• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam çorba içtim içine 2 dilim ekmek dografım yanına 1 kase yogurt çay içmek isitpyrum ama tadı yok bişey anlamıyorum karşı komşum kabak tatlısı yapmış onu getirdi sağolsun birikiyor tencere tabakları şu illetten kurtulunca börek yapıp vercem çok seviyor el açması böreği

Selam kızlar
Annemler gündüz bana geldiler 😍
Oğlum için ev yoğurdu,
Kıymalı ev böreği ve gözleme
meyve
Cevizli sucuk
Domates konservem azalmıştı, 10 adet kadar domates konservesi getirdiler sağolsunlar.
15:20 gibi gitti annemler
Oğlan arkalarından ağladı yine
Bende yaptığım kurabiyelerden ve jalapeno turşulardan koydum. Babam çok sever acı turşuyu.
Üstümüzü değiştirip hemen dışarı çıktık parka gittik, biraz salıncağa bindirdim. çok az bir zaman kala markete girdik.
organik yumurta 6lı
1 paket süt
İrmik
Tam buğday nişastası
Pişirme kağıdı.
mutfak ve banyo için çöp poşeti.
40 lira ödedim.

Ben de oppo kullanıyorum şubattan beri çok ama çok memnunum.. öncesinde iPhonea ödediğim onca paraya yazık olmuş..kamerası harika 🙋🏻‍♀️
Bak bir oppocu daha 🤩redmiyle ikisi bir birine çok yakınmış zaten oyle diyorlar.artik hiç karar veremezsem ikisinin de tipine bakıp hangisi gözüme güzel gelirse onu alicam 😁
Ya ben iphonea hiç bir zaman cazip gelmiyor benim için güzel foto video ceksin,(pampiş çocuklarımın fotoları güzel olsun,butun yuz hatlari ,vucit kivrimlari ciksin yillar sonrada ilk gunki gibi gozumde canlansin bu mühim 😁),internete girebilsin,arama ve whatsapp olsun yetiyor bana.tlf başka bir beklentim yok 🤭

Hahahah bak bu iyi fikir 😂😂😂😂bebek nasıl
Eşim akşam üzeri annemlere gidelim istersen 1 gecede kalırız dinlenirsin yemek derdin kahvaltı derdin falan olmaz enazindan dedi ordan aklıma geldi acaba 1 günü 3 günemi çıkartsam dedim😁Bebegin geniz akıntısı hala devam ediyor gündüz iyi gece uyuyunca 3 saat sonra falan öksürük başlıyor,sabah uyandıktan sonra 1 saat içinde tamamen geçiyor.gece uykuda genzine akiyor belli yani.Cunku gündüz hiç bişey yok,gündüz uykusuda kısa olduğu için yine bişey yok.
Salı günü tekrar getireceğiz doktora bakalım ne dicek.

iyi akşamlar altın kızlar : )

epinize teşekkür ederim...çok oş buldum....

esila yiğenine eçmiş olsun..

tuğçe...başınız sağolsun...

cankuşun annesi....sizin de bebek oğlunuzun size tutunmasını ve doğduğundan beri ona nasıl şefkatle yaklaştığınızı okumuştum...ğüle ğüle büyütün yavrunuzu....

erkese selam.

cankuşun annesi....sizin de bebek oğlunuzun size tutunmasını ve doğduğundan beri ona nasıl şefkatle yaklaştığınızı okumuştum...ğüle ğüle büyütün yavrunuzu....

erkese selam.
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız içimi ısıttı💖💖
Rabbim sizede sabırlar versin yavrunuzla birlikte çok güzel günleriniz olsun inşallah 😍

tuce_tuce tuce_tuce başın sağolsun canm.Abi bebek nasıl?Ayı örmeye çalışıyorum yine amigurumi sevdasına düştüm bağımlık yapıyor resmen bir kere başlayınca🤩
E Esila09 yeğenine çok geçmiş olsun içim gitti ya😟

Cok tesekkurler cok ucuz atlattik cok sukur simdi iyi alismis oyun oynuyordu

erkese selam.

tuce_tuce tuce_tuce başın sağolsun canm.Abi bebek nasıl?Ayı örmeye çalışıyorum yine amigurumi sevdasına düştüm bağımlık yapıyor resmen bir kere başlayınca🤩
E Esila09 yeğenine çok geçmiş olsun içim gitti ya😟
Sağ olun kızlar birkaç gün oldu öleli yeni değil zaten

Esila ne oldu ben kacırmışım

Kardesimin bugun isi vardi bebegi anneme birakmis orda kaza olmus elini kesmis annem cok agladi hasta oldu resmen biz kostuk dogru acile annesi gelene kdr kucagimdan inmedi 3 dikis atildi ama v seklinde diye demis cok derin degil diye demis
Bi gittik yuzu gozu kan icinde odumuz patladi
Hee bide ben evden bi ciktim saclarima yag surmustum dusa girecektim ipteki yari islak pantalon o an cok mantikli geldi pijamayi cikarmadim montu gecirdim ayagimda corap yok corap cekmecesi o an cok uzak geldi su an kasik agrisindan duramiyorum :D

Minik akşam güzel yemedi
Dünden tavuksuyu vardı şehriye çorbası yaptım bir kase içti yarına da kaldı

Pazartesi :Kuru biber patlıcan dolması
Birde havuçlu tarçınlı kek

Salı :içli köfte salata ayran

Çarşamba :etli patlıcan ,bulgur pilavı,salata

Perşembe :Zeytinyağlı pırasa, yoğurtlu makarna

Cuma :Sebzeli tavuk , pirinç pilavı

Çorba salata turşu her yemekte olmazsa olmazımdır

Son düzenleme:
Kardesimin bugun isi vardi bebegi anneme birakmis orda kaza olmus elini kesmis annem cok agladi hasta oldu resmen biz kostuk dogru acile annesi gelene kdr kucagimdan inmedi 3 dikis atildi ama v seklinde diye demis cok derin degil diye demis
Bi gittik yuzu gozu kan icinde odumuz patladi
Hee bide ben evden bi ciktim saclarima yag surmustum dusa girecektim ipteki yari islak pantalon o an cok mantikli geldi pijamayi cikarmadim montu gecirdim ayagimda corap yok corap cekmecesi o an cok uzak geldi su an kasik agrisindan duramiyorum :KK70:
Çok geçmiş olsun bebeklere bişey olmasın 🙏
Senin vaziyet daha içler acısıymış😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back