- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Başınız sağ olsunbirikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.
siz bır ara ğiremediniz.raatsızdınız..sizi merak edip sormuştum sağlığınızı....o olmadığınız dönemde....tanımamanız normal.. neyse....şimdi iyisiniz ve tekrar buradasınız..
son cümleniz....benim için biraz zor...ama zoru başaracağım : )
bunun için buradayım....
ben...
ben: ben arıyorum.....okuyorum....çokça okumaya çalışıyorum...forumu...topikleri....doğruları...doğru çok...sizinki size benimki bana söz misali.çıkarım yapıyorum...kendi doğrumdan daa ğüzel bir doğru bulduğumda bana bir ışık çakıyor.işte bu diyorum...
burası da işte bu diye düşündüğüm bir yer...bilğilenmek .... ğüçlü insanların yanında olmak......başaranların.
kendinden baset demişsiniz...zor kısma ğeliyorum.
eşimi 3 yıl önce kaybettim...kızımı da biz evlad edinmiştik...zor bir süreçti.
ama şimdi daa iyiyim..burayı okurken ğülümsüyorum...atta ka.ka a attığım anlar oluyor.(çok ğülmek demek istedim...klavye ğıcık ya)
burayı sevdim...
okyonusun kendini sevmesi oşuma itti..canının istediklerini yapması..
andenin zeynonun aile içindeki eş dayanışmaları....çocuklarıyla iletişimleri...aile oluşlarınıza..ğıpta ettim.
tuğçenin telaşları.....abi bebeği abi yapmaya çalışmaları....eşine yemekler...
öğretmenlerin yorumları.....doğru bilğiler....
biraz ğırğır....biraz eğlence....bir tebessüm...samimiyet...evet evet. samimiyet.
sanırım bir de aidiyet...aradığım...
şimdi artık ğülme ğülümseme zamanı....dimdik...ğüçlü...ve neşeli........
böy le.
Başınız sağolsunbirikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.
siz bır ara ğiremediniz.raatsızdınız..sizi merak edip sormuştum sağlığınızı....o olmadığınız dönemde....tanımamanız normal.. neyse....şimdi iyisiniz ve tekrar buradasınız..
bunun için buradayım....
ben...
ben: ben arıyorum.....okuyorum....çokça okumaya çalışıyorum...forumu...topikleri....doğruları...doğru çok...sizinki size benimki bana söz misali.çıkarım yapıyorum...kendi doğrumdan daa ğüzel bir doğru bulduğumda bana bir ışık çakıyor.işte bu diyorum...
burası da işte bu diye düşündüğüm bir yer...bilğilenmek .... ğüçlü insanların yanında olmak......başaranların.
ama şimdi daa iyiyim..burayı okurken ğülümsüyorum...atta ka.ka a attığım anlar oluyor.(çok ğülmek demek istedim...klavye ğıcık ya)
burayı sevdim...
andenin zeynonun aile içindeki eş dayanışmaları....çocuklarıyla iletişimleri...aile oluşlarınıza..ğıpta ettim.
biraz ğırğır....biraz eğlence....bir tebessüm...samimiyet...evet evet. samimiyet.
böy le.
Ah canım çok üzüldümBugün menümüz etli patlıcan ve pirinç pilavı..
Yarın görevlendirmem açıklanacak mı bakalım..açıklanır açıklanmaz abim ve ablamın oğlu yola çıkacaklar, bizi almaya gelecekler...
iki valiz yaptım ama toplanacak daha çok eşya var çoooooookkkkkkimbilir ne zaman dönebileceğiz..yazlık kışlık vs demeden çocukların tüm kıyafetlerini eşya oyuncak herşeylerini alacağım...annemin evinde yine yeni bir düzen kuracağız bakalım.....
Daha da yeni yerleşmiştik evimizehayırlısı buymuş demek hakkımızda demekten başka elimden bir şey gelmiyor
Sorma okyonus yaaa hep piyango bize vuruyorAh canım çok üzüldümSen yazdıkça ben yaşamış gibi oluyorum kaderimiz aynı seninle TSK böyle kimi kısım etkilenmiyor sanşlı biz seninle sanşsızız bu konuda Sağ sağlim döner inş eşin bu son ayrılığınız olur
Hep gel lütfenbirikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.
bunun için buradayım....
ben...
burayı sevdim...
böy le.
Şuan çok hüzünlendimBugün menümüz etli patlıcan ve pirinç pilavı..
Yarın görevlendirmem açıklanacak mı bakalım..açıklanır açıklanmaz abim ve ablamın oğlu yola çıkacaklar, bizi almaya gelecekler...
iki valiz yaptım ama toplanacak daha çok eşya var çoooooookkkkkkimbilir ne zaman dönebileceğiz..yazlık kışlık vs demeden çocukların tüm kıyafetlerini eşya oyuncak herşeylerini alacağım...annemin evinde yine yeni bir düzen kuracağız bakalım.....
Daha da yeni yerleşmiştik evimizehayırlısı buymuş demek hakkımızda demekten başka elimden bir şey gelmiyor
birikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.
bunun için buradayım....
ben...
burayı sevdim...
böy le.
İhtiyacın varsa yap tabi kuzum..bazen ruhumuz ihtiyaç duyarKendime Victoriad’s Secret vücut losyonu alasım var diyetteyim ya vücuduma güzellik mi yapsamŞımartayım kendimi hem zayıflayıp hemde pamuk gibi vücudum olsun dimi olsun be valla alacağım
Tuğçe zeytin dalı zamanı da eşim doğudaydı, size yakın bir yerde, hatta harekata da katıldı...yine annemdeydim...o zaman iki çocuklaŞuan çok hüzünlendim6 aylık evliydik eşim zeytin dalı harekatına gitti . Bende aynen dediğin gibi yazlık kışlık hep alıp 1 kg lık kavanoza minik Japon balığımızı koyup buzluğa koyduğum kışlıklarımı komşulara dağıtıp batmandan otobüsle 24 saatte antalyaya annemlerin yanına gittim . 1 odada yaşadım hiç çıkmadım neredeyse tam 7 ay sürdü çok zordu şuan sinirlerim bozuldu
Evet Narin öyle.. inşallahDenizGeldi başınız sağolsun allah sabır versin
A Aperionnn allah yardımcın olsun
Emekliliğe kadar rahat yok demişsin tsk daha erken emekli olunuyor değil mi
Hiç bir bilgim yok bu konuda o yüzden sordum
Bu görev sonrası kavuşur inş bir daha ayrılmazsınızEvet Narin öyle.. inşallahzaten öyle de olmasa adamlar zaten daha fazla dayanamaz
İnşallah 4.5 sene sonra emekli olacak..sabırla o günü bekliyoruz
Cok zor asker velilerim var cok sıkıntı yaşıyorlar hele çocuklar okula gidiyorsaEvet Narin öyle.. inşallahzaten öyle de olmasa adamlar zaten daha fazla dayanamaz
İnşallah 4.5 sene sonra emekli olacak..sabırla o günü bekliyoruz
İnşallah inşallahBu görev sonrası kavuşur inş bir daha ayrılmazsınız4.5 sene sonrada huzurla yaşarsınız istediğiniz yerde inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?