- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagımokyonus Riwerton Malikanesi - atesbocegi yolu atesbocegi sarkisi kristin hannah - bulabilirsen dean kontz nobet bu kitap tarihi eserdi aptal kafam birine verdim isteyemedim - bunlar akici guzel insani etkileyen romanlar
Kisisel gelisimde Kemal Sayar / Senai Demirci okumayi seviyorum gecmisi baglantilidir ama ilk catirtida ayrildi ve karsidir ne demek istedigimi denk gelirsen anlarsin
Turk yazarlari sevmiyorum Canan tan hediye gelmisti 2. Sayfaya gecemedim
Debie macomber kolay okunur
Sarah jio cok keyiflidir
Sarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım
Okumadıysan Ayfer Tunç'un Yeşil Peri Gecesi, Kapak Kızı ve Osman üçlemesi :)Sarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım
Livanelinin bütün kitaplarını okumalısın bence,ayşe kulin de aynı şekilde yormuyor okurkenSarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım
Okyonus sana kitap tavsiyesi yazacağım bende ilk fırsattaSarrah jio ekledim sepete 3 kitabını okumuştum.kristin hannah ta evden çok uzakta ve kuş bahçesini okudum şimdi başka bir kitabını alıyorum bülbül.Birde Livaneli’nin kitaplarından alacagım
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum çok güzel anlatmissn aslında,asla art niyetli olmamakla beraber mesajlar atlanabiliyor,veya okunsa bile o anki musaitlilik durumundan dolayı cevap yazılamaya biliyor,selam....son yazılanlara iç bakmadan düşüncelerimi aktarmak istiyorum...sağ üst köşedeki kırmızıya da...
ani insanın içinde iki ses vardır ya...bir davranışta bulunduğun zaman bir tanesi der ki evet evet iyi oldu iyi yaptın..diğeri de yok ya olmadı sanki...keşke böyle söylemeseydin ya da yapmasaydın..ben buraya yeni yazmaya başladım..kedi ğibi sokuldum aranıza...öyle kalmak istiyorum.
uzun zamandır yazmadım...kendimi anlatmadım..ep düşündüm...çokça düşündüm..içim ağzım dolu dolu..tezcanlıyım...ama ata yapmaya da azır ya da meyilli olabilirim..insanız.
ben bu yüzden direkt cevap vermiyim diyorum...ğ.ün içinde okuyiim...akşamları yazayım...bir de direkt erkesi alıntılamayayım..okuyup ta cevaplamayı unuttuğum sanki kaale almamış ğibi issettirebileceğim zannına kapılıyorum..
okyonusun kayınvalidesine atıfta bulunmam:bu konuda minik bir polemik olmuştu.kaynana konuları dillerde pelesenk...ama ben de dan diye söylememeliyim..sonuçta onlar aile.
ya da zerya ya aile dayanışmasını okuyup bir şey söylemediğimi farkedince ğörmezden ğelmiş issine kapılıyorum ve üzülüyorum...
ğibi ğibi.....
o be ...şimdi daa iyiyim..
Üstün Dökmen Doğan Cüceloğlu kitapları: psikolojik ve ilerleten yol açan.
Corç Orvel Adam Fawer kitapları ütopik kurğu.
Aziz Nesin ğülümseten ğüldüren düşündüren ilerten yol açan.
z
buğün ay tutlması mı varmış..ğeçen yaz tekirdağdaydık...akşam sailde izlemiştik kızımla...ay koskocaman olmuş denize değiyordu...pembe bir top...kocaman pembe bir top..çok ğüzeldi.tuaf issetmiştim...er ğece tepemizde olan bir şeyin denize değmesi..
şimdi sizi okuyayım...akşama selamlaşırız...
En sevdiğim şey5 kitap kendime aldım.Oğluşada güzel Kitaplar aldım.256tl harcadım 2 taksit karta
Tartıda eksileri görünce daha istekli yapıcaksın diyeti hele bir tartılNeyse ilaç kitap falan bu ay baya aldım önümüzdeki ay gider bunlar.Fazla harcama artık yapılmaz diye umuyorum.Ocak basında kasko sigorta vergi varOcak başı yazarken aklıma birden burnuma Adana kebap dumanı geldiDiyet ne zormuş bee
Ah inş yaÇarsamba tartışacağım bu yola baş koyalı 8.günüm10. Gün ortaya çıkacak bakalım kalan giden yağlarTartıda eksileri görünce daha istekli yapıcaksın diyeti hele bir tartıl
Geçmiş olsunEşim 200 TL kp yollamıştı . Şimdi aramış kp maaş yatmadı 1000 e tamamla ben sana emekli maaş yatınca yollarım demiş an itibari ile 1000 TL miz geri dönüşü olmayacak şekilde gitti