• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy 166
Kilo 67🙈🙈

Yaa git alasen bir kilo baklava yeme potansiyeli olan 46 kilo mu olur 🤪🤪
Sen bir kilo ile bir dilimi karistiriyorsun😂😂
Sen almamışsın canım bende 67.5 olmuşum biraz iştahsızlık var ama çok meyve yiyorum şu pis hastalık geçsin bende güzelce uyarım diyete

Sen almamışsın canım bende 67.5 olmuşum biraz iştahsızlık var ama çok meyve yiyorum şu pis hastalık geçsin bende güzelce uyarım diyete
Sen iyi olda boşver diyeti 🙏🙏
Geçen bir velim anlatıyor cok agir geçirmiş tek iyi tarafı diyor 5 kilo verdim 😂😂
Ayy dedim cok cezbedici oldu sindi tövbe tovbe 🤔
İstirkrar olursa rahat veriliyorsa evde olmak kış mevsimi insan sürekli yiyip biseyler yapmak istiyor

Sen iyi olda boşver diyeti 🙏🙏
Geçen bir velim anlatıyor cok agir geçirmiş tek iyi tarafı diyor 5 kilo verdim 😂😂
Ayy dedim cok cezbedici oldu sindi tövbe tovbe 🤔
İstirkrar olursa rahat veriliyorsa evde olmak kış mevsimi insan sürekli yiyip biseyler yapmak istiyor
Bende kesin veririm diyordum hayallerim o yöndeydi ama veremedim sadece 800 gram vermişim

Evet doğru
Ben seni hatırlayamadım, çok üzüldüm hatirlayamadigima 😔
Biraz kendinden bahsetsene 🙂
birikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.

siz bır ara ğiremediniz.raatsızdınız..sizi merak edip sormuştum sağlığınızı....o olmadığınız dönemde....tanımamanız normal.. neyse....şimdi iyisiniz ve tekrar buradasınız..

son cümleniz....benim için biraz zor...ama zoru başaracağım : )
bunun için buradayım....

ben...

ben: ben arıyorum.....okuyorum....çokça okumaya çalışıyorum...forumu...topikleri....doğruları...doğru çok...sizinki size benimki bana söz misali.çıkarım yapıyorum...kendi doğrumdan daa ğüzel bir doğru bulduğumda bana bir ışık çakıyor.işte bu diyorum...

burası da işte bu diye düşündüğüm bir yer...bilğilenmek .... ğüçlü insanların yanında olmak......başaranların.

kendinden baset demişsiniz...zor kısma ğeliyorum.

eşimi 3 yıl önce kaybettim...kızımı da biz evlad edinmiştik...zor bir süreçti.
ama şimdi daa iyiyim..burayı okurken ğülümsüyorum...atta ka.ka a attığım anlar oluyor.(çok ğülmek demek istedim...klavye ğıcık ya)

burayı sevdim...
okyonusun kendini sevmesi oşuma itti..canının istediklerini yapması..

andenin zeynonun aile içindeki eş dayanışmaları....çocuklarıyla iletişimleri...aile oluşlarınıza..ğıpta ettim.
tuğçenin telaşları.....abi bebeği abi yapmaya çalışmaları....eşine yemekler...

öğretmenlerin yorumları.....doğru bilğiler....
biraz ğırğır....biraz eğlence....bir tebessüm...samimiyet...evet evet. samimiyet.

sanırım bir de aidiyet...aradığım...

şimdi artık ğülme ğülümseme zamanı....dimdik...ğüçlü...ve neşeli........

böy le.

birikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.

siz bır ara ğiremediniz.raatsızdınız..sizi merak edip sormuştum sağlığınızı....o olmadığınız dönemde....tanımamanız normal.. neyse....şimdi iyisiniz ve tekrar buradasınız..

bunun için buradayım....

ben...

ben: ben arıyorum.....okuyorum....çokça okumaya çalışıyorum...forumu...topikleri....doğruları...doğru çok...sizinki size benimki bana söz misali.çıkarım yapıyorum...kendi doğrumdan daa ğüzel bir doğru bulduğumda bana bir ışık çakıyor.işte bu diyorum...

burası da işte bu diye düşündüğüm bir yer...bilğilenmek .... ğüçlü insanların yanında olmak......başaranların.

ama şimdi daa iyiyim..burayı okurken ğülümsüyorum...atta ka.ka a attığım anlar oluyor.(çok ğülmek demek istedim...klavye ğıcık ya)

burayı sevdim...

andenin zeynonun aile içindeki eş dayanışmaları....çocuklarıyla iletişimleri...aile oluşlarınıza..ğıpta ettim.

biraz ğırğır....biraz eğlence....bir tebessüm...samimiyet...evet evet. samimiyet.

böy le.

Öncelikle başın sağolsun kızının da Allah hep güzel günlerini göstersin sana
Kızınla sana sağlık, mutluluk ve huzurla dopdolu upuzun bir ömür diliyorum 😍🥰😘

bunun için buradayım....

ben...

burayı sevdim...

böy le.
Basinsagolsun canim😥😥😥

Yazdiklarin cok guzel.cok sevdim seni❤❤❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back