- 28 Mart 2020
- 6.207
- 24.437
- 298
Ben onlara sömürgenler diyorum.Eşim 200 TL kp yollamıştı . Şimdi aramış kp maaş yatmadı 1000 e tamamla ben sana emekli maaş yatınca yollarım demiş an itibari ile 1000 TL miz geri dönüşü olmayacak şekilde gitti
Hangi kitapları aldın canım bende alcam çok bunaldım aöf sınavları bitsin kendime düzel oluşturup okumam lazımNeyse ilaç kitap falan bu ay baya aldım önümüzdeki ay gider bunlar.Fazla harcama artık yapılmaz diye umuyorum.Ocak basında kasko sigorta vergi varOcak başı yazarken aklıma birden burnuma Adana kebap dumanı geldi Diyet ne zormuş bee
Sorma bende 449 dan almıştım cuma akşam dahada düşecek diyorlar 430 lara kadarAltın 446 olmuş
Tuğçeninkiler çok yapıyor eşimin ailesinde zamanında çok yapmış ara ara yine yaptılar 2015 yılında 3500 TL istediler borç 3 ay sonra göndereceklerdi 700 TLde eşim gönderdi kartlarını yatıramamışlar 4 yıl sonra 3000 TL gönderdiler onuda ben iste dedim eşime ev alırken çok sıkıştık borçlarını versinler aç gözlüler 3000 aldık demişler gönderdiğim dekontu eşime gönderdim kime neye inanmak istiyorsan inan diye Şimdi dua ediyorum ailemden uzak dursunlar değip dolaşmasınlar bizeGeçmiş olsun
Benim anlamadığım bunlar kul hakkı olmuyor mu oğlun bekar olsa gönlü de varsa isterse kazancının hepsini versin
Şimdi bir aile olmuş çocuğu da var onların rızkını resmen sömürmek
Gönüllü veriliyorsa sorun yok
Ya sen kasko sigortadan kebaba nasıl geldin ha ha haNeyse ilaç kitap falan bu ay baya aldım önümüzdeki ay gider bunlar.Fazla harcama artık yapılmaz diye umuyorum.Ocak basında kasko sigorta vergi varOcak başı yazarken aklıma birden burnuma Adana kebap dumanı geldi Diyet ne zormuş bee
Diyet ilerledikçe sabır azalıyor ben bugün onu farkettirmedenYa sen kasko sigortadan kebaba nasıl geldin ha ha ha
Sizleri çok iyi anlıyorum canımTuğçeninkiler çok yapıyor eşimin ailesinde zamanında çok yapmış ara ara yine yaptılar 2015 yılında 3500 TL istediler borç 3 ay sonra göndereceklerdi 700 TLde eşim gönderdi kartlarını yatıramamışlar 4 yıl sonra 3000 TL gönderdiler onuda ben iste dedim eşime ev alırken çok sıkıştık borçlarını versinler aç gözlüler 3000 aldık demişler gönderdiğim dekontu eşime gönderdim kime neye inanmak istiyorsan inan diye Şimdi dua ediyorum ailemden uzak dursunlar değip dolaşmasınlar bize
Ben onlara sömürgenler diyorum.
Yazık ne hale dusuyorlar
Tuğçeninkiler çok yapıyor eşimin ailesinde zamanında çok yapmış ara ara yine yaptılar 2015 yılında 3500 TL istediler borç 3 ay sonra göndereceklerdi 700 TLde eşim gönderdi kartlarını yatıramamışlar 4 yıl sonra 3000 TL gönderdiler onuda ben iste dedim eşime ev alırken çok sıkıştık borçlarını versinler aç gözlüler 3000 aldık demişler gönderdiğim dekontu eşime gönderdim kime neye inanmak istiyorsan inan diye Şimdi dua ediyorum ailemden uzak dursunlar değip dolaşmasınlar bize
KıZlar olan oldu yine gitti paraSizleri çok iyi anlıyorum canım
Benim çocukların babasına ailesi bir zaman öğrendim ki
Binaya asansör aldırmışlar, kardeşi harita mühendisi idi ona ölçüm cihazı, 7 kat binanın bir tarafının sıvası, babasına arsa ,kalorifer kazanı değişimi, kömür paraları vs derken kaç sene önce 1 daire parası verdirmiş
Sonrasında da kim kimi ne kadar yoldu bilemiyorum
Allah nasıl biliyorsa öyle sorsun
Herşey bu baştaki adamlardan kaynaklanıyor biraz daKıZlar olan oldu yine gitti para
KimdenHerşey bu baştaki adamlardan kaynaklanıyor biraz da
Arkadaşlar merhaba bende yazmak istedim kasım 2019 dan kasım 2020 ye kadar toplamda 14 çeyrek altın 1 tane gram altın biriktirdim az eksiğim kaldı tamamlayıp o gram altını da çeyrek yapacağım inşallahHerkese merhabalar
Topiğimizde bol bol birikim , tasarruf , günlük yaşam konuşalımbundan sonra her ay , her sene şeklinde hedefler koyup ne kadar birikim yapabiliriz neler yapabiliriz hep birlikte bakalım Herkes için hayırlı uğurlu olsun
Kasım ayı birikim listemiz
tuce_tuce 3 çeyrek
@Kmsl Hnd 1 çeyrek 1 gram
@Biliyonsen 0.5 gram 300 TL
@nedemistimkibenn 9 gram
Varyemez 21 gram
@pembemum 5 gram
Zeynolin44 1 çeyrek
@Kahveci bi hatun 2 gram
okyonus 8.5 gram
@Clementine__ 1 gram
@mutlu1988 9.5 gram bilezik , 20 euro
Penguen 6 gram
@boza 1gram
@Cankusunannesi 1 gram
NarinNarin 2 gram
A Aperionnn 3 çeyrek
@Zeynep Gulru 1000 dolar 1 gram
@Salty 1.5 gram
Cennetmeyvesii 6 gram
@dfn0714 1 gram
@Sedaogretmennnn 2 çeyrek
@All is well 1 gram
@Umay- 2.35 gram altın 20 gram gümüş
Eşlerden canım aileleriyle eşi çocuğu arasında her açıdan bir denge kuramıyorlarKimden
Evet ama bu kez ciddi bir konuşma yaptım umarım düzelir artık Ağustostan beri 4000 TL ye yakın para harcamışız onlaraEşlerden canım aileleriyle eşi çocuğu arasında her açıdan bir denge kuramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?