepemizde olan bir şeyin denize değmesi..

şimdi sizi okuyayım...akşama selamlaşırız...

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum çok güzel anlatmissn aslında,asla art niyetli olmamakla beraber mesajlar atlanabiliyor,veya okunsa bile o anki musaitlilik durumundan dolayı cevap yazılamaya biliyor,
Ben de cevap yazamadigmda yanlış anlaşılır miyim diye düşünüyorum .
Bence bu senin de daha önce ifade ettiğin gibi "samimiyet" ile alakalı ve kimse birbirini tanımadığı halde "değer verme" durumu bu,ki bu da bence hissedilen insanı güzel bir duygu
Umarım hepimizin birbirine iyi niyetinin devam edeceği ,yanlış anlaşılmalarin olmayacaği sohbetlerimiz olur

Tartıda eksileri görünce daha istekli yapıcaksın diyeti hele bir tartıl

Eşim 200 TL kp yollamıştı . Şimdi aramış kp maaş yatmadı 1000 e tamamla ben sana emekli maaş yatınca yollarım demiş an itibari ile 1000 TL miz geri dönüşü olmayacak şekilde gitti
Geçmiş olsun

Benim anlamadığım bunlar kul hakkı olmuyor mu oğlun bekar olsa gönlü de varsa isterse kazancının hepsini versin
Şimdi bir aile olmuş çocuğu da var onların rızkını resmen sömürmek
Gönüllü veriliyorsa sorun yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…