• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim 200 TL kp yollamıştı . Şimdi aramış kp maaş yatmadı 1000 e tamamla ben sana emekli maaş yatınca yollarım demiş an itibari ile 1000 TL miz geri dönüşü olmayacak şekilde gitti
Ben onlara sömürgenler diyorum.
Yazık ne hale dusuyorlar😒

Neyse ilaç kitap falan bu ay baya aldım önümüzdeki ay gider bunlar.Fazla harcama artık yapılmaz diye umuyorum.Ocak basında kasko sigorta vergi var🤪Ocak başı yazarken aklıma birden burnuma Adana kebap dumanı geldi:oha:Diyet ne zormuş bee:skandal:
Hangi kitapları aldın canım bende alcam çok bunaldım aöf sınavları bitsin kendime düzel oluşturup okumam lazım

Geçmiş olsun 😔

Benim anlamadığım bunlar kul hakkı olmuyor mu oğlun bekar olsa gönlü de varsa isterse kazancının hepsini versin
Şimdi bir aile olmuş çocuğu da var onların rızkını resmen sömürmek
Gönüllü veriliyorsa sorun yok
Tuğçeninkiler çok yapıyor eşimin ailesinde zamanında çok yapmış ara ara yine yaptılar 2015 yılında 3500 TL istediler borç 3 ay sonra göndereceklerdi 700 TLde eşim gönderdi kartlarını yatıramamışlar 4 yıl sonra 3000 TL gönderdiler onuda ben iste dedim eşime ev alırken çok sıkıştık borçlarını versinler aç gözlüler 3000 aldık demişler gönderdiğim dekontu eşime gönderdim kime neye inanmak istiyorsan inan diye Şimdi dua ediyorum ailemden uzak dursunlar değip dolaşmasınlar bize

Selam kızlar

Gün erken başladı kahvaltı hazırladım ortalığı toparladım

Akşama tavuk yapacağım fırında, onu sosladım dolaba koydum

Süt kaynatıyorum yoğurt mayalayacağım

Bir makine çamaşır attım yıkanıyor, bulaşık makinesi çalıştırdım onlar da yıkanıyor.

Eşim çocuğu çıkaracak ben de evi temizleyeceğim , daha işim çok :)

Herkese mutlu günler diliyorum ancak akşama gelirim 😅

Neyse ilaç kitap falan bu ay baya aldım önümüzdeki ay gider bunlar.Fazla harcama artık yapılmaz diye umuyorum.Ocak basında kasko sigorta vergi var🤪Ocak başı yazarken aklıma birden burnuma Adana kebap dumanı geldi:oha:Diyet ne zormuş bee:skandal:
Ya sen kasko sigortadan kebaba nasıl geldin ha ha ha :KK70: :KK70:

Tuğçeninkiler çok yapıyor eşimin ailesinde zamanında çok yapmış ara ara yine yaptılar 2015 yılında 3500 TL istediler borç 3 ay sonra göndereceklerdi 700 TLde eşim gönderdi kartlarını yatıramamışlar 4 yıl sonra 3000 TL gönderdiler onuda ben iste dedim eşime ev alırken çok sıkıştık borçlarını versinler aç gözlüler 3000 aldık demişler gönderdiğim dekontu eşime gönderdim kime neye inanmak istiyorsan inan diye Şimdi dua ediyorum ailemden uzak dursunlar değip dolaşmasınlar bize
Sizleri çok iyi anlıyorum canım

Benim çocukların babasına ailesi bir zaman öğrendim ki

Binaya asansör aldırmışlar, kardeşi harita mühendisi idi ona ölçüm cihazı, 7 kat binanın bir tarafının sıvası, babasına arsa ,kalorifer kazanı değişimi, kömür paraları vs derken kaç sene önce 1 daire parası verdirmiş

Sonrasında da kim kimi ne kadar yoldu bilemiyorum

Allah nasıl biliyorsa öyle sorsun

Ben onlara sömürgenler diyorum.
Yazık ne hale dusuyorlar😒

Sizleri çok iyi anlıyorum canım

Benim çocukların babasına ailesi bir zaman öğrendim ki

Binaya asansör aldırmışlar, kardeşi harita mühendisi idi ona ölçüm cihazı, 7 kat binanın bir tarafının sıvası, babasına arsa ,kalorifer kazanı değişimi, kömür paraları vs derken kaç sene önce 1 daire parası verdirmiş

Sonrasında da kim kimi ne kadar yoldu bilemiyorum

Allah nasıl biliyorsa öyle sorsun
KıZlar olan oldu yine gitti para

😍 Herkese merhabalar 😍
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalım 😍 bundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım ☺️ Herkes için hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻

💐🧿😍Kasım ayı birikim listemiz 😍🧿💐
tuce_tuce tuce_tuce 3 çeyrek 🎊
@Kmsl Hnd 1 çeyrek 1 gram 🎊
@Biliyonsen 0.5 gram 300 TL 🎊
@nedemistimkibenn 9 gram🎊
Varyemez Varyemez 21 gram🎊
@pembemum 5 gram
Zeynolin44 Zeynolin44 1 çeyrek🎊
@Kahveci bi hatun 2 gram🎊
okyonus okyonus 8.5 gram 🎊
@Clementine__ 1 gram🎊
@mutlu1988 9.5 gram bilezik , 20 euro
Penguen Penguen 6 gram🎊
@boza 1gram 🎊
@Cankusunannesi 1 gram
NarinNarin NarinNarin 2 gram 🎊
A Aperionnn 3 çeyrek 🎊
@Zeynep Gulru 1000 dolar 1 gram 🎊
@Salty 1.5 gram 🎊
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii 6 gram 🎊
@dfn0714 1 gram
@Sedaogretmennnn 2 çeyrek
@All is well 1 gram 🎊
@Umay- 2.35 gram altın 20 gram gümüş 🎊
Arkadaşlar merhaba bende yazmak istedim kasım 2019 dan kasım 2020 ye kadar toplamda 14 çeyrek altın 1 tane gram altın biriktirdim az eksiğim kaldı tamamlayıp o gram altını da çeyrek yapacağım inşallah
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR bunu sakin unutmayın 25 kuruş la 5 kuruslari bile kumbaraya katip marketlerde tumletumlettim harcamalarıma ve boğazıma dikkat etseydim belkide 2 çeyrek daha alırdım ama kendimi çok kiskamadim sadece canimin istediklerini yedim gereksizleri almadım

Eşlerden canım aileleriyle eşi çocuğu arasında her açıdan bir denge kuramıyorlar
Evet ama bu kez ciddi bir konuşma yaptım umarım düzelir artık Ağustostan beri 4000 TL ye yakın para harcamışız onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back