- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Teşekkür ederim canm.Darisi bu haftanın başına olsun inşallah.Acaba bu hafta birincilik için direkt kv mi yerleşsek bikac günlüğüneOoooo süpersin valla tebrik ediyorum
Hahahah bak bu iyi fikirTeşekkür ederim canm.Darisi bu haftanın başına olsun inşallah.Acaba bu hafta birincilik için direkt kv mi yerleşsek bikac günlüğüne
Bak bir oppocu dahaBen de oppo kullanıyorum şubattan beri çok ama çok memnunum.. öncesinde iPhonea ödediğim onca paraya yazık olmuş..kamerası harika
Eşim akşam üzeri annemlere gidelim istersen 1 gecede kalırız dinlenirsin yemek derdin kahvaltı derdin falan olmaz enazindan dedi ordan aklıma geldi acaba 1 günü 3 günemi çıkartsam dedimHahahah bak bu iyi fikirbebek nasıl
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içimi ısıttıiyi akşamlar altın kızlar : )
epinize teşekkür ederim...çok oş buldum....
esila yiğenine eçmiş olsun..
tuğçe...başınız sağolsun...
cankuşun annesi....sizin de bebek oğlunuzun size tutunmasını ve doğduğundan beri ona nasıl şefkatle yaklaştığınızı okumuştum...ğüle ğüle büyütün yavrunuzu....
erkese selam.
teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içimi ısıttı
Rabbim sizede sabırlar versin yavrunuzla birlikte çok güzel günleriniz olsun inşallah
iyi akşamlar altın kızlar : )
epinize teşekkür ederim...çok oş buldum....
esila yiğenine eçmiş olsun..
tuğçe...başınız sağolsun...
cankuşun annesi....sizin de bebek oğlunuzun size tutunmasını ve doğduğundan beri ona nasıl şefkatle yaklaştığınızı okumuştum...ğüle ğüle büyütün yavrunuzu....
erkese selam.
Sağ olun kızlar birkaç gün oldu öleli yeni değil zaten
Esila ne oldu ben kacırmışımCok tesekkurler cok ucuz atlattik cok sukur simdi iyi alismis oyun oynuyordu
Evet Allah beterinden korusun inşallahCok tesekkurler cok ucuz atlattik cok sukur simdi iyi alismis oyun oynuyordu
Esila ne oldu ben kacırmışım
Çok geçmiş olsun bebeklere bişey olmasınKardesimin bugun isi vardi bebegi anneme birakmis orda kaza olmus elini kesmis annem cok agladi hasta oldu resmen biz kostuk dogru acile annesi gelene kdr kucagimdan inmedi 3 dikis atildi ama v seklinde diye demis cok derin degil diye demis
Bi gittik yuzu gozu kan icinde odumuz patladi
Hee bide ben evden bi ciktim saclarima yag surmustum dusa girecektim ipteki yari islak pantalon o an cok mantikli geldi pijamayi cikarmadim montu gecirdim ayagimda corap yok corap cekmecesi o an cok uzak geldi su an kasik agrisindan duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?