- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
Bende onu bekliyorum acunda abarttı artık madem sayıp söven biri almadan önce bak sosyal medya hesaplarına çocuk gayet başarılı şimdi mi aklına geldi diskalifiye etmekMasterchef uğur u diskalifiye edecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu bekliyorum acunda abarttı artık madem sayıp söven biri almadan önce bak sosyal medya hesaplarına çocuk gayet başarılı şimdi mi aklına geldi diskalifiye etmekMasterchef uğur u diskalifiye edecekler
Ne kadar guzel, onlar da dusenceliymis sen de. Benim gorumcem yok, yani bebekken olmus yasamamis ama iki eltim var, onlar da iyi insanlar.Selam kızlar gün biraz yoğun geçti ancak gelebildim. Eşimin iki ablası aradılar biraz uğramak istiyoruz dediler onları misafir ettik
Onlar da devamlı evdeler biri öğretmen diğeri emekli, bir yere çıkmıyorlar çok dikkatliler o yüzden içimiz rahattı.
Eşim şuan çalışmadığı için gelirken bir sürü şey almışlar marketten sağolsunlar
1 kg pirinç
1 kg mercimek
1 kg köftelik bulgur
1 kg çay
1 paket makarna
Tuvalet kağıdı, havlu kağıt
Kaşar peyniri, beyaz peynir, zeytin,sucuk
Tavuk bonfile
2 kutu fairy elde yıkama bulaşık deterjanı
1 paket türk kahvesi
1 paket filtre kahve
Ne diyebilirim ki allah herkesi böyle düşünceli insanlarla karşılaştırsın. Herşeyimiz vardı bu hafta almıştım bunlar da yedek oldu uzun süre idare eder bizi.
Ben de onlar arayınca hemen kek attım fırına, çayla beraber servis ettim yedik içtik sohbet ettik güzel geçti.
Sonra eşim arabayla evlerine bıraktı. Giderlerken kalan keki koydum bir de karışık turşu kurmuştum büyük onu açtım hemen bir şişeye doldurdum onlara da verdim.
günü harcamasız kapattık şükür
Doğru okuyorsunGünaydın
29 bin vaka mı ben mi yanlış okuyorum
olsun...olsun da zeyno verdiğiniz kadar olmasın kalorilerBideee
10 günün sonun da kilo vermişsek bir kaçamağımız olsun
çok minik bir intikam seziyorumBen kesin vermişimdir tatlıyı bıçak gibi kestim hayatımdan ilk 3 gün komaya girdim ama şimdi iyiyimBen yemiyorum diye evdekilerde yemiyor oh mis
ne tür kitapları okursunKızlar kitap önerisi istiyorum alayım tavsiyeleri
teşekkür ederim...Başınız sağolsun rabbim size kızınıza hayırlı sağlıklı ömür versin güzel anılarımız biriksin güzel kızınızla
Kurgu kitapları severim. Duygusal kurgu, psikolojik kurgu falan çok severimYaşanmış hayat hikayelerinin kurgularıda olabilirne tür kitapları okursun
Evet ne yazıkki çok var dahaMaaşa son 15 ay çok var daha