- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Başınız sağolsun canımTeşekkür ediyorum kızlar zerya maşallah ya çok şanslısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun canımTeşekkür ediyorum kızlar zerya maşallah ya çok şanslısın
Hayir yaaaa 30 kasim bence1 aralık değil mi
Kasım son bereketli günü bugün yazmışlar1 aralık değil mi
Yanlış mıHayir yaaaa 30 kasim bence
Eee Aralık 1 de bereket günü.Kasım son bereketli günü bugün yazmışlar
Sağ ol penguencmBaşınız sağolsun canım
Kocaya sinir oluyorum . Akşam yemeği yap topla yarının yemeğini yaptım makine boşalt çamaşır katla adam hala Beşiktaş in maç yorumlarını izliyor .Cedric1003 nerdesin gülüm
Salı günüde bereket günüymüş Aralık ayının ilk bereket günü sanırımEee Aralık 1 de bereket günü.
Yarın al parayı geri ayrıca yargın ay Tutulması var yeni yasaklar gelecek covid yüzünden
Ne kadar ince düşünmüşler Allah onlardan razı olsunSelam kızlar gün biraz yoğun geçti ancak gelebildim. Eşimin iki ablası aradılar biraz uğramak istiyoruz dediler onları misafir ettik
Onlar da devamlı evdeler biri öğretmen diğeri emekli, bir yere çıkmıyorlar çok dikkatliler o yüzden içimiz rahattı.
Eşim şuan çalışmadığı için gelirken bir sürü şey almışlar marketten sağolsunlar
1 kg pirinç
1 kg mercimek
1 kg köftelik bulgur
1 kg çay
1 paket makarna
Tuvalet kağıdı, havlu kağıt
Kaşar peyniri, beyaz peynir, zeytin,sucuk
Tavuk bonfile
2 kutu fairy elde yıkama bulaşık deterjanı
1 paket türk kahvesi
1 paket filtre kahve
Ne diyebilirim ki allah herkesi böyle düşünceli insanlarla karşılaştırsın. Herşeyimiz vardı bu hafta almıştım bunlar da yedek oldu uzun süre idare eder bizi.
Ben de onlar arayınca hemen kek attım fırına, çayla beraber servis ettim yedik içtik sohbet ettik güzel geçti.
Sonra eşim arabayla evlerine bıraktı. Giderlerken kalan keki koydum bir de karışık turşu kurmuştum büyük onu açtım hemen bir şişeye doldurdum onlara da verdim.
günü harcamasız kapattık şükür
Ne kadar ince düşünmüşler Allah onlardan razı olsun
Bereketli olsun canım
zerya271210 gule gule kullanin Allah onlarada zor gunlerinde yetisenleri gondersin afiyet bal olsun
Birliğiniz,saygınız, sevginiz hiç bozulmasın inşallah canm Bende severim görümcelerimi sağolsunlar ❣Aminn kızlar çok teşekkürler
Ayaklara bak ya maşallah çok tatlıBirliğiniz,saygınız, sevginiz hiç bozulmasın inşallah canm Bende severim görümcelerimi sağolsunlar ❣
Mısır tanesi parmaklarımla seni selamlıyorum narin teyzeAyaklara bak ya maşallah çok tatlı