🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim kahveci hatun amin..aynen öyle en çok onlara üzülüyorum

Bu arada Bilsem ertelendi diye çok mutlu oldum

Canımsın tekrar hoşgeldin aramıza
Herkesi de tanıyorsun alışman zor olmaz bize

Canım eşinin çocuklarının senin canı sağolsun önemli olan bu Allah büyüktür güzel düşün güzel olsun

Ah ah bende valizimi toplayıp çocuklarını alıp annenlere gitsem keske çok özledim

Kızlar kp amcası ölmüş yurt dışından cenaze geliyormuş . Eşim kp e 1000 TL yollayın paran yoksa fikan demiş . Kp de gerek yok filan sonra 100-200 gönder o zaman gönlün olsun demiş . Eşim 200 TL yollayacak yarın . Yine eksiye doğru gidiyoruz çok dikkat etmem lazım artık maaşa kadar canım sıkıldı biraz

Başınız sağolsun canım

Menüm
Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
2 dilim peynir
1 kş lor
3 yeşil zeytin
1 kş tahin pekmez
Domates,salatalık

Ara
Form çayı
2 kuru kayısı

Akşam
1 tabak zeytinyağlı kabak
3 kş taze fasulye
1.5 dilim buğday ekmeği
Yeşillik
1 br ayran

2 lt su içtim 1 lt daha içmeye calışıcam
1 saat yürüyüş

ben olsam bende öyle zannederdim. bende kendimi bazen uzayda yaşıyor gibi hissediyorum yaklasik 1 yildir hayattan soyutlanmis
Gibi yaşadığım dan sebep olsa gerek
kömürüyle ünlü madenci şehrinin bir ilçesinde yaşıyorum
Bende reddmi almayı düşünüyorum yani direkt o var aklımda ama yazilimci başmühendis arkadasim da oppo iyi diyor kafami karistirdi. eşimde boşver ilk redmi dedin öyle kalsın dedi.fırsat bulup cocuklardan disariya çıktığım bir gün gidip alicam insallah sagol canm cevabin icin

Ben de oppo kullanıyorum şubattan beri çok ama çok memnunum.. öncesinde iPhonea ödediğim onca paraya yazık olmuş..kamerası harika

Basınız sağolsun canım

Sabah;
1dilim ekmek
1 kaşık salca
1 dilim peynir
6 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 fincan cay
Ara;
1 fincan filtre kahve
1 dilim Cevizlik sucuk
Akşam;
2 minik biber dolması ve 5-6 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kase domates corbası
2 litre su bitmek ğzere
Şimdi sade Türk kahvesi ve sade sodamı içiyorum
1 saat sonra bitki çayımı içerim

Gayet güzel menün canım kilomu çok merak ediyorum

Başınız sağolsun canım

Herkese iyi akşamlar an itibariyle pazartesiden,pazara kadar olan harcamalariminizin toplamı 147.50 tl
Pazartesiden beri not tutuyordum azonce bugün yaptığımız son harcamayida ekledim ve ekran görüntüsü aldım direkt size atmak için.

Ayrıca bebişin doktor ve ilaç harcaması oldu 90tl muayene 35 tl eczane ama bunu tuce_tuce ye sormuştum 300 tl lik bütçeye dahil değil demisti

Eklentiler

• Screenshot_20201129-194807_Memo.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 58
Ooooo süpersin valla tebrik ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…