🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hava güzeldi öğlende sitenin bahçesine çıktık kızım scooter sürdü biraz
Uzun zamandır çıkmamıştık kapı önüne bile çok iyi geldi
Sonra eşim hadi arabayla biraz gezdireyim değişiklik olsun size dedi
Tarla bağ bahçe dolandık arabayla geldik çok iyi oldu
Şimdi dinleniyoruz yemeğim var erkenden 5 gibi yeriz

Başınız sağ olsun
dilerim kızınızla dolu dolu, güzelliklerle yaşadığınız çok güzel günleriniz olur

Bugün menümüz etli patlıcan ve pirinç pilavı..
Yarın görevlendirmem açıklanacak mı bakalım..açıklanır açıklanmaz abim ve ablamın oğlu yola çıkacaklar, bizi almaya gelecekler...
iki valiz yaptım ama toplanacak daha çok eşya var çoooooookkkkk kimbilir ne zaman dönebileceğiz..yazlık kışlık vs demeden çocukların tüm kıyafetlerini eşya oyuncak herşeylerini alacağım...annemin evinde yine yeni bir düzen kuracağız bakalım.....
Daha da yeni yerleşmiştik evimize hayırlısı buymuş demek hakkımızda demekten başka elimden bir şey gelmiyor

Başınız sağolsunHoşgeldin aramızaHiç boşlama bizi hep yaz olurmu çoğu kişiyle aile gibi oldukÇok sevdim siziGüzel düşünceleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Ah canım çok üzüldümSen yazdıkça ben yaşamış gibi oluyorum kaderimiz aynı seninle TSK böyle kimi kısım etkilenmiyor sanşlı biz seninle sanşsızız bu konudaSağ sağlim döner inş eşin bu son ayrılığınız olur

Sorma okyonus yaaa hep piyango bize vuruyor inan yeni birisi ile tanışmak bile istemiyorum artık..sil baştan her şeyi ankat anlat..direktttt aaaaaa yazıkkk sizeeeeeee tepkileri
Neyse....hep bu son olsun dedik durduk emekli olmadan bize son yok belli

Hep gel lütfen

Şuan çok hüzünlendim 6 aylık evliydik eşim zeytin dalı harekatına gitti . Bende aynen dediğin gibi yazlık kışlık hep alıp 1 kg lık kavanoza minik Japon balığımızı koyup buzluğa koyduğum kışlıklarımı komşulara dağıtıp batmandan otobüsle 24 saatte antalyaya annemlerin yanına gittim . 1 odada yaşadım hiç çıkmadım neredeyse tam 7 ay sürdü çok zordu şuan sinirlerim bozuldu

Iyki geldin abla
Ama beni yazmamissin kiskandim bak ama

Kendime Victoriad’s Secret vücut losyonu alasım var diyetteyim ya vücuduma güzellik mi yapsamŞımartayım kendimi hem zayıflayıp hemde pamuk gibi vücudum olsun dimi olsun be valla alacağım
İhtiyacın varsa yap tabi kuzum..bazen ruhumuz ihtiyaç duyar

Ben de tam tersi kendime hiç bir şey alasım yok yazdan beri..En son yazın evi toplarken vermiştim kaç poşet ama şimdi bir daha farkediyorum ki hala çok, hala çok dolaplar tıka basa dolu.. kıyafet, çanta, ayakkabı, kozmetik...hiç kullanmadığım etiketi üzerinde de çok var
Artık daha sade biri olmak istiyorum..
Ve yıllarca çar çur edip annemin deyimiyle vırttik cırttik aldığım paralarımıza acıyorum

Tuğçe zeytin dalı zamanı da eşim doğudaydı, size yakın bir yerde, hatta harekata da katıldı...yine annemdeydim...o zaman iki çocukla ...evimizi annemlerin köy evinde depoya koymuştuk....tarih tekerrür bizim için...aynen ben de ağustosta gelirken annemle ablamın yaptığı koli koli getirdiğim (sırf onlar için asıl şeyleri kargoya vermiştik) kışlıklarımı apartman görevlisine vereceğim....

Bugun cok telasli bir gun gecirdim yegenim annemdeydi sabah konustuk iyilerdi 5 dk sonra bir telefon eli kesilmis annem ciglik kiyamet agliyor esim pamugu gezdirmeye cikmisti hemen cagirdim kosakosa gittik cok kotu degil ama kesi seklinden dolayi 3 dikis atildi simdi biraz kabullendi gibi bilegine vurarak alkis yapiyor elini kullanmiyor hep bitti diye aglamis anne baba amca cagirmis beni cagirmis annemle esim girdi ben disarida bekledim hem dayanamam hemde yedek kuvvet
Annesi geldi zaten sonra
Yemek yedik biraz uyudu gittiler
Hadi gidelim diyince agliyor hastahane saniyor
Yari canim gitti sanki cok yoruldum

Evet Narin öyle.. inşallah zaten öyle de olmasa adamlar zaten daha fazla dayanamaz
İnşallah 4.5 sene sonra emekli olacak..sabırla o günü bekliyoruz

Evet Narin öyle.. inşallah zaten öyle de olmasa adamlar zaten daha fazla dayanamaz
Bu görev sonrası kavuşur inş bir daha ayrılmazsınız 4.5 sene sonrada huzurla yaşarsınız istediğiniz yerde inş

Cok zor asker velilerim var cok sıkıntı yaşıyorlar hele çocuklar okula gidiyorsa Allah tez zamanda kavuştursun
DenizGeldi basin sağolsun sabır diliyorum
Kızınla beraber geçireceğin nice güzel sağlıklı yilllarin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…